Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
serklaj adı verilen bir dikiş yapılacak bana daha öncede kızımda yapılmıştı ama yinede çok korkuyorum biraz sonra gidicem bana dua edin ne olur daha önce başına gelen oldumu
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2929 gün geçti.
canım bebek erken doğmasın diye bildiğim kadarıyla.bizim bi arkadaşa da atmışlardı o dikiş sayesinde yine erken doğurdu ama gelişimleri tamamlanmıştı doğdunda.inşallah seninde herşey yolunda gider canım.allah iyiylik versin
canım dikiş sanırım rahim agzına atılıyor erkenden açılma olup ta bebek düşmesin diye. pek acıtmadığını duymuştum. Allah yardımcın olsun. gelince bizi haberdar edersin
çok geçmiş olsun canım ilk hamile kaldığımda doktorum ilerleyen aylarda atabiliriz demişti işte 3 gün önce gittiğimde açıklık görünmediğini gerek olmadığını söyledi ama basit bi operasyon sanırım çok acımıyomuş çok geçmiş olsun canım..............