Biraz teselliye ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
Hatırlarsınız bazılarınız belki konuştuğum biri vardı başka bir ülkede. Çok uzun süren kavgalar ettik. Onun diğer kızlarla olan bazı sınırı aşan şakaları yüzünden nerdeyse 1 hafta kadar. Sonra aramıza bir soğukluk girdi işte. Ben de artık dayanamadım bugün sıkıştırdım neden böyle uzaklaştı diye. Koptu gitti. Yürümüyor bu iş vs dedi

Ya ne demek yürümüyor. Ulan o kadar şakayı şeyi sineye çeken benim ki bakın bel altı şakalardan da bahsediyorum. Ben normale dönmüşüm cıvıldıyorum sevgi veriyorum gösteriyorum bunda bir tripler soğukluklar ya sinir oluyorum o kim ki benden daha mı özel de soğukluğu sürdürüyor?

Hoş artık sürdürecek bir soğukluk da kalmadı ama böyle pat diye yürümüyor zırt pırt deyip çekti gitti.

Ben de öyle şaşkınım şu an ne yapmam lazım bilmiyorum ayrıca da inanmıyorum bunun kavga yüzünden olduğuna başka bir sebebi var mutlaka.

Şimdi istediğiniz kadar sövebilirsiniz hintlilere hiç karışmıyorum.

edit: evet belli oldu derdi. ben evet deyip söz vermedim diye oluyor bunlar. yediremedi sen ben gelene kadar birini bulursun beni görmezsin diye. yok ben çıkmıyormuşum onunla da vs. daha tanıma aşamasında olduğum adama neden söz veriyorum ben ya. istemiyorum söz vermek evet demek falan. tam bir hayat tutturmuşum güzel söz verip her türlü kısmeti kapayacağım daha tanımadan bilmeden hem de :KK12:

Son düzenleme:
Üzgün müyüm, sevdim mi seviyor muyum onu da bilmiyorum. Sadece kötü hissediyorum şu an

Kafanızı dağıtacak birşeyler bulmanız en iyisi şu an. Uzak mesafe ilişkisi ilişkilerin en zordur zaten. Biraz akışına bırakın. Eğer gerçekten sevmemişseniz zaten bu arada duygularınız daha açık bir hal alacaktır

Üzgün müyüm, sevdim mi seviyor muyum onu da bilmiyorum. Sadece kötü hissediyorum şu an

Kötü hissetme cicim. İyi olmuş kurtulmuşsun.

Sana öyle uzaktan ilişki lazım değil. Burnunun dibinde birini bul. Hem ben sana hep demiyor muyum aşktan biraz uzak dur. Gez, toz, takıl ama bağlanma.

Hem hintliler kokuyor zaten :KK66:

Sen derin üzüntüler yaşadın sancılı bir evlilik ve boşanma süreci geçirdin..

Bundan sonraki seçimlerinde daha flört döneminde kendini apaçık gösteren sıkıntılı ilişkilerden kaçınmani öneririm üzülmemen adına..

Pardon sen teselli istiyorum demişsin ben yine öneri de bulundum :KK43:

Yorum yapmayı mi bıraksam ne yapsam off:KK14:

Kötü hissetme cicim. İyi olmuş kurtulmuşsun.

Sana öyle uzaktan ilişki lazım değil. Burnunun dibinde birini bul. Hem ben sana hep demiyor muyum aşktan biraz uzak dur. Gez, toz, takıl ama bağlanma.

Hem hintliler kokuyor zaten :KK66:

Duyan herkes öyle dedi zaten. Sen yepyeni bir yerde yaşayacaksın 1 yıl hala dünyanın öbür ucundaki adamı taşıyorsun seninle diyor.

Geçer mi bir süre sonra bu sıkıntılı hissim :110:

Duyan herkes öyle dedi zaten. Sen yepyeni bir yerde yaşayacaksın 1 yıl hala dünyanın öbür ucundaki adamı taşıyorsun seninle diyor.

Geçer mi bir süre sonra bu sıkıntılı hissim :110:

Geçer geçer. Çok uzun süreceğini sanmıyorum.

Eline şahane bir fırsat geçmiş, bambaşka bir ülkede yeni bir hayat var önünde. Bir yıl olarak bakma buna, zaman ne gösterir belli olmaz. Ama eski hayatından bir takım insanları, bir takım sorunları taşıma oraya. Bırak eskide kalsınlar. Bu kavruk abi de eskide kalsın. Hani derler ya temiz bir sayfa diye sen de kendine yepyeni bembeyaz tertemiz bir sayfa aç...

kusura bakma ama son konunda burda adama tuvalet muslugu yakıştırması yapılmasına bile müsade ettiğin adamın arkasından ağlamanı haklı bulmuyorum:KK14:

ağlamıyorum da canım sıkıldı ya tolin ama belki de iyi yapmışlar öyle diyerek bilemiyorum

Sen derin üzüntüler yaşadın sancılı bir evlilik ve boşanma süreci geçirdin..

Bundan sonraki seçimlerinde daha flört döneminde kendini apaçık gösteren sıkıntılı ilişkilerden kaçınmani öneririm üzülmemen adına..

