- 8 Nisan 2015
- 6
- 0
- 41
Biri bana suçumu söylesin yada ben suçlumuyum karar versin eşimin ilgisizliği canıma tak ettirdi.Artık bir yere kadar. Ben ne yapıyom sana sorusuna cevap alamıyorum.Hemem hemen her akşam bir bahaneyle dışarda evde olsa oyunun başında ya bi kalk ne oluyo bi sor o yok zaten. Akşama kadar çalış akşam eve gel sabaha kadar çocuklarla evle meşgul ol çalış yardımcı ol yok oyun varya e neden böyle yapıyon yardımcı olmuyon ben yardımcı olmuyom mu. Olmuyon desen küs. Canım sıkıldı dışarı çık. Benim canım yok ben çocuklardan canımın istediği gini yaşamayı bırak nefes alacak vakit bulamıyom . Aramızda bunlar sunlar sorun tepki yok beni ipleyen yok.acıkca konuşmak suç mu kendime yön veremiyorum düşünmekten. Amaç edinemiyorum hiçbişeyi ifade bile edemez hale geldim kendimi. Yaşadıklarımı silemiyor kinleniyorum artık. Kendi hiçbişey konuşmaz kavga edince ben söylediklerimden pişmanlık duyarım ertesi günler hiç bişey yokmuşcasına davranır bense çözülmemiş duygularım yüzünden karşılık vermem düzeltmeye çalışan o olur. Durdum şaştım artık böyle geçim olurmu nereye kadar gider.