biraz baksaniz (resimli)

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
merhaba kizlar,
esimin yuznde kasintilar oldu ve bu cikti esimde korkuyor.. 20150201_163420-1.jpg

Cook tesekkur ederim cvbnız icin 27 gunumuz kaldı turkiyeye dnyrz buradakı doktorlara gıttık ilac verdiler krem eşimde guvenmiyor burdakılere turkıyeye dönüsümüzü beklıyoruz işte..
Kullandığı bir krem yada traş losyonu cildine dokunmuş olabilir benim eşimde benzeri olmuştu traş losyonu alerji yapmıştı çok gemiş olsun

Mantara benziyor, arkadaşımında olmuştu ondan biliyorum böyle yuvarlaktı netten bak istersen. Krkulacak bir şey değildir bence. Ama mutlaka doktora gitmesi lazım.
Cvbnız icin cok tesekkur ederim eşim cok korkuyordu ama yazılarınızı okuttum biraz rahatladık eşim cilt kanserinden korkuyordu yuzu cok kaşınıyor die burdaki doktorlara gıtmez guvenmıyor burdakılere işte 27 gunumuz kaldı turkıyeye gidince inşallah dırek doktora..

Bence Eşinizin yediği birşey ona dokunuyor ve alerji cikarmasina neden oluyor. Ama bu iş bizcelerle olmaz tabiki, mutlaka bir cildiyeye gorunsun.

Kedilerden geçen bir mantar türü olabilir. Çünkü şekil olarak aynısı kolumda çıkmıştı. Bir süre sonra küçülerek kendiliğinden geçti. Ancak bir cildiyeciye görünmekte fayda var tabi. Ama korkulacak bir şey yok derim ben. :)

Evet yuvarlak cikiyor bir mantar turu. Haka halka. Halkalar buyuyor tedavi olunmazsa ama krem surunce hemen gecmisti benim ki. Kotu dusunmeyin hemen. Gecmis olsun.

Kedilerden geçen bir mantar türü olabilir. Çünkü şekil olarak aynısı kolumda çıkmıştı. Bir süre sonra küçülerek kendiliğinden geçti. Ancak bir cildiyeciye görünmekte fayda var tabi. Ama korkulacak bir şey yok derim ben. :)
Glycoprotein Fel d1 alerjisi. İlk defa benden başka birinde de aynı sorunun yaşandığını görüyorum çok ilginç...

Gül hastalığına benziyor.. ama gül hastalığında tek bir noktada olmaz. eğer devamı gelirse bence gül hastalığı..

X