Pardon sen teselli istiyorum demişsin ben yine öneri de bulundum :KK43:

Yorum yapmayı mi bıraksam ne yapsam off:KK14:

yoo güzel bir öneri olmuş doğru diyorsun balık baştan kokar dimi :|
baştan böyle çabıkcak vazgeçmeler oluyorsa ileride de zorlamanın anlamı yok..

Hatırlarsınız bazılarınız belki bir sevgilim vardı başka bir ülkede. Çok uzun süren kavgalar ettik. Onun diğer kızlarla olan bazı sınırı aşan şakaları yüzünden nerdeyse 1 hafta kadar. Sonra aramıza bir soğukluk girdi işte. Ben de artık dayanamadım bugün sıkıştırdım neden böyle uzaklaştı diye. Koptu gitti. Yürümüyor bu iş vs dedi

Ya ne demek yürümüyor. Ulan o kadar şakayı şeyi sineye çeken benim ki bakın bel altı şakalardan da bahsediyorum. Ben normale dönmüşüm cıvıldıyorum sevgi veriyorum gösteriyorum bunda bir tripler soğukluklar ya sinir oluyorum o kim ki benden daha mı özel de soğukluğu sürdürüyor?

Hoş artık sürdürecek bir soğukluk da kalmadı ama böyle pat diye yürümüyor zırt pırt deyip çekti gitti.

Ben de öyle şaşkınım şu an ne yapmam lazım bilmiyorum ayrıca da inanmıyorum bunun kavga yüzünden olduğuna başka bir sebebi var mutlaka.

Şimdi istediğiniz kadar sövebilirsiniz hintlilere hiç karışmıyorum.

Üzülme ya valla iyi olmuş. yolun başından belli olmuş ne olacağı. Yanına gelse, ona göre planlar yapsan da bu olsa daha zor olurdu emin ol. Tadını çıkar İtalya'nın, dertsiz tasasız, adamsız kafa dinle azıcık.

ağlamıyorum da canım sıkıldı ya tolin ama belki de iyi yapmışlar öyle diyerek bilemiyorum

yoo güzel bir öneri olmuş doğru diyorsun balık baştan kokar dimi :|
baştan böyle çabıkcak vazgeçmeler oluyorsa ileride de zorlamanın anlamı yok..
ya sende zaten cok sevmıyodun geçenki konunu bastan sona takip ettim adama neler neler yazıldı gıkın cıkmadı oysa ki seven ınsan onları yazdırmazdı seninki sadece alışkanlık:KK14:

Önceki konunuzu bilmiorm da ama benm anladgm adam heycani kaybetms sogums gtmis sizden ama sizde seviyomuym sevmiyomuym bilmiyorm dedgnze göre bi bosluktaymssinzda onunla oyalanmssinz gibi gibi :KK14:
Bence salla gitsin aman zatn uzak iliskiymis :KK54:

Bir dönem üniversite için bulunduğum ülkede Türk arkadaşlarımın çok Hintli arkadaşları vardı ( Hint filmi çok severlerdi onun da etkisi oldu sanırım :KK70: ) Hiç anlamadım ne buluyorlardı onlarda.Tamam kızları fena değildi ama erkekleri aman aman.Kültür farkı o kadar fazla ki insan rahatsız oluyordu.Pilava elle daldı yaa önünde kaşık duruyor ayıptır benim midem kalktı :KK70:

Ama farkettim ki Bir Araplar bir Hintliler...Düz yolda saatte 200 km hızla giderken geri dönüyorlar güzel kız görünce :KK70:

Seni böyle kolayca silebilen birine değmezmiş zaten boşver sen canım :)

Bir dönem üniversite için bulunduğum ülkede Türk arkadaşlarımın çok Hintli arkadaşları vardı ( Hint filmi çok severlerdi onun da etkisi oldu sanırım :KK70: ) Hiç anlamadım ne buluyorlardı onlarda.Tamam kızları fena değildi ama erkekleri aman aman.Kültür farkı o kadar fazla ki insan rahatsız oluyordu.Pilava elle daldı yaa önünde kaşık duruyor ayıptır benim midem kalktı :KK70:

Ama farkettim ki Bir Araplar bir Hintliler...Düz yolda saatte 200 km hızla giderken geri dönüyorlar güzel kız görünce :KK70:

Seni böyle kolayca silebilen birine değmezmiş zaten boşver sen canım :)
Sevgilisi hintlimiymis

Just,

bir umut ile çıkmışsın yola, emek vermişsin, herşeyin güzel olmasını beklemişsin. Arada ki kültür farkı, karakter farkı ise ilişkinizi bitme noktasına getirmiş. Belki karşımızdaki iyi bir insan ama iyi olmak bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli değil. Olmuyor deyip kestirip attıysa demek ki gerçekten olmuyormuş. Muhtemelen sen bu ilişkiye daha fazla emek veren taraf oldun, zaten bu da olmadığının bir kanıtı.

Bu dünyada hiç bir şey senden değerli değil. Şu an üzülüyor olabilirsin çünkü umudun kırıldı ama inan bana bitmesi bu şartlar altında iyi olmuş.

Üzülme lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X