• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Rabbi Yessir Vela Tuassir Rabbi temmim Bi'l -hayr....Rabbim işlerimi kolaylaştır..hayırla sonuçlandır...Bir gun daha başlıyor...Hakkımızda hayırlı olsun..Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın...soyle bir dusununce nasılda hayatımızdan bir bir ansızın giden sevdiklerimiz var..sanki hiç yasamamıslar gibi oldu..hayatımızın ve hayatımızdakilerin kıymetini bilelim..
amin inş.ne güzel dua etmişsin.dillerine sağlık

günaydın kızlar
dün çok yoğun ve stresli bir gündü, kayınbabam çok ağır bi ameliyat geçirdi 48 saat hayati risk varmış :KK43:
bütün gün hastanedeydik, bugün işe geldim anca okudum yazdıklarınızı
dün 10 tl attım ben de kumbaraya
inşALLAH ameliyat riski kalkar sizinde içiniz rahat eder. rabbim yardımcınız olsun ve ŞİFA versin.. dua edicem bende inşALLAH..

günaydın hanımlar...
bu sene kaşe kaban, iyi bir bot almam lazım. geçen sene kayradan sezon sonunda bakmıştım. kaban 350 300 liralık şeyler 150 TL inmişti ama beden kalmadığımı için alamamıştım. bu sene bukadar para vermek istemiyorum ama tesettür biraz öyle oluyor :KK43: taksitlemi alsam bir ay birikim yapmayıpmı alsam ? taksit olayını pek sevmiyorum o yüzden.

Varyemez Varyemez bende dursun ali erzincanın 40yaşındasın ilahisini seviyorum. dinlemediyseniz mutlaka dinleyin :) burada videolar açılmıyor bakamadım.

@Ruya bende hiç sevmem tik taklı sesleri. bikere 2 ay ablamda kaldım eniştem yoktu hemen saatin pilini çıkardım 2 ay saat çalışmamıştı :)

SUHAN SUHAN misk sen bit pazarında telefon satmamışmıydın yeni. yanlışmı hatırlıyorum. güle güle kullan

DonukPudra DonukPudra hiç unutmayacakmısınız :KK51: sabahta 1tane içtim ve paketim bitti:KK59::KK59: raporları yazacağım :cool:

evet biliyorum faceme eklemiştim arkadaşlar dinlesinler diye
canım ben dursun ali Erzincanlıdan gelseydin ve de inşirah duasını da dinlemeni tavsiye ederim

günaydın kızlar
dün çok yoğun ve stresli bir gündü, kayınbabam çok ağır bi ameliyat geçirdi 48 saat hayati risk varmış :KK43:

Rabbim yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin AMİN

günaydın kızlar
çok geçmiş olsun.inş 2 gün sonunda sağlığına kavuşur risk ortadan kalkar

miskamber telefonunu güle güle kullan canım

papatyacım melisa çayı çok uyku vermişti bana içemedim :)

günaydın kızlar

Çok geçmiş olsun, Rabbim sağlığına kavuştursun bir an önce..

Y yesil_zeytin_ bugün mü okunması gerek? eger yarın olursa ben alabilirim...

Kızlarrr günaydınlar nişan yorgunluğunu atlattım. Hesabımızı yaptık ve rabbim kolaylığını verdi ve şükür altından kolay kalkabildik. Bu ay arabımızın son taksidini ödedik :))) 1000lira da gün için para verdim bi elektrk faturamzla kredi kartım kaldı oda ekderste artık :)))

http://kadinlarkulubu.com/forum/ind...i-serif-okuyoruz.761555/page-12#post-37335805

yasin okumayı alışkanlık haline getirmek lazım. çok okudukça hem hızlı okuyosun hemde ezberlemiş oluyosun. ben mesela bölük pörçük ezberlemişim. en yakın zamandada sayfa sayfa ezberlemeyi düşünüyorum.
evet haklısın. benim annem özel günleri dışında her gün okurdu.. hala da okur. ezbere okuyor artık.
bana da motive olur. zaten hep bahane buluyorum.ruhum arınsın bari.:KK36:

evet haklısın. benim annem özel günleri dışında her gün okurdu.. hala da okur. ezbere okuyor artık.
bana da motive olur. zaten hep bahane buluyorum.ruhum arınsın bari.:KK36:

tamam 20. kişi sen ol ozaman :) bende annemde mesela hergün okuruz. ben şuan amcamın için 365 gün okuyacam.
annemde dedesi için ve halası için okuyor. özel günlerindede onun yerine ben okuyorum. benim özelgünlerimdede o okuyor. 365 günüm dolunca babanneme okuyacam bende

Back
X