merhaba canım evet epeydir gelmiyorsun olsun arasıra uğra ne aldın ne yaptın anlat bize :) böyledir hazırlıklar gelir geçer inşallah Allah kolaylık versin :)Günaydın kızlaar. Ben birikim yapmayı bırakın içeri girmeye de başladım. O yüzden burayada pek uğramıyorumbu ay gün parasını ben alacam ona dokunmayacam ama ben koymıcam borçlarımı kapatacam :) çeyiz hazırlığı hiçte kolay değilmiş yaa
Canım gelinlik ve bindallımı hazırladımmerhaba canım evet epeydir gelmiyorsun olsun arasıra uğra ne aldın ne yaptın anlat bize :) böyledir hazırlıklar gelir geçer inşallah Allah kolaylık versin :)
oooo maşallah tamamlamışsın çoğunu ayyy bende yapmak istiyorum bunları nasıl güzel bir heycandırCanım gelinlik ve bindallımı hazırladım
çeyiz olarakta nevresim takımlarım pike takımlarım hazır sayılır teyzem bi pike bi nevresim takımı yapınca bitiyo:) havlu bornozları aldım. Yorgan yastığı annem yaptırıyo battaniyede aldım yani yatak odası bitti sayılır :)
Mutfak içinde
yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıçak kaşık takımı ve tencere seti aldım. :)
çok ama çok sevindim canım :) Allahım bir daha sizi hiç ayırmasın inşallah günün güzel haberini aldım işime geri dönebilirim :)kızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
Amin canım inşallah. Evet çok güzel duygular canım ama daha çoooook şey almam lazımoooo maşallah tamamlamışsın çoğunu ayyy bende yapmak istiyorum bunları nasıl güzel bir heycandır
güle güle kullanın canm aldıklarınızı mutlu çok güzