Biraz üzülüyorum bu duruma :(

aayperi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
60
3
3. ayımızın bittiği güzel bir ilişkim var sevgilimle. Burda ne kadar güzel yolunda olduğunu anlatamam belki ama güzel yani. Karşılıklı sevgi,hoşgörü, anlayış içinde giden, bir sorun olduğunda söyleyen, kavga ettiğimizde 1 saatte bilemedin 2-3 saate barışırız. Kavgalarımız da ufak tefektir bazen saçmalamamdandır yani. Neyse konuya geliyorum. 3 aydır bana karşı herhangi bir süprizi olmadı. süpriz delisi vs olduğum için değil ama başkalarından görünce benim sevgilim nede yapmıyor diye imrenip üzülüyorum. Süprizden kastım böyle şaşa şeyler değil ama ne bileyim bir çiçek işte. Sevgiliden gelen bir çiçek ne kadar mutlu eder bir insanı.Ben hiç beklemediği anlarda 2-3 defa ona gidip süpriz yaptım ben geldim diye. 2 hafta önce gittim süpriz kahvaltı falan hazırladım. Ama ondan elle tutulur bir şey yok. Yani ilgili biridir ilgisiz de değil. Odun ya da öküz de değil güzel şeyler de söyler ama kızız yapımızda var beklenti içine giriyor insan ve bunu söyleyerek ya da zorla yapılmasını istemiyorum. Mesela bir arkadaşım var 1 buçuktur senedir ilişkileri var kız fotoğraf koyduğunda çocuk bazı fotoğrafla yorum yapar. Bizde fotoğraf koymuyor ben koyuyorum onu etikeliyorum her yerde facede falan çıkıyor profilde hatta akrabaları yorum bile yaptı ama hani madem beni sakalmıyorsun etmiyorsun fotoğraf koyuuyorsun ailen biliyor arkadaşların herkes biliyor bi fotoğrafı senin koyman da çok bir şey değil. Bu yüzden ilişkinin ilk ayında tartıştık bana şu an koymak istemiyorum istediğim zaman ben de koyarım belki 1 ay sonra belki 5 ay belki 3 yıl sonra istediğimde koyarım zaten onu bana bırakır mısın dedi bir daha da konu açılmadı 3 ay bitti koymadı daha da. whatsappa koyayım mı demişti otartışma sırasında yok demiştim geçenlerde whatsappa koysana dediğimde geçiştirdi. Sonuç olarak ufak bir süpriz bekliyorum. Çünkü şu ana kadar en uzun adam gibi ilişkisi bu ve mutlu bunu dile getiriyor, mutlu olduğunu ben de hissediyorum. Diğerlerinden farklıysam eğer bunu biraz daha süslemesini istiyorum. Dolaylı ben ile değil de kendisi fotoğraf koysun mesela. Fotoğraflara ya ne kadar iyi çıkmışız çok yakışıyoruz be diyor ama kendi koymuyor.Kendimi bunları düşünmemek için durduruyorum ilişkin yolunda güzel sorununuz yok aldatmıyorsun aldatmıyor kızlarla bir samimiyeti yok düşünme böyle şeyleri diyorum ama başkasında gördğümde de özeniyorum imreniyorum. Ne yapçam böyle bilmiyorum :KK43: ayrıca çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum.

İlişkiyi 3 ay içinde dillendirmek doğru gelmiyor bana.
Belki erkek arkadaşın da aynısını düşünüyordur.
Herkesin bilmesi güzel ama fotoğraflarla sosyal ağlarda görünmek istemezdim ben olsam.
Nitekim kocamla da ailelerimizi tanıştırdıktan sonra sosyal ağlarda birbirimizle ilgili paylaşım yaptık.
Hala çok az fotoğraf koyarız mesela.

beklentin ne kadar düşük olursa o kadar mutlu olursun.boşver koymasın millet seni görse ne görmese ne takılma allasen

İlişkiyi 3 ay içinde dillendirmek doğru gelmiyor bana.
Belki erkek arkadaşın da aynısını düşünüyordur.
Herkesin bilmesi güzel ama fotoğraflarla sosyal ağlarda görünmek istemezdim ben olsam.
Nitekim kocamla da ailelerimizi tanıştırdıktan sonra sosyal ağlarda birbirimizle ilgili paylaşım yaptık.
Hala çok az fotoğraf koyarız mesela.
yaa sosyal ağ konusunda hak veiyorum zaten sadece ötnek olarak da göstermek istedim bunu asıl sorun ufak bir süpriz hala yapmamış olması

3 ayda bu beklentilerini gerçekleştirmiyorsa bundan sonra hiç yapmaz
seviyorsan bu şekilde kabul et
ayrıca en düzgün ilişkisi bu diyorsun o da 3 ay demek ki bağlanmak istemiyor olabilir
sen bunları bırak neden resim koymuyor onun üstüne bir git
şimdiki nesil kuş uçsa paylaşıyor

Hatta fotoğraf koyan ben değil kocamdır.
Ona yakışır ilan etmek,yaymak bence.
tabi sizin aşhsi fikriniz ama benim için iki taraf da istediği beğendiği şeyi koyabilir yani bu en azından bizde sana yakışır bana yakışır yok. Teşekkür ederim yine de :)

6,5 yıllık ilişkim var 7 aydır nişanlıyız.bu kadar zamandır pek sürpriz yapmadı.yani 2 yıl önce bana haber vermeden yanıma geldi bir kaç kez sürpriz anlayışımız bu.boşver takılma ya odun adam sempatiktir

Oldu olacak birde padişah fermanı isteseydiniz ilişkinizi yaymak adına..neden buldumcuk olmuş gibi davraniyorsunuz anlamadimki...Valla ben okurken sık boğaz oldum...Gelişigüzel yaşayın her anı,herşeyin bir zamanı var..

ayrıca en düzgün ilişkisi bu diyorsun o da 3 ay demek ki bağlanmak istemiyor olabilir
bağlanmak istemese ben diğerleri gibi 1-2 haftada terkedilenlerden olurdum bence ki ilk başta başladığımızla şimdiki aramızdaki bağ farklı daha çok bağlandım daha çok alıştım hayatıma o kadar çok dahil oldunki bir şeyler yaparken seni de düşünüyorum bize göre hareket ediyorum diyor bu yüzden bağlanmamak gibi sorun olduğnu düşünmüyorum ayrıca fotoğraf olayında benim koydum her fotoğraf onun da prfolinde var herkes görüyor beğeniyor ailesinden yorum yapanlar var. Facede zaten sürekli bir şey paylaşan biri değil instagramda desen 5 ay önce fotoğraf paylamış insan. fotoğraf olayı benim için çok sorun değil

Fotoğraf, ilişkinin beyani vs icin cok erken zamanlar. 3 ay daha. Hatta bizim iliskimiz 3 yıllık ve daha bir sosyal medya aracinda beraber resmimiz yoktur (peki tamam bu benim akrabalarimdan kaynaklaniyor)

Süpriz icin ise biraz beklemenizi öneririm erkekler özel günlerde ozel durumlarda süpriz yapmayi daha cok önemsiyor sanırım. Yeterince beklerseniz süpriz yapacaktir eminim

3. ayımızın bittiği güzel bir ilişkim var sevgilimle. Burda ne kadar güzel yolunda olduğunu anlatamam belki ama güzel yani. Karşılıklı sevgi,hoşgörü, anlayış içinde giden, bir sorun olduğunda söyleyen, kavga ettiğimizde 1 saatte bilemedin 2-3 saate barışırız. Kavgalarımız da ufak tefektir bazen saçmalamamdandır yani. Neyse konuya geliyorum. 3 aydır bana karşı herhangi bir süprizi olmadı. süpriz delisi vs olduğum için değil ama başkalarından görünce benim sevgilim nede yapmıyor diye imrenip üzülüyorum. Süprizden kastım böyle şaşa şeyler değil ama ne bileyim bir çiçek işte. Sevgiliden gelen bir çiçek ne kadar mutlu eder bir insanı.Ben hiç beklemediği anlarda 2-3 defa ona gidip süpriz yaptım ben geldim diye. 2 hafta önce gittim süpriz kahvaltı falan hazırladım. Ama ondan elle tutulur bir şey yok. Yani ilgili biridir ilgisiz de değil. Odun ya da öküz de değil güzel şeyler de söyler ama kızız yapımızda var beklenti içine giriyor insan ve bunu söyleyerek ya da zorla yapılmasını istemiyorum. Mesela bir arkadaşım var 1 buçuktur senedir ilişkileri var kız fotoğraf koyduğunda çocuk bazı fotoğrafla yorum yapar. Bizde fotoğraf koymuyor ben koyuyorum onu etikeliyorum her yerde facede falan çıkıyor profilde hatta akrabaları yorum bile yaptı ama hani madem beni sakalmıyorsun etmiyorsun fotoğraf koyuuyorsun ailen biliyor arkadaşların herkes biliyor bi fotoğrafı senin koyman da çok bir şey değil. Bu yüzden ilişkinin ilk ayında tartıştık bana şu an koymak istemiyorum istediğim zaman ben de koyarım belki 1 ay sonra belki 5 ay belki 3 yıl sonra istediğimde koyarım zaten onu bana bırakır mısın dedi bir daha da konu açılmadı 3 ay bitti koymadı daha da. whatsappa koyayım mı demişti otartışma sırasında yok demiştim geçenlerde whatsappa koysana dediğimde geçiştirdi. Sonuç olarak ufak bir süpriz bekliyorum. Çünkü şu ana kadar en uzun adam gibi ilişkisi bu ve mutlu bunu dile getiriyor, mutlu olduğunu ben de hissediyorum. Diğerlerinden farklıysam eğer bunu biraz daha süslemesini istiyorum. Dolaylı ben ile değil de kendisi fotoğraf koysun mesela. Fotoğraflara ya ne kadar iyi çıkmışız çok yakışıyoruz be diyor ama kendi koymuyor.Kendimi bunları düşünmemek için durduruyorum ilişkin yolunda güzel sorununuz yok aldatmıyorsun aldatmıyor kızlarla bir samimiyeti yok düşünme böyle şeyleri diyorum ama başkasında gördğümde de özeniyorum imreniyorum. Ne yapçam böyle bilmiyorum :KK43: ayrıca çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum.
Bana da esim cikarken hic hediye almamisti. Ilk bulusmalarinizda cicek aliyodu o kadar. Ilk hediyeyi ben.ona almistim.
Face de nisanlanana kadar ben foto koymadim, o da bana kiziyodu niye koymuyosun diye. Ben erkek arakadasi, var diye millete duyurmak istemedim, nisan oldu nişanlndim diye duyurdum, boylesi daha iyi bence.

yaa sosyal ağ konusunda hak veiyorum zaten sadece ötnek olarak da göstermek istedim bunu asıl sorun ufak bir süpriz hala yapmamış olması
Örnekleme fotoğraf üzerinden başlayınca ben de öyle devam ettim,kusura bakma.
Sürpriz yapma/yapmama meselesinde haklı olabilirsin ben de olsam beklerim.
Ama adamı sen tanırsın belki de o pek hoşlanmıyordur böyle işlerden.
Zaten ilişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor,eğer adam uyumluysa senin beklentilerine cevap verir,adım adım olumlu (senin açından) ilerler.
Yok ben buyum diyorsa değiştirmek çok zor.

3 aylık ilişkiyi uzun ilişki olarak görüyorsan,sen çok çabuk kapılıyorsun,hızlı gidiyorsun hemen herşey olsun istiyorsun diye düşünürüm.3 ay çok kısa.90 günlük bir ilişkiden bahsediyorsun.Bu kadar kısa sürede tabiki ilişki güzel gidecek sorun olmaycakaçSiz daha birbirinizi tanıma aşamasındayken,ona dayatma yapamazsın.Bu kadar akrabaların filan da göz önüne sürmek biraz anlamsız geliyor bana.Çok acelecisin.Çiçek konusunda birşey diyemem.Ama benden sana tavsiye,bu kadar kapılma,bu kadar her yere resmini koyup onu çok seviyor imajı verip sevgilini şımartma.Bırak kendini biraz geri çek.

Valla ben geçen instagram'da bakınıyordum da, ilk fotoğrafımızı taa 7 ay sonra koymuşum :)

Çiçekçinin önünden geçerken hadi gel sana çiçek alalım, çok istedin diyebilen bi adamdır ama bi bakışı, bi mesajı beni ne kadar sevdiğini anlamama yeter.

O yüzden böyle beklentilere girme derim, hem ne demişler sıfır beklenti=sonsuz mutluluk :KK66:

Ayrıca senin zorunla yapacaksa hiç yapmasın daha iyi, bi anlamı kalmaz o zaman. :KK66:

Sen kendine dert arıyorsun bence sadece kendin demissin hic bir sorunumuz yok saygın hoagörü hersey var aramızda mutluyuz diye,erkeklerin yapısı böyle bizim gibi düsünemiyorlar,süpriz falan fazla akıl edemiyorlar ilk zamanlar olıyor onlar,ama fotoraf konusunda haklı olabilirsin insan sevdiğiyle resmini koymak ister yani herkes görsün ister üstelik koymak istemese bile sen rica etmissin sonucta seni kırmamak ici bile olsa koyabilirdi yani fotorafı ne olcak yani neyin inadı bu resim koymucam diye

bağlanmak istemese ben diğerleri gibi 1-2 haftada terkedilenlerden olurdum bence ki ilk başta başladığımızla şimdiki aramızdaki bağ farklı daha çok bağlandım daha çok alıştım hayatıma o kadar çok dahil oldunki bir şeyler yaparken seni de düşünüyorum bize göre hareket ediyorum diyor bu yüzden bağlanmamak gibi sorun olduğnu düşünmüyorum ayrıca fotoğraf olayında benim koydum her fotoğraf onun da prfolinde var herkes görüyor beğeniyor ailesinden yorum yapanlar var. Facede zaten sürekli bir şey paylaşan biri değil instagramda desen 5 ay önce fotoğraf paylamış insan. fotoğraf olayı benim için çok sorun değil
Canım bunlar sorun değilse neden bdv ye konu açıyorsun
aa bizim sevgilimiz eşimiz nişanlımız da aynı hiç sürpriz yapmaz takma kafana dememiz için mi ?

önce sevgilinden yakınıyorsun fotoraf koymuyor diye konunda, sonra buna yorum yapılınca hemen sevgilini savunmaya geciyorsun benim icin fotoraf okadar da önemli değil zaten,benim etiketlediğim onda da görünüyor vs diyorsun.e ne yapmaya calısıyosun yani?yakınma ozaman sevgilinden hemen savunmaya gececeksen.

Son düzenleme:
X