bir yastıkta evlilik

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
simdi kızlar ben geceleri erken yatamıyorum esim saat erken ise gittigi icin 11 gibi koltukla uyuya kalıyo bende 1 yada 2 gibi kaldırıyorum geciyoruz odamıza ama sorun su ki

esim sarılarak uyumak istiyo ve ben bu sekılde uyuyamıyroum valla kızmıcanı bilsem
ingilizler gibi yatakları ayırır haftada 1 buluşurum
iç içe geçmiş kaşık gibi uyumak hic bana göre degil
sabah bazen erken kalıyo 10 dakka benle oynuyo tabi bu sırada benım sınırler tavanda
diyorum kaliteli uykumun icine ettin
pazarları falan yataktan kovdugun ittigim vardır yanii gitte rahat uyuyım dıye

simdi merak ettigim sizde böylemisiniz yoksa misss gibi biri sagda biri solda güzel güzel uyku cekenlerdenmisiniz

ayrca bunu daha esime nasıl anlatabilirim

Eşim olmadan yatağa gelmeden uyuyamam. Illa ki gelecek. Ben ona sırtımı dönwceğim. O bana sımsıkı sarılacak. Üç beş sevgi sözcüğü söylenecek sonra isterse sarılmayı bırakabilir. Ve uyuruz. O hemen dalar. Ben geç uykuya dalarım. koltukta falan uyuyakalırsa çok Rahatsız oluyorum. Herkesin huyu farklı.

Evlisiniz sonucta alistir bence kendini bi sure israr eder ustune duser bakti sen ayni uzaklasabilir herkes karisiyla kocasiyla birlikte yataga girmek sarilmak ister heleki yatak ayirmayi aklindan bile gecirme kendindende uzaklastirma derim

Eşim olmadan yatağa gelmeden uyuyamam. Illa ki gelecek. Ben ona sırtımı dönwceğim. O bana sımsıkı sarılacak. Üç beş sevgi sözcüğü söylenecek sonra isterse sarılmayı bırakabilir. Ve uyuruz. O hemen dalar. Ben geç uykuya dalarım. koltukta falan uyuyakalırsa çok Rahatsız oluyorum. Herkesin huyu farklı.
tamamen katiliyorum bende oyle

Evlisiniz sonucta alistir bence kendini bi sure israr eder ustune duser bakti sen ayni uzaklasabilir herkes karisiyla kocasiyla birlikte yataga girmek sarilmak ister heleki yatak ayirmayi aklindan bile gecirme kendindende uzaklastirma derim
hemde 6 yıl ama yanlız yatmann keyfi paha bicilemez esimde ben sensz uyuyamam diyen cinsten
sana sarıldım mı huzur buluyorum diyo ama ayn sey benim icim gecerli degil uykuda

Esiniz ne iyi ya. Maasini falanda getirip elinize veriyordu degil mi? Bir konuda epey anlatmistin...bircok kadin esim sarilsa diye beklerken bence sikayet etmeyin :)
yaa işte bizimki fazla sırnasık inan esimin yanında üstümü bile degistiremiyorum sürekli sarılmak öpmek istiyo gidiyrum soguk odaya üstümü degistirmek icin
bilmiyorum vıc vıc olmak bana göre degiil esim le daha insan gibi bi balkonda oturup cay icememisizdir mesela hep söylenirim ya omzumu öper ya kolumu yapar
burda kadınları okuyorum sasırıyorum fazla aktifler yatak odasında
bense hicccccccccc isim olmazzzzz

Benim esim de boyle ve ben bu durumdan cook memnunum. Ilk zamanlar fazla geliyordu ama simdi de oyle bir alistirdi ki ilgisiz duramiyorum. Zamanla siz de alisirsiniz belki.

Yaa işte herkes farklı. Kimi kadın,eşim çok odun,soğuk vs diye yakınır Siz böyle olduğu için şıkayet ediyorsunuz :/ ama şunun altını çizeyim. Şahsen ben soyunurken,giyinirken,kişisel temizliğimi vs yaparken,bunun içine dış fırcalamak bile dahil. Yanımda durması,bana gelip sarılması,öpmesi. Benı çok sinir eder. Ama diğer türlü. Gece yatarkn sarılması vs.. rahatsız etmez. Benım eşimdesizin gibi. Ben öyle sarılarak uyuyamıyorum. ama istiyorsan sen sarılabilrsin. Yeterkı benı hırpalayarak uyandırma gülüm gece der.. ben de anlayısla karsılarm. YANI şunu diyecğeim. Siz de eşinizle güzelllikle bu konuyu konusabilrsiniz. Anlayıslıysa,kırılgan değilse anlayacaktr bence. Allah daha büyük dert vermesn :)

Eşim sarılırken miss gibi uyku çekiyorum. Kocaman yatağımızda tek tarafı kullanıyoruz, bazen tv karşısında koltuğu açmadan tek kişilik yerde yine sarılarak sabaha kadar deliksiz uyuyoruz.
mşllh ne guzel. Bizde arada tv başında ole yapıoruz. Bayılırım bn bole ilişkilere

yaa işte bizimki fazla sırnasık inan esimin yanında üstümü bile degistiremiyorum sürekli sarılmak öpmek istiyo gidiyrum soguk odaya üstümü degistirmek icin
bilmiyorum vıc vıc olmak bana göre degiil esim le daha insan gibi bi balkonda oturup cay icememisizdir mesela hep söylenirim ya omzumu öper ya kolumu yapar
burda kadınları okuyorum sasırıyorum fazla aktifler yatak odasında
bense hicccccccccc isim olmazzzzz
ayyy inanmıyorumm :KK70: :KK70: sizin hormonlar eksik mi çalışıo acaba. Yada bizim hormonlar fazla fazla atıyo :KK57:

Ben sizin gibiyim.
Geceleri (işsizlikten herhalde) uyuyamıyorum.
Ya da eşimle uyumaya kalksam 'dur sarılayım, omzuma yat' vs vs konuşmalar...
Hiç ama hiç gelemiyorum arkadaş böyle şeye.
İnsan yatağa rahat edip, uyumak için giriyor.
Niye rahatımı bozacağım ki, bacağım uyuşacak, omzum kaşınacak, uyanacak diye kımıldamıyorsun falan...
Saçma geliyor bana.
Onu 12de yatağa götürür, çocuğu uyutur gibi uyuturum, ben geri kalkarım.
Eşim derin derin uyurken birkaç saat sonra, gider misler gibi yatarım.:KK50:
Benim bölgeme girivermişse uyurken, kıyım kıyım iteklerim onu.
Hele de ben uyurken kol atma, sarılma gibi davranışlara girdi mi dövmekten beter ederim adamı.
Alıştı artık eşim bu duruma, kendi halime bırakıyor beni.:anneadayı:

Eşim sarılırken miss gibi uyku çekiyorum. Kocaman yatağımızda tek tarafı kullanıyoruz, bazen tv karşısında koltuğu açmadan tek kişilik yerde yine sarılarak sabaha kadar deliksiz uyuyoruz.

nası sığıyonuz: ))))
biz hiç sığamadık: DDD
e ikimizde tosun paşayız biz ondandır tabi.:KK45::KK45:

simdi kızlar ben geceleri erken yatamıyorum esim saat erken ise gittigi icin 11 gibi koltukla uyuya kalıyo bende 1 yada 2 gibi kaldırıyorum geciyoruz odamıza ama sorun su ki

esim sarılarak uyumak istiyo ve ben bu sekılde uyuyamıyroum valla kızmıcanı bilsem
ingilizler gibi yatakları ayırır haftada 1 buluşurum
iç içe geçmiş kaşık gibi uyumak hic bana göre degil
sabah bazen erken kalıyo 10 dakka benle oynuyo tabi bu sırada benım sınırler tavanda
diyorum kaliteli uykumun icine ettin
pazarları falan yataktan kovdugun ittigim vardır yanii gitte rahat uyuyım dıye

simdi merak ettigim sizde böylemisiniz yoksa misss gibi biri sagda biri solda güzel güzel uyku cekenlerdenmisiniz

ayrca bunu daha esime nasıl anlatabilirim

ahahaha iç içe geçmiş kaşık gibimi: )))))))
tabirin çok hoş: D

X