Bir türlü verilemeyen kilolar :(

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
40
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum her konuda başarısızım.
2 çocuk annesiyim hiç bir şeye yetişemiyorum çalışıyorum eve yetişemiyorum :KK43:
çocuklarıma yetemiyorum
zayıflamak istiyorum spora gidemiyorum çocuklarımdan dolayı
onu bile başaramıyorum
iradesizim ne yapıcam bilemiyorum yardım edin

2 çocuk annesiyim hiç bir şeye yetişemiyorum çalışıyorum eve yetişemiyorum :KK43:
çocuklarıma yetemiyorum
onu bile başaramıyorum
sporla zayıflamak bir yere kadar. çünkü spor bırakılınca kilolar tekrar alınıyor. spor sıkılaşmak için gerekli. kiloyu nasıl aldınız? yiyerek :) demek ki yemeyerek de vereceksiniz :) her şeyden yiyin ama azar azar! kalori sayımı yapın. merak etmeyein 1 haftada yiyeceklerin kalorisini hesaplamayı öğrenirsiniz. birde gün içinde ne yediklerinizi devamlı not edin. 1 lokma ekmeğe varasıya, bir parça çikolataya varasıya not edin :)

sporla zayıflamak bir yere kadar. çünkü spor bırakılınca kilolar tekrar alınıyor. spor sıkılaşmak için gerekli. kiloyu nasıl aldınız? yiyerek :) demek ki yemeyerek de vereceksiniz :) her şeyden yiyin ama azar azar! kalori sayımı yapın. merak etmeyein 1 haftada yiyeceklerin kalorisini hesaplamayı öğrenirsiniz. birde gün içinde ne yediklerinizi devamlı not edin. 1 lokma ekmeğe varasıya, bir parça çikolataya varasıya not edin :)

ya bir çikolayı yenebilsem :KK43: az önce bir tane gömdüm çok mutsuzum sonrası pişmanlık beni mahvediyor :KK43:

çocuklarıma yetemiyorum
onu bile başaramıyorum

aslında yaşadıkların tam bir maraton.. bence kendine 24 saat li bir program yap..inan kendin için bile birşeyler yapacak vakti bulabilirsin..

sen bu şekilde mi zayıfladın kalori hesabı ?
evet. telefonuma bi uygulama indirdim. adı fatsecret. bütün gün yediklerimi programa kaydettim. bol su içtim. yaklaşık 2,5 lt. çayı kahveyi zaten şekersiz içerdim devam ettim. gün geldi hamburger yedim, gün geldi pizza. ama nasıl? öğlen yediysem akşama salatayla geçiştirdim. akşam yiyeceksem öğleni geçiştirdim. normal yemek yediysem bile mümkün mertebe akşamları salata cacıkla geçiştirdim. salatalarıma sadece hardal ve sirke koydum. yağ ve limon yok. hafta da 3 - 4 gün koşu bandına bindim. bazen 10 dk bazen 1 saat. ama muhakkak bindim.

Hemen kendıne bır ınstagram hesabı ac.. Sonra oradakı diyet arkadaşlarını ekle... Her yediğini paylaş.. Aşağı yukarı yediklerini paylasacaksınız ve üzerine yorumlarda bulanacaklardıR.Haftada bir tartı ve mezura ile vucut olçülerini de al.. Not et.. Bende olmaz diyordum.. Yıllardır benımle yasayan göbeğim cücük kadar kaldı inanmazsın :)

evet. telefonuma bi uygulama indirdim. adı fatsecret. bütün gün yediklerimi programa kaydettim. bol su içtim. yaklaşık 2,5 lt. çayı kahveyi zaten şekersiz içerdim devam ettim. gün geldi hamburger yedim, gün geldi pizza. ama nasıl? öğlen yediysem akşama salatayla geçiştirdim. akşam yiyeceksem öğleni geçiştirdim. normal yemek yediysem bile mümkün mertebe akşamları salata cacıkla geçiştirdim. salatalarıma sadece hardal ve sirke koydum. yağ ve limon yok. hafta da 3 - 4 gün koşu bandına bindim. bazen 10 dk bazen 1 saat. ama muhakkak bindim.

Neden limon yok? Kullanılmaması gerekenbi sos mu sadece onu bilmek istiyorum..

Bu arada vucuda yag almak gerekir.. Cok az miktarda da olsa..

Neden limon yok? Kullanılmaması gerekenbi sos mu sadece onu bilmek istiyorum..

Bu arada vucuda yag almak gerekir.. Cok az miktarda da olsa..
çünkü limonun kalorisi yüksek. ben limonu çok severim. portakal gibi bile yerim. :) bi kase salataya 1 limon sıkardım. bu zevkimi hardal ve sirkeyle bastırdım :)

yağı yemeklerden alıyordum zati :)

çünkü limonun kalorisi yüksek. ben limonu çok severim. portakal gibi bile yerim. :) bi kase salataya 1 limon sıkardım. bu zevkimi hardal ve sirkeyle bastırdım :)

yağı yemeklerden alıyordum zati :)

vur benı bende aynı durumdaydım Ama bunu yatıstırabılecegımı sanmıyorum.. Bide limon ekşiliği kesmezse Nar ekşisi ekliyormusum demek.. Vay kendıme yaptıklarıma bak..Altın vurus :)

vur benı bende aynı durumdaydım Ama bunu yatıstırabılecegımı sanmıyorum.. Bide limon ekşiliği kesmezse Nar ekşisi ekliyormusum demek.. Vay kendıme yaptıklarıma bak..Altın vurus :)
nar ekşisindense limonu tercih et. nar ekşisinde nişasta var :)

105,5 kg' dan 66 kg' ya düştüm. Boyum 1.78. Diyete başladığımda bebeğim 4 aylıktı. Aynı zamanda çok yoğun çalışıyordum. Yine de tek çare irade. Kendinize bir motivasyon sebebi bulun. Ben hep kızıma örnek bir anne olmak istemiştim, her konuda. O sebeple beslenme alışkanlığımı değiştirdim ve sonuç ortada. Kısa süreli diyetler yerine beslenme alışkanlığınızı değiştirmeyi göze alırsanız, hem çocuklarınız için sağlıklı olur hem de ideal kilonuza ulaşırsınız.

105,5 kg' dan 66 kg' ya düştüm. Boyum 1.78. Diyete başladığımda bebeğim 4 aylıktı. Aynı zamanda çok yoğun çalışıyordum. Yine de tek çare irade. Kendinize bir motivasyon sebebi bulun. Ben hep kızıma örnek bir anne olmak istemiştim, her konuda. O sebeple beslenme alışkanlığımı değiştirdim ve sonuç ortada. Kısa süreli diyetler yerine beslenme alışkanlığınızı değiştirmeyi göze alırsanız, hem çocuklarınız için sağlıklı olur hem de ideal kilonuza ulaşırsınız.
maşallah :KK73::KK9:

bende aynı dertden muzdaribim, çocuğum yok ama sabah 6 akşam 8 saatleri arası işteyim bunun 1,5 saat sabah 1,5 saat akşamı olmak üzere yol. Evle ilgileneyim diyorum bitmiş vaziyet de yatağa zor atıyorum kendimi, kocayla biraz sohbet muhabbet ilgi alaka desen ev kalıyor, kendimede vakit ayırmak istiyorum şaşırmış durumdayım. Baktım kilolar aldı başını gidiyor şartlandırdım kendimi her akşam 9 da bir saat yürüyüş yapıyorum diyetisyene başladım ama zayıflayacakmışım gibi gelmiyor, Yani göbek , basen kollar nasıl normale dönecek bilmiyorum şuan çok azimliyim 4 gündür harfi harfine hem diyet hem yürüyüş devam ediyor bakalım netice ne olacak. Bu arada evin altı üstüne gelmiş vaziyetde çatkapı biri gelse naparım bilmem :) ama başka türlü kendimden iyice nefret edecektim

çocuklarıma yetemiyorum
onu bile başaramıyorum
kaç kilosun bi de boyun kaç?

cicikizsinem çikolata yeme:KK20:

ben de yemiyorum çok çok sevdiğim halde, çünkü alerjim var kırmızı kırmızı oluyorum, kaşınıyorum.
bak iki kız annesisin, kızlarını büyütmeyi başarıyorsun, neden her konuda başarısız oluyormuşsun!
düzenli uyu kızların küçük değilse tabii...
gece makul bir saatte uyu ve sabah kahvaltısını erkenden edin, youtube sitesinden canan karatayı dinle, facebook ve instagramda takip et karatay sayfalarını, akşamları çok geç saatte yemek yeme, dikkat edersen verirsin... veremiyorum diye bir şey yok, istersen çabalarsan yok!
ben de 90 kiloydum 75e düştüm, hala da vermem gereken çook kilom var ama vereceğim. yürü bol bol, kızları al parka götür havalar mis, onlara da değişiklik sana da, ev temizlemeyi spor olarak gör, unlu-şekerli yiyecekler hazırlama, çocuklarına zararlı diye düşün! kızlarına örnek olduğunu düşün.
başarırsın arkadaşım, ha gayret

çocuklarıma yetemiyorum
onu bile başaramıyorum

merhaba. spora gidemiyorsanız evde spor yapabilirsiniz :) zumba videoları açın youtubeden ve kendinizi müziğe bırakın. gerçekten müthiş kalori yakarsınız. günden en az 3 lt su için suyunuza limon sıkabilirsiniz yağ yakımını hızlandırır. mezdeke de oynayın bu tür hareketlilikler sizi zayıflatmaya yardımcı olur kesinlikle:KK52:

İki ay spora gittim ben bir beden inceldim bel ve göbek kısmında basende yarım benden 8 kilo verdim ama sporu bırakıncada yemekleri az yemeye devam ettim şuan ramazan zaten sadra kesem olmadığı için o kadar saatlik aç kalmadan sonra metabolizmam çok hızlanıyor o yuzden ramazanda sıkıntı oluyor bende 1.70 boyunda 87 kiloyum ama benim kilomu popo ve basende saklıyorum resmen bel göbek kol kilolu değil ama alt bedenim çok işte ve bu ezelinden böyle 60 kilokuyken de popolu ve basenli bi kızdım şimdikde öyle

X