Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hanımefendiye bende dün baktım. Hatta 1 yıl önce mesaj atmışım. 1500 tl demiş bir aylık paketi şuan ne kadar olmuştur acaba ? Bu ara o kadar çok takviye kullanıyorum ki aslında bu da denenebilirMerhaba yumurtlama olabilir ama yumurta kalitesi düşük olabilir. Bunun için de Instagram'dan araştırmanızı öneriyorum kilo probleminiz olmasa da vücudu gebeliği hazırlayan diyetisyenler var. Ben de bu ay onlardan biriyle çalışmaya başladım. Öne çıkaran hikayelerini mutlaka bakın tüp bebek bile deneyip olmayanlarınki bir iki ay içinde genelde oluyor hesabını ekliyorum aşağıya
![]()
Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi (@dyt.handankucukcakiroglu) • Instagram fotoğrafları ve videoları
23K Takipçi, 109 Takip, 88 Gönderi - Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi'in (@dyt.handankucukcakiroglu) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Ah pimpirikliCanım biliyorsun beni. Daha önce de çok konuştuk. Bir taraftan çabalamak bir taraftan da manevi olarak dualarla ayakta durmak gerektiğini düşünüyorum. Bazen ne yaparsan yap olmuyor malesef
Malesef haklısın canım. Bende kendime söz veriyorum çabalamayacağım diye sonra düşünüyorum hiç birşey yapmadığımda bu sefer aleyhime vakit geçiyorAh pimpirikliSana yazacaktım sonra bir şeyler olduğunu anlayıp soru sormak istemedim. Bazen diyorum acaba çabalamasam da bıraksam beklesem mi. Bazen de diyorum her geçen ay aleyhime gidiyor …Ziyadesiyle yoruldum.
Ne demek rica ederim. 3 aylık paket almanızı öneririm. Daha hesaplı oluyor. Eğer o süre içerisinde gebe kalırsanız gebelik diyetine başlarsınız. Çok donanımlı bir hanımefendi. Kendisine çok güveniyorum. Ama bu hafta çok rahatsız o yüzden mesaja geç dönebilir. Dünkü randevumu o yüzden erteledik.Şu an bundan daha kolay deneyebileceğim bir şey olmayacağına göre denemeye başlıyorum, en azından yumurtam kaliteli olur ilerde aşılama vs yaptıracak olursam hazırlık yapmış olurum. Henüz dönmedi bakalım ücreti vs danışacağım. Çok teşekkür ederim tekrar .
Takviye kendisi de öneriyor. 3 aylık paket alınca daha uygun fiyata geliyor. Ben bu ay gebe kalamazsam 3 aylık pakete başlayacağımBu hanımefendiye bende dün baktım. Hatta 1 yıl önce mesaj atmışım. 1500 tl demiş bir aylık paketi şuan ne kadar olmuştur acaba ? Bu ara o kadar çok takviye kullanıyorum ki aslında bu da denenebilir
Gebe kalabildiniz mi merak ettim? Ben de 1 aylık danışmanlık almıştım o diyetisyenden ama çok ilgisiz geldi bana. Görüntülü konuşmaları bile kısa kesip pat kapatiyordu. Birşey soruyorum sanki yarım ağızla cevap veriyor. Benim hoşuma gitmedi tavrı. Sayfasında paylaştığı gebelik haberlerini kadınlar kulübü gibi sayfalarda hiç görmediğim için de inandırıcı gelmiyor artık bana maalesef.Takviye kendisi de öneriyor. 3 aylık paket alınca daha uygun fiyata geliyor. Ben bu ay gebe kalamazsam 3 aylık pakete başlayacağım
Merhaba bende maalesef hamile kalamıyorum. Mart ayında femara ile hamile kalmıştım ama Mayıs'ta düşük oldu, sonrasında, 5-6 ay boyunca femara ovitrelle kullandım ama olmadı. Bu arada ocakta rahim filmi çekilmiştim, eşim de sperm testi vermişti her şey normal çıkmıştı ama tüplerim kapalıydı, filmden sonra açıldı. Ve iki ay sonra hamile kalmıştım. Şimdi doktor değiştirdim ve düşükten sonra mutlaka rahim filmi çekilmen gerekiyor belki tüpler yapışmış olabilir dedi, ocakta yeniden rahim filmi çekeceğim, gün aldım. Eşim de sperm testi verdi şükür bir şey çıkmadı, bunun haricinde tüm değerlerimiz normal. Yaşım 26Evet kızlar ben mesela, 39 yaşındayım 27 aydır gebelik elde edemedim hiç evladım yok.. Kan, hormon, sperm testleri normal, amh 2.95 ,pcos kist vs yok, adet düzenli yumurtlama oluyor …
Folik asitimi aylardır kullanıyorum ,sigara alkol tüketmem ,kilom ideal , düzenli ve temiz beslenirim ne yaptıysam gebelik olmuyor her ay hayal kırıklığı yaşamak çok yordu. Artık naparsam yapayım olmayacak gibi geliyor mesela biri bir şey tavsiye ediyor amaaaan diyorum nasılsa olmuyor. Ovulasyonla takip ediyorum , bazen takmayım diye hiç yapmıyorum, bitkisi avokadosu cevizi inciri balı ne biliyim ne faydalı dedilerse tüketiyorum .. Çok umutsuzum ileri tetkikler vs dene diyenler olacak ama onlara maddi manevi mental olarak hazırlığım maalesef yok. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl aşıyorsunuz bu aşamada..
MerhabaÇok iyi anlıyorum şimdi olmuyor ya dediğiniz gibi tüpte yaptırsam boşa gidecek gibi geliyor. Tüp bebek yaptırdığınıza göre rahim filmi vs de çektirdiniz .. Bazen bi kimyasal bari olsaydı en azından gebe kalabiliyorum derdim diyorum bazen de iyiki olmamış sevinip üzülmek daha zor gelirdi diyorum..