BİRBİRİMİZE COK SOGUGUZ NAPİCAGİMİ BİLMİYORUM...

temtem1

"Can'canim"
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
197
173
31
Kizlar ben 22 yasindayim esimde 30 ve dunyalar tatlisi bi oglumuz var.

Ama sorun suki suan hicbisey yolunda gitmiyor evlenmeden once hersey nasil mukemmelse simdi tam tersi artik birbirimze nefret dolu gozlerle bakmamizdan cok yoruldum esimi cok seviyorum biliyorum oda beni seviyo ama aramiz git gide aciliyo ve ben buna engel olamiyorum artik oyle bi durum aldiki ewliligimiz bnm uzulmemi bile onemsemiyor...

Esimin beni sevdigini hatrlatmam lazim ama yapamiyorum onumuzde yikilmasi imkansiz bi duvar var sanki o degil sanki karsimdaki benim asik oldugum adam degil yardiminiza ihtiyacim var ...

insan birini sevdigini unutmazki sen hatirlatasin
anlamadim valla ben olayi
giriste anlattikalrinla sonç oalrak yazdiklarin uyusmuyor

sorun ne tam oalrak?

Erken evlenmiş, erken anne olmuşsunuz. Birbirinize doyamadan çocuk sorumluluğuna girince anne ayrı, baba ayrı olarak çocuğa yöneliyor ve bu soğukluk oluyor malesef. Keşke beraberliğinizin tadını çıkarsaydınız önce. Tabi ki herkesin evliliği aynı değil ama büyük çoğunluk bunu yaşıyor. Ayrıl ya da ayrılma diyemem ama kendi adıma şunu söyleyebilirim; benim içime o soğukluk düştüğü anda karşımdaki kişi ağzıyla kuş tutsa kılım kıpırdamıyor.

Sorum yok ortada en ufak sey cok buyuyebiliyo yani bilmiyorum onada soyluyrm bnmle mutlu dglsn bni sewmiyosan cikarim hytndn diyrm hayr sewiyrm dio ama yaptiklari tamamen bni istemiyomus gibi anlayamiyrm cikamiyrm isin icinden eskiden gozmden bi damla yas dusse bndn cok uzulurdu simdi ewde durmak istemiyo cocuk olduktan sonra boyle oldu ama cok istedi bi cocugumuz olsun diye tam bir sene ugrasti bni ewlilige ikna edebilmek icin

Ama sorun suki suan hicbisey yolunda gitmiyor evlenmeden once hersey nasil mukemmelse simdi tam tersi artik birbirimze nefret dolu gozlerle bakmamizdan cok yoruldum esimi cok seviyorum biliyorum oda beni seviyo ama aramiz git gide aciliyo ve ben buna engel olamiyorum artik oyle bi durum aldiki ewliligimiz bnm uzulmemi bile onemsemiyor...

Esimin beni sevdigini hatrlatmam lazim ama yapamiyorum onumuzde yikilmasi imkansiz bi duvar var sanki o degil sanki karsimdaki benim asik oldugum adam degil yardiminiza ihtiyacim var ...

Bu adam yaptığınız birşeye kinlenmiş ve içine atmış bence.

Bu erkekler içine atar, konuşmazlar biz gibi, sonra kurar kurar büyütür sen anlamazsın bile ve bu süreçte de uzaklaşır senden. Aranızda tatsız birşey geçti mi?

Onu bir şekilde konuştur, eteğindeki taşları döksün. Erkekleri idare etmek aslında zor değil ama böyle içine kapandılarsa eyvah eyvah. Sebepleri öğrenip ona göre davranmalısınız.

Bu resimde ki dünya şekeri çocuk sizin mi ? Maşallah ona.

Nasıl yani, evlendiğinizden beri mi ilişkiniz kötü bir halde? Evliliğin sorumluluğunu mu alamamış? Maddi zorluklar mu çekiyor? Nedir derdi? Çok özgür bir hayatı vardı da kısıtlamış mı hissediyor? Onu geçimsiz yapan ne, bunu kestirebiliyor musunuz?

Ne yapıp sizi üzüyor mesela?

Bu adam yaptığınız birşeye kinlenmiş ve içine atmış bence.

Bu erkekler içine atar, konuşmazlar biz gibi, sonra kurar kurar büyütür sen anlamazsın bile ve bu süreçte de uzaklaşır senden. Aranızda tatsız birşey geçti mi?

Onu bir şekilde konuştur, eteğindeki taşları döksün. Erkekleri idare etmek aslında zor değil ama böyle içine kapandılarsa eyvah eyvah. Sebepleri öğrenip ona göre davranmalısınız.

Canim zaten tam 3 senesir ben alttan aliyorum onu bi sekilde idare etmeye calisiyorum ama bnde insanim ve daha kac uasindayim sorun cikmasin diye arkadaslarimi cewremi herkezi sildm kimseyle gorusmuyorum sorun cikmasin diye sikmamaya calisiyorum ama neden hep ben inan daha simdiden cok yoruldum ...

Bu resimde ki dünya şekeri çocuk sizin mi ? Maşallah ona.

Nasıl yani, evlendiğinizden beri mi ilişkiniz kötü bir halde? Evliliğin sorumluluğunu mu alamamış? Maddi zorluklar mu çekiyor? Nedir derdi? Çok özgür bir hayatı vardı da kısıtlamış mı hissediyor? Onu geçimsiz yapan ne, bunu kestirebiliyor musunuz?

Ne yapıp sizi üzüyor mesela?

Kesinlikle ozgurdu suan calismiyor ama maddi sikintimiz yok cok sukur ewet ozgurdu ama ben hala karismiyorum arkadaslariyla gorusuyo istedigini yapabiliyo niye boyle oldugunu kesstrmyrm cunku esim olmck seylere takabilen biri bni istyomu onu bile bilmiyrm eskiden saatleece konusurdk ama suan tek kelime edemiyrz ikincide kavga basliyo delircem artik bunaldim kimseyle paylasamiyorumda

ben olgunlaşmaya başlama yaşını 25 olarak görüyorum
eşin bu eşikten geçmiş
senin henüz zamanın var
ilişkide yaş önemli değil densede bence bir çok ilişkide önemli
nedeni henğz olgunluğun oturmadığı taraf
erişmiş olan taraf için basit görünmeye çocuksu görünmeye başlar
aşk işi değil bu
fikir düşünce ufuk meselesi
zamanla çözülcek bir sorun olarak görüyorum

ben olgunlaşmaya başlama yaşını 25 olarak görüyorum
eşin bu eşikten geçmiş
senin henüz zamanın var
ilişkide yaş önemli değil densede bence bir çok ilişkide önemli
nedeni henğz olgunluğun oturmadığı taraf
erişmiş olan taraf için basit görünmeye çocuksu görünmeye başlar
aşk işi değil bu
fikir düşünce ufuk meselesi
zamanla çözülcek bir sorun olarak görüyorum
İhs oledir ama esim olgun olsada ben onu idare esiyorum peki bunun neresinde kaliyo olgunlk

Canim zaten tam 3 senesir ben alttan aliyorum onu bi sekilde idare etmeye calisiyorum ama bnde insanim ve daha kac uasindayim sorun cikmasin diye arkadaslarimi cewremi herkezi sildm kimseyle gorusmuyorum sorun cikmasin diye sikmamaya calisiyorum ama neden hep ben inan daha simdiden cok yoruldum ...
Belkide Yanlışı burda yaptın
Neden bütün çevreni sildinki
Sonra yalnız kalıyorsun tüm gün kendinle ve bebeklesin
Sağlıklı bir insan böyle olmamalı
Arkadaşlarına git onlarla vakit geçir
Bu bile evdeki havayı değiştirecek göreceksin
Hem eminim bu durumdan eşin bile şikâyetçidir
En ufak olayda başına kalkar bunu
Senin hiç arkadaşın yok zaten diye
Eş başka arkadaş başka
Arkadaşsız olmaz Günlerce yalnız başına kurup durursun kafanda
Sonra evde ister istemez bir soğukluk eser

Belkide Yanlışı burda yaptın
Neden bütün çevreni sildinki
Sonra yalnız kalıyorsun tüm gün kendinle ve bebeklesin
Sağlıklı bir insan böyle olmamalı
Arkadaşlarına git onlarla vakit geçir
Bu bile evdeki havayı değiştirecek göreceksin
Hem eminim bu durumdan eşin bile şikâyetçidir
En ufak olayda başına kalkar bunu
Senin hiç arkadaşın yok zaten diye
Eş başka arkadaş başka
Arkadaşsız olmaz Günlerce yalnız başına kurup durursun kafanda
Sonra evde ister istemez bir soğukluk eser
Kendisi istemiyo gorusmemi benlik bi olay yok ki keske izin verse o herkezle gorusebilio ben onun hayatini hic kisitlamiyorm ama bnm tek dunyam ewin ici bide haftda bi kendi ailem tabi onlarada anlatamiyorum sikintiliyim iste buraya kayit yaptm bnde kndmi biraz rahatlarim belki diye

İhs oledir ama esim olgun olsada ben onu idare esiyorum peki bunun neresinde kaliyo olgunlk

daha açık ifade etmek seni kırarmı diye düşündüm
ancak benim algıladığım
yetersiz görmek
yazında öncesinde bol bol konuşabildiğinizi ancak son dönemlerde 2. cümleden sonra tartışmaya başladığınızı belirtmişsin
nedeninin bu olduğunu tahmin ediyorum
başlardaki konuşmalar
aşka sevgiye hayallere dairdi
ve sende en az onun kadar çok seviyor ve güzel hayaller kurabiliyordun
oysa şimdi artık hayata dair konuşmalar geçiyor aranızda
bu da senin yaşının vermiş olduğu sebeplerden ötürü
farklı bakış açılarınızı ortaya koyuyor
zamanla sende belirli bir olgunluğa eriştiğin de emin ol bunları da aşmaya başlayacaksınız
şayet yaşlarınız 30-40 olsaydı
bu sorunlar büyük ölçüde yaşanmazdı

daha açık ifade etmek seni kırarmı diye düşündüm
ancak benim algıladığım
yetersiz görmek
yazında öncesinde bol bol konuşabildiğinizi ancak son dönemlerde 2. cümleden sonra tartışmaya başladığınızı belirtmişsin
nedeninin bu olduğunu tahmin ediyorum
başlardaki konuşmalar
aşka sevgiye hayallere dairdi
ve sende en az onun kadar çok seviyor ve güzel hayaller kurabiliyordun
oysa şimdi artık hayata dair konuşmalar geçiyor aranızda
bu da senin yaşının vermiş olduğu sebeplerden ötürü
farklı bakış açılarınızı ortaya koyuyor
zamanla sende belirli bir olgunluğa eriştiğin de emin ol bunları da aşmaya başlayacaksınız
şayet yaşlarınız 30-40 olsaydı
bu sorunlar büyük ölçüde yaşanmazdı
Belkide..
Eger o kadar surdurebilirsek ewliligimizi o zaman gorucez canim saol genede yardimci olmaya calistigin icin

Cnm çocuk küçük mü?o zamanlar öyle oluyır.nefret edebiliyorsun kocandan.akşama kadar çok yoruluyorsun ve tahammülün kalmıyor hiçbişeye.o da yoruluyorsa romantizm diye bişey kalmıyor.çocuk büyüyünce geçer merak etme

X