3. ayımızın bittiği güzel bir ilişkim var sevgilimle. Burda ne kadar güzel yolunda olduğunu anlatamam belki ama güzel yani. Karşılıklı sevgi,hoşgörü, anlayış içinde giden, bir sorun olduğunda söyleyen, kavga ettiğimizde 1 saatte bilemedin 2-3 saate barışırız. Kavgalarımız da ufak tefektir bazen saçmalamamdandır yani. Neyse konuya geliyorum. 3 aydır bana karşı herhangi bir süprizi olmadı. süpriz delisi vs olduğum için değil ama başkalarından görünce benim sevgilim nede yapmıyor diye imrenip üzülüyorum. Süprizden kastım böyle şaşa şeyler değil ama ne bileyim bir çiçek işte. Sevgiliden gelen bir çiçek ne kadar mutlu eder bir insanı.Ben hiç beklemediği anlarda 2-3 defa ona gidip süpriz yaptım ben geldim diye. 2 hafta önce gittim süpriz kahvaltı falan hazırladım. Ama ondan elle tutulur bir şey yok. Yani ilgili biridir ilgisiz de değil. Odun ya da öküz de değil güzel şeyler de söyler ama kızız yapımızda var beklenti içine giriyor insan ve bunu söyleyerek ya da zorla yapılmasını istemiyorum. Mesela bir arkadaşım var 1 buçuktur senedir ilişkileri var kız fotoğraf koyduğunda çocuk bazı fotoğrafla yorum yapar. Bizde fotoğraf koymuyor ben koyuyorum onu etikeliyorum her yerde facede falan çıkıyor profilde hatta akrabaları yorum bile yaptı ama hani madem beni sakalmıyorsun etmiyorsun fotoğraf koyuuyorsun ailen biliyor arkadaşların herkes biliyor bi fotoğrafı senin koyman da çok bir şey değil. Bu yüzden ilişkinin ilk ayında tartıştık bana şu an koymak istemiyorum istediğim zaman ben de koyarım belki 1 ay sonra belki 5 ay belki 3 yıl sonra istediğimde koyarım zaten onu bana bırakır mısın dedi bir daha da konu açılmadı 3 ay bitti koymadı daha da. whatsappa koyayım mı demişti otartışma sırasında yok demiştim geçenlerde whatsappa koysana dediğimde geçiştirdi. Sonuç olarak ufak bir süpriz bekliyorum. Çünkü şu ana kadar en uzun adam gibi ilişkisi bu ve mutlu bunu dile getiriyor, mutlu olduğunu ben de hissediyorum. Diğerlerinden farklıysam eğer bunu biraz daha süslemesini istiyorum. Dolaylı ben ile değil de kendisi fotoğraf koysun mesela. Fotoğraflara ya ne kadar iyi çıkmışız çok yakışıyoruz be diyor ama kendi koymuyor.Kendimi bunları düşünmemek için durduruyorum ilişkin yolunda güzel sorununuz yok aldatmıyorsun aldatmıyor kızlarla bir samimiyeti yok düşünme böyle şeyleri diyorum ama başkasında gördğümde de özeniyorum imreniyorum. Ne yapçam böyle bilmiyorum ayrıca çok seviyorum onun da sevdiğini biliyorum.