Bir vicdansız kayınvalide de bende var

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Ne oluyor! Sadece kendinden soğutuyor. Vicdanı olan insan 7 aylık hamile, grip ve bel eklem ağrısı çeken,hamileliği zor geçen, hatta o sıra raporlu ise gidemeyen bi insana 3 gün yatılı misafirliğe gider de yardım etmez mi? Hasta değil, yaşlı değil! Başka zaman olsa umursamam ama çok vicdansız davrandı kv. Yapmasaydın hamilesin diyenler olabilir ama eve gelen misafire hizmet edilmez mi yemek yapılmaz mı. İyi ki eşim annesine çekmemiş vicdanlı biri. Kp yardm et kıza diyerek mutfağa yolladığında, gelip mutfağın kapısını kapatıp oturan bi insan. Çok değil kısa bi zaman önce onlardayken zorlaniyorum diye sadece mutfağı toplayıp uzanmakta olan bana,kolum ağrıyor diye süpürgeyi bırakıp giden bi insan. Ben enayi miyim hizmet ediyorum diye laf çarptıran bi insan. Bende iyi niyetli olarak anne yerine koyuyorum kesinlikle haketmiyor benim annem öyle mi 'kıyamaz'. Çok bekler sık sık gitmemizi artık, bayramda bile memleketime gidicem,,bebeğimin mevlidini de ailemin yanında yapıcam. Hiç bir samimiyeti haketmiyorsun kv.

Son düzenleyen: Moderatör:
anne değil işte kv
ne kadar da olsa çekmez.. boşver takılma bunlara
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..

Kısa bir süreç dayanın.
Böyle gaddar insanlar hep bakıma muhtaç kalıyorlar son zamanlarında..
Maalesef acımadıkları da bakmak zorunda kalıyor..

Ne oluyor! Sadece kendinden soğutuyor. Vicdanı olan insan 7 aylık hamile, grip ve bel eklem ağrısı çeken,hamileliği zor geçen, hatta o sıra raporlu ise gidemeyen bi insana 3 gün yatılı misafirliğe gider de yardım etmez mi? Hasta değil, yaşlı değil! Başka zaman olsa umursamam ama çok vicdansız davrandı kv. Yapmasaydın hamilesin diyenler olabilir ama eve gelen misafire hizmet edilmez mi yemek yapılmaz mı. İyi ki eşim annesine çekmemiş vicdanlı biri. Kp yardm et kıza diyerek mutfağa yolladığında, gelip mutfağın kapısını kapatıp oturan bi insan. Çok değil kısa bi zaman önce onlardayken zorlaniyorum diye sadece mutfağı toplayıp uzanmakta olan bana,kolum ağrıyor diye süpürgeyi bırakıp giden bi insan. Ben enayi miyim hizmet ediyorum diye laf çarptıran bi insan. Bende iyi niyetli olarak anne yerine koyuyorum kesinlikle haketmiyor benim annem öyle mi 'kıyamaz'. Çok bekler sık sık gitmemizi artık, bayramda bile memleketime gidicem,,bebeğinin mevlidini de ailemin yanında yapıcam. Hiç bir samimiyeti haketmiyorsun kv.
Hiç birşey bir insanın sağlığından bebeğinden daha önemli değil.Hamile olup,bel şu bu ağrısı çekipte,sırf laf etmesin ayıp olmasın diye kayıbnvalideye hizmet edip kendine eziyet eden sen asıl suçlu oluyorsun.

onlar bizleri gelin olarak gördükleri için böyle davranıyorlar
kendi kızları olsa kıyametleri koparırlar
iki tane kazık kadar görümcem var kv evini b..k götürür
ne anaları ne kızları elime bi bez alıyım toz alıyım süpürüyüm yok
ama bana gelince tonla laf

Kendi annem yengeme hamileliğinde ve daha sonrasında da kızı gibi baktı. Evi var yinede annemin yanında kalıyor yengem,annem iki küçük yeğenime de bakıyor,yengem çalışmadığı halde, Annem böyleyse kayınvalidem ne ya?

onlar bizleri gelin olarak gördükleri için böyle davranıyorlar
kendi kızları olsa kıyametleri koparırlar
iki tane kazık kadar görümcem var kv evini b..k götürür
ne anaları ne kızları elime bi bez alıyım toz alıyım süpürüyüm yok
ama bana gelince tonla laf

Birde utanmadan kızım sen ağırlaştın otur, ben yaparım deyip hiç bi işin ucundan tutmuyor bu ikiyüzlülük değil mi :KK34:

Seninkini mumyalatmak lazım, örnek olsun :KK53:

Yani olay kaynana olup olmamakta değil.
Karakter meselesi.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

Benim annem de gelinine yardımcı olur elinden geldiğince aman mutlu olsunlar diye çırpınır.
Kayınvalidem de öyle.
Biz danışmasak hiç bir şeye fikir, yorum dahi yapmazlar. O derece.

Yoo gayet de evliyim. :KK22:
Ben şanslı yüzdelik içindeyim sanırım. :nazar:
Kaynanam hiç bir işime karışmaz.
Ha evime geldiğinde de zaten iş yapmaya kalkışır ben elinden alırım çok yaşlı çünkü.
Şaşırmış gibi yazmisinizda ona itafen yazdim mesaji.Allah mutlulugunuzu bozmasin.
Konu acanin kv si benimkinin eline su bile dokemez bendeki kv nin bi benzeri daha yok. ondan 15 puan daha fazla .bonus atlamış resmen :KK62::KK48:

Kaynanan yokken evde yemek yapmıyor muydun ya da temizlik. Onlar gelmeden önce ne yapıyorsan o gelince de onu yap özel birşey hazırlama ne temizlik yapıyorsan onu yap. Biraz fazla yaparsın sadece. Kendi annen gelmeyiyor mu mesela yardıma. Ayrıca anneme giderim mevlüdü de orada yaparım derken bu da sizin eşinizi düşünmeden dediğiniz konuşmalar. Eşiniz bu düşüncelerin neresinde eşin çalışıyordur ne kadar annende kalabilir 1 ay kalamaz. Ayrıca kendi evinizde düzeninize alışsanız iyi olur. Ne olursa olsun onlar görmesin diye doğumu mevlidi orada yapmak mantıklı değil. Onlarında torunu ve doğduğunda görmeye hakları var kaçırmaya göstermemeye çalışmak mantıksız hem doktorunuz zaten bulunduğunuz ilde değil mi nasıl orada doğum yapacaksınız. Bazı insanları öyle kabul etmek gerekiyor bayramda seyranda gitmem etmem dediğiniz zaman sizin yanınızda olan eşinize karşı da kötü duruma düşersiniz fazla beklentili olmamak lazım ama eşimizinde annesi çocuğununda babaannesi.

Allah kımseyı kv muhtaç etmesin kendi kızları olsa yerinden kaldirmazlar ama gelin olunca hanim efendilerin sanki hizmetçileri var bide beğenmiyorlar aynı benim kv hareketleri benimkide böyle yapıp kendinden nefret ettirdi

Allah kımseyı kv muhtaç etmesin kendi kızları olsa yerinden kaldirmazlar ama gelin olunca hanim efendilerin sanki hizmetçileri var bide beğenmiyorlar aynı benim kv hareketleri benimkide böyle yapıp kendinden nefret ettirdi

X