BİRİKİMCİ HATUNLAR

şükürler olsunn bitirdim okumayı.....kızlar herkese selam olsun internetimi bitirmiştim yazamadım bu ay gün paramı aldım 750+2200 birikim kızlar onunlada altının düşüşüne bağlı alıcam .haftasonu çok harcadım çokkkbide klozet akıtıyodu dedim eşime yap diye su gelmiş 108 liraa içime oturdu çıkmıyo bu adamlar niye böyle hiç ödeyesim yok.

doubleanne çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
D daydrea erkeklerin geneli böyle sanırım.benim babam evde bişey bozulsun içi rahat etmez daha o gün halleder yaptırır ne gerekiyosa

kızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.​

Gunun en guzel haberi Gozumuz aydin, op kokla bizim yerimize de canim

kizlar iyi aksamlar.doubleanne cok sevindim cok sukur kavustun kuzuna,Rabbim hic ayirmasin.
bizde haberler pek iyi degil kizlar.dun kredi kartina 900 tl para yatirdik amakullanima acilmadi.meger torba yasayla,3 ay ust uste asgarisi yatirilan kart kullanima kapaniyormus;(; yeni ogrendik ,gitti 900. esimin Emo dan 500 lira borcu cikmis 1 ay icinde yatirmamiz lazimmis.eve de yine 2500 vermek lazim vs.
esim arkadadtan borc alcam 1500 dedi.ben de alma,dugun setimi bozduralim dedim.ev borcu bitince bir tane set borcun olsun bana dedim.uzuldu tamam dedi.yarin fiyatii sorcazeger isimize yarar bi fiyat verirse bozdurcaz.yoksa arkafasindan alacak sanirim.Allah yardim efer ins.saglik olsun napalim

inşallah canım yoluna girer para durumlarınız

geçmiş olsun cnm

kızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
ALLAH a çok şükür cnm çok sevindim

iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…