birbirini çok iyi tanıyan 2 yakın arkadaşın iyi bir duygusal ilişki kurma ihtimali var mı?

Atart

Kurgu bunlar! Biz değiliz bu uyduruk tarif.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
5.168
14.691
Merhaba sevgili KK hatunları ,başlığını açtığım konu direkt benle ilgili değil ama merak ediyorum. Birbirini çok iyi tanıyan , konuşabilen,eğlenebilen , yeri geldi mi farklı görüşleri olmasına rağmen tartışabilen, onun nasıl davranacağını, ne söyleyeceğini bile o yapmadan kestirebilen 2 insan dostluktan sevgililiğe geçerse bunun avantajları veya dezavantajları ne olur ?
Aynı zamanda en başından ruhsal olarak da fiziksel olarak da farkedilen/edilmeyen, belli edilen/edilmeyen bir çekim söz konusuysa ?

Tanıdığın bi insanla birlikteliğe başlamak mı iyidir, yoksa sıfırdan yepyeni bi insana şans verip, tanımaya çalışmak mı?

bilemedim ama baştan birisini tanımaya çalışmak daha eğlenceli gibi :)
tabi eğlenmiyoruz eş seçiyoruz o yüzden tecrübeliler konuşsun :p

Merhaba sevgili KK hatunları ,başlığını açtığım konu direkt benle ilgili değil ama merak ediyorum. Birbirini çok iyi tanıyan , konuşabilen,eğlenebilen , yeri geldi mi farklı görüşleri olmasına rağmen tartışabilen, onun nasıl davranacağını, ne söyleyeceğini bile o yapmadan kestirebilen 2 insan dostluktan sevgililiğe geçerse bunun avantajları veya dezavantajları ne olur ?
Aynı zamanda en başından ruhsal olarak da fiziksel olarak da farkedilen/edilmeyen, belli edilen/edilmeyen bir çekim söz konusuysa ?

Tanıdığın bi insanla birlikteliğe başlamak mı iyidir, yoksa sıfırdan yepyeni bi insana şans verip, tanımaya çalışmak mı?
Avantajlari coktur elbet ama dezavantaji flört etmemek o tatli heyecanin olmamasi. o ilk kivilcim derler ya hani? iste o eksik olur

her iki örneğini de gördüm ben. finali iyi olanı da kötü olanı da...
mesele şu ki, kimi insanların arkadaşlığı çok iyidir ama sevgililik ve evlilik gibi durumlarda çok saçma biri haline gelebilir. burçlar yükselenler ne bu arada?

bilemedim ama baştan birisini tanımaya çalışmak daha eğlenceli gibi :)
tabi eğlenmiyoruz eş seçiyoruz o yüzden tecrübeliler konuşsun :p
yani evet işte hani belli bir yaştan sonra daha ayrıntılı düşünmek istiyorsun, hem eğlenebileceğin hem evlenebileceğin biri olmalı, ben de severim sıfırdan yepyeni bi insanı keşfetmeyi ,ama onun o tanıma süresi, alışması huyuna suyuna,kısacası benimsemesi zor geliyor, güven olayı da işin içine giriyor bi de.. en azından şu kişiyi tanıyorum diyosun en azından her şeyimi biliyo, önce yaşadığım ilişkileri de , hassas olduğum noktaları da vs..
evet birebir şu geçişi sağlayanlardan daha açık fikirler edinebilirim..

Bu arkadaslik degil ki arada cekim varsa ona flort diyebiliriz. Cocuk niye adim atmiyo? Eger cocugun sevgilisi yoksa ve adim atmiyosa demek ki senin sandigin cekim yok arada

Arda elektriklenme varsa neden olmasın? kız beni arayaydın ya :KK60:[/QUOTE
AŞK kadınım benim, seni aradığım da elektrik varsa dene diyeceğini bildiğim için , bilahare buraya yazmak isted,m, diğer forumdaşlarım da fikir verir, bi beyin fırtınası yapmak da fayda var:KK60:

Ben denedim oldu cokta güzel oldu :) iyi ki diyorum..
Ancak birbirinden emin olan insanlar yola baslamali.. yoksa bir hic ugruna insan en iyi dostunu kaybedebilir..

Bu arkadaslik degil ki arada cekim varsa ona flort diyebiliriz. Cocuk niye adim atmiyo? Eger cocugun sevgilisi yoksa ve adim atmiyosa demek ki senin sandigin cekim yok arada
çocuğun sevgilisi yok, adım şöyle atıyo ciddi düşündüğüne, onu beğendiğine dair güçlü sinyaller de veriyo, hatta sözlü olarak da ifade ediyor, bu arada çocuk 34, kız 30 yaşında hani 2 si de olursa flörtten öte daha ciddi bi ilişkinin olacağının farkında:KK64:

çocuğun sevgilisi yok, adım şöyle atıyo ciddi düşündüğüne, onu beğendiğine dair güçlü sinyaller de veriyo, hatta sözlü olarak da ifade ediyor, bu arada çocuk 34, kız 30 yaşında hani 2 si de olursa flörtten öte daha ciddi bi ilişkinin olacağının farkında:KK64:
Ya sen bunu guzelce anlatsana daha iyi yorumlayalim belki bi faydamiz olur

Ben denedim oldu cokta güzel oldu :) iyi ki diyorum..
Ancak birbirinden emin olan insanlar yola baslamali.. yoksa bir hic ugruna insan en iyi dostunu kaybedebilir..
öncelikle tebrik ederim, aslında zordur değil mi? yani 2 iyi insan 2 iyi dost olabilir, ama sevgilik/evlilik daha zor ve farklıdır diye.. iş bu çiftimizin de kendilerinden ve birbirlerinden emin olma noktasında bi sıkıntıları yok aslında .. hani olumsuz sayılabilecek huylarının da farkındalar, artı özelliklerinin de.. sadece işte acabalar var, bu iş başlar da olmazsa o insanı tamamen kaybeder miyim? çünkü uzun yıllardır sürekli birlikte olmasalar da , hep birlikteler aslında, ilişkilerinde de, problemlerinde de, ne zaman olursa olsun ben burdayım diyen ve dedirtebilen 2 insan ...

Var evet ama sonra ayrilik durumlarinda hem sevgiliden hem arkadastan dosttan ayriliyosun cok kotu oluyo...

Avantajlari coktur elbet ama dezavantaji flört etmemek o tatli heyecanin olmamasi. o ilk kivilcim derler ya hani? iste o eksik olur
aşk yani diyosun, heyecansız başlanılmış olur ilişkiye , haklısın :) , birinin ilişki hali
her iki örneğini de gördüm ben. finali iyi olanı da kötü olanı da...
mesele şu ki, kimi insanların arkadaşlığı çok iyidir ama sevgililik ve evlilik gibi durumlarda çok saçma biri haline gelebilir. burçlar yükselenler ne bu arada?
ıhmmm , kız boğa yükselen ikizler,erkek akrep yükselen terazi:KK22:

Ben önce düşüncemi , sonra yaşadığımı söylemek isterim.

Düşüncem ; Ben bundan güzel bir ilişki düşünemiyorum.Hep korkmaz mıyız karşımızdakini tanımamaktan? İşte en güzel fırsat hem tanıyorsun nasıl bir insan olduğunu bilip güveniyorsun, hem seviyorsun.İlerde hem eşim, hem en yakın arkadaşım dedikleri böyle çiftlerden çıkıyor bence.

Yaşadığım ; Aynen söylediğin gibi bir durum söz konusu oldu.A'dan Z'ye kadar tanıdığım , yeri geldiğinde bana ailesinden bile öte olduğumu söyleyen , tanıyıp güvendiğim, sevdiğim adam tek kelimeyle KORKTU! Belki ciddi bir ilişkiye başlamaktan , belki bu ilişkiyi de batırırsa beni de batıracağından. Ama azıcık cesaret olabilseydi yüreğinde çok iyi bir çift olacağımıza inanıyordum. Beni sevdiğini kendine zorla da olsa itiraf etmiş ama kendinini sevmemeye zorlamış bir adamdan bahsediyorum... Şans mıdır bu şanssızlık mı bilemedim.

Sonuç ; Artık konuşmuyoruz.Adeta 2 yabancı gibiyiz.Ama ne demişler ? Hayat devam ediyor..

X