biraz ergenlik biraz kabadayılık ortaya karışık

beaumont

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
69
8
Kızlar size dün başımdan geçeni anlatıyım. Daha öncedende ilgili yere yazmıştım eski erkek arkadaşımla sorunumuzu neden ayrıldığımızı falan. Neyse dün antrenmandan çıktım takım kaptanımızın doğum günü için yer ayarlamaya gittik alsancağa bir erkek bir de kız arkadaşım var yanında onlara E(erkek) ve K(kız) diyelim. Neyse yer ayarladık K bizden ayrıldı. E de dediki evin uzak bu saatte tek başına gitme bende senle geliyim bostanlı vapurun ordanda annen alır seni dedi. Vapura daha yarım saat vardı bizde içerde oturup bekliceğimize dışarısı çok güzel esiyo diye ordaki çimlere oturduk. Konuşuyoruz böyle bi ara başıma biri dikildi baktım eski erkek arkadaşım yanındada iki arkadaşı. Bu E ye iki dakika gelirmisin kardeşim dedi aldı çocuğu bende eşyaları kaptığım gibi arkasındayım bunların ama kaybettim aradım falan yoklar bulamıyorum. Geldiler yaklaşık 1 2 dakika sonra bende tabi cinnet is loading.. çünkü en sevmediğim davranış tipi. İlk E nin suratına bakmadım çünkü o an eski erkek arkadaşıma odaklıydım sen napıyosun diye (onada EEK diyelim kısaca, yazmak uzun oluyo). Sonra EEK dediki E ye sen iki dakika köşede beklermisin E de eşyalarımı alıyım falan dedi çocuğun suratına bir baktım zıplayarakmı vurdu nasıl yaptı biliyorum vurmuş suratına delirdim ben . EEK yanındaki iki arkadaşını E ile birlikte yolladı biz yalnız konuşalım falan diye çok geçmeden arkadaşlarını çağır Eyi getirsinler dedim ama EEKnın iki arkadaşı geldi E yi yolladıklarını söyledi. Kızlar iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama bende EEK ya vurdum o sinirle hatta hırsımı alamayıp bidaha vurdum. O kadar çok utanıyorumki şimdi hayatıma yanlış insan aldığım için öyle pişmanımki ve o kadar mahcup olmuş hissediyorum ki kendimi E ye karşı. E aslında onların çok güzel hakkından gelebilcek biri ama yapmak istemedi '' şimdi ben o çocuğa bişey yapsam hem olay büyücek hemde belki dönüp orda sana bişey yapıcak. boşverdim hırsını benden çıkartsın dedim elinin acıdığıyla kaldı '' dedi bana. Ama şuan varya nasıl ne yapsam hiç bir fikrim yok cidden o kadar kızgın mahcup olmuş utanmış bir haldeyimki.. Dün olaydan sonra konuştuk E ile kafası karşık gibi sanki. 2 taraflı düşünüyorum şimdi açıkçası bana böyle bişey olucak bir daha o insanla muhattap olmam pek yani mesafe koyarım ama bir yandanda olup bitmiş bişey bu yapanın ayıbı o kişinin pek bi hatası yok gibicesinden.. napmalıyım ben ?

gerçektende ergence bir davranış...
birdaha böyle birşey yapmaya kalkarsa polise gideceğini söyle..

nasıl ayrılmıstınız bu adamla sen mi terkettin?
aslında şöyle oldu gayet güzel bi ilişkimiz vardı sonra davranışları bozulmaya başladı bana sanki köpekmişim gibi davranmaya başladı en ufak bişeyde haklı göstermeye çalıştı kendini sonrada benim terketmemle değil ortak kararla bitti.

ona ne demişler
senin ki korkmuş galiba , resmen senin yerine ben sogudum

aslında şöyle oldu gayet güzel bi ilişkimiz vardı sonra davranışları bozulmaya başladı bana sanki köpekmişim gibi davranmaya başladı en ufak bişeyde haklı göstermeye çalıştı kendini sonrada benim terketmemle değil ortak kararla bitti.
hımmmm o pek ortak karar olmamıs adam bunu hazmedememiş kudurmus tedbir al mutlaka hatta yanında bıber gazı bulundur sık suratına:KK51::KK53:

yetişkin insanların kaybedecekleri çok şey olduğu için yaşlar küçük diye düşünüyorum. arkadaşlar yapmayın orta yerde kavga polis sicil belkide ani sinirle olauşabilecek kalıcı bir hasar... bunlardan haberiniz var değil mi? yok yanında erkek var yok eski sevgili kıskandıda olay çıkardı hayat bu tip şeyler için fazla değerli.

yetişkin insanların kaybedecekleri çok şey olduğu için yaşlar küçük diye düşünüyorum. arkadaşlar yapmayın orta yerde kavga polis sicil belkide ani sinirle olauşabilecek kalıcı bir hasar... bunlardan haberiniz var değil mi? yok yanında erkek var yok eski sevgili kıskandıda olay çıkardı hayat bu tip şeyler için fazla değerli.
allah aşkına sorunu ben çıkartmışım gibi konuşma

allah aşkına sorunu ben çıkartmışım gibi konuşma
sen çıkarmamışsın ama ben olsam en baştan çocuğu göndermez atlar bir taksiye giderdim. olmadı zor mu kullandı bağırır yardım isterdim. polisi arar şikayetçi olurdum.

T İ K S İ N D İ M. Valla bence bu ergenlik falan değil. Bu hanzo 40ında da değişmez.

X