BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlaar. Ben birikim yapmayı bırakın içeri girmeye de başladım. O yüzden burayada pek uğramıyorum bu ay gün parasını ben alacam ona dokunmayacam ama ben koymıcam borçlarımı kapatacam :) çeyiz hazırlığı hiçte kolay değilmiş yaa

Gunaydın kızlar...suan mutfaktayım..kızıma çorba yaptım..aksam kendimize tarhana çorbası yaptım..soğukta iyi gidiyor..oğlum 12 de gelcek ona kek yapcam..elime ceviz geçmişken yoksa eşim ceviz hastası ..benden bu kadar .şimdi kahfaltımı yapcam..sizlerede guzelmi güzel bir gun diliyorm.

merhaba canım evet epeydir gelmiyorsun olsun arasıra uğra ne aldın ne yaptın anlat bize :) böyledir hazırlıklar gelir geçer inşallah Allah kolaylık versin :)

merhaba canım evet epeydir gelmiyorsun olsun arasıra uğra ne aldın ne yaptın anlat bize :) böyledir hazırlıklar gelir geçer inşallah Allah kolaylık versin :)
Canım gelinlik ve bindallımı hazırladım
çeyiz olarakta nevresim takımlarım pike takımlarım hazır sayılır teyzem bi pike bi nevresim takımı yapınca bitiyo:) havlu bornozları aldım. Yorgan yastığı annem yaptırıyo battaniyede aldım yani yatak odası bitti sayılır :)
Mutfak içinde
yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıçak kaşık takımı ve tencere seti aldım. :)

oooo maşallah tamamlamışsın çoğunu ayyy bende yapmak istiyorum bunları nasıl güzel bir heycandır
güle güle kullanın canm aldıklarınızı mutlu çok güzel bir yuvanız olsun

oooo maşallah tamamlamışsın çoğunu ayyy bende yapmak istiyorum bunları nasıl güzel bir heycandır
güle güle kullanın canm aldıklarınızı mutlu çok güzel bir yuvanız olsun
Amin canım inşallah. Evet çok güzel duygular canım ama daha çoooook şey almam lazım

Amin canım inşallah. Evet çok güzel duygular canım ama daha çoooook şey almam lazım
bişey kalmamş çoğunu tamamlamışsın ya da evlendikten sonra al çok acil olmayanları düğünde falan para gelecek nsıl olsa

math27 maşallah tamamlamışsın. eee bir sürü şey almışsın. birikim yapamaman normal.
rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.

bişey kalmamş çoğunu tamamlamışsın ya da evlendikten sonra al çok acil olmayanları düğünde falan para gelecek nsıl olsa
Canım bizim işimiz biraz karışık 2ay sonra düğünümüz var ama 5 6 ay ev kurmayacaz. Yaza ev kuracaz. Düğün parasını aileler alacak. Daha doğrusu nişanlımın ailesi o düğündeki parayı alacak. Benim ailemde bizim düğündeki parayı alacak. Ama evimizi onlar kuracaklar

math27 çeyiz hazırlığı candır can. Evlilik öncesiyle ilgili en çok özlediğim şey ne düğün, ne nişan, ne de gelinlik.
Hiçbiri çeyizler alıp hayallere dalmaya benzemez. Bu arada o zamanldan kalma çeyiz topiğim de var, profilimden bakabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.

Selamlar

Gunaydin kizlar,ben de basliyorum birikime

Hos geldin canim

Bize de gonder

Gule gule kullan canim. Cok heyecanli donemlerdi. Tadini cikart

merhaba hanımlar
delimideli güle güle kullan cnm halılarını
mutlu Rabbim yardımcınız olsun cnm
math güzel heyecanlar bunlar eksiklerini alıyorsun birikim olmasa da olur bu aralar
bizde bu ay iyice sıkışacağız ben maaş alamadım haliyle raporluyum rapor parası ne zaman yatar bilmem.doğum izni parası zaten toplu yatıyormuş.hastane doğum ücreti 1500 tl onu ayarlamamız lazım falan filan masraflar çok ya,Rabbimin izniyle bunların da üstesinden geliriz inşaallah

Teşekkür ederim canım. Evet çok heyecanlı şeyler :) şimdilik çok bişe almadım ama tecrübelerinize başvurcam :)
Selamlar

Hos geldin canim

Bize de gonder

Gule gule kullan canim. Cok heyecanli donemlerdi. Tadini cikart
Evet gerçektende çok güzel :)

merhaba az kalmış doğuma hadi bakalım son iki ay :) allah yardım eder canım bebeğin hayrıyla gelir merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…