- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Ne oluyor! Sadece kendinden soğutuyor. Vicdanı olan insan 7 aylık hamile, grip ve bel eklem ağrısı çeken,hamileliği zor geçen, hatta o sıra raporlu ise gidemeyen bi insana 3 gün yatılı misafirliğe gider de yardım etmez mi? Hasta değil, yaşlı değil! Başka zaman olsa umursamam ama çok vicdansız davrandı kv. Yapmasaydın hamilesin diyenler olabilir ama eve gelen misafire hizmet edilmez mi yemek yapılmaz mı. İyi ki eşim annesine çekmemiş vicdanlı biri. Kp yardm et kıza diyerek mutfağa yolladığında, gelip mutfağın kapısını kapatıp oturan bi insan. Çok değil kısa bi zaman önce onlardayken zorlaniyorum diye sadece mutfağı toplayıp uzanmakta olan bana,kolum ağrıyor diye süpürgeyi bırakıp giden bi insan. Ben enayi miyim hizmet ediyorum diye laf çarptıran bi insan. Bende iyi niyetli olarak anne yerine koyuyorum kesinlikle haketmiyor benim annem öyle mi 'kıyamaz'. Çok bekler sık sık gitmemizi artık, bayramda bile memleketime gidicem,,bebeğimin mevlidini de ailemin yanında yapıcam. Hiç bir samimiyeti haketmiyorsun kv.
Son düzenleyen: Moderatör: