- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook tesekkur ederim cvbnız icin 27 gunumuz kaldı turkiyeye dnyrz buradakı doktorlara gıttık ilac verdiler krem eşimde guvenmiyor burdakılere turkıyeye dönüsümüzü beklıyoruz işte..Alarji olabilir bence hrmen bir dermatologa gitmelisiniz
Kullandığı bir krem yada traş losyonu cildine dokunmuş olabilir benim eşimde benzeri olmuştu traş losyonu alerji yapmıştı çok gemiş olsunCook tesekkur ederim cvbnız icin 27 gunumuz kaldı turkiyeye dnyrz buradakı doktorlara gıttık ilac verdiler krem eşimde guvenmiyor burdakılere turkıyeye dönüsümüzü beklıyoruz işte..
Cvbnız icin cok tesekkur ederim eşim cok korkuyordu ama yazılarınızı okuttum biraz rahatladık eşim cilt kanserinden korkuyordu yuzu cok kaşınıyor die burdaki doktorlara gıtmez guvenmıyor burdakılere işte 27 gunumuz kaldı turkıyeye gidince inşallah dırek doktora..Mantara benziyor, arkadaşımında olmuştu ondan biliyorum böyle yuvarlaktı netten bak istersen. Krkulacak bir şey değildir bence. Ama mutlaka doktora gitmesi lazım.
İnşallah oyledır canım yaa..Kullandığı bir krem yada traş losyonu cildine dokunmuş olabilir benim eşimde benzeri olmuştu traş losyonu alerji yapmıştı çok gemiş olsun
Glycoprotein Fel d1 alerjisi. İlk defa benden başka birinde de aynı sorunun yaşandığını görüyorum çok ilginç...Kedilerden geçen bir mantar türü olabilir. Çünkü şekil olarak aynısı kolumda çıkmıştı. Bir süre sonra küçülerek kendiliğinden geçti. Ancak bir cildiyeciye görünmekte fayda var tabi. Ama korkulacak bir şey yok derim ben. :)
Yok kız :))sadece yuzunde var..Eşini soyup iyice bir muayene et bakalım, vucudunda başka bir yerde herhangi bir kızarıklık,leke var mı?
Hahaha ne bileyim canım bende oldu mu komple oluyor çünküYok kız :))sadece yuzunde var..
Bende o yüzden şüphelenip vucudunu muayene etsin dedim ama sadece yüzdeymiş ve tek bir noktada...Gül hastalığına benziyor.. ama gül hastalığında tek bir noktada olmaz. eğer devamı gelirse bence gül hastalığı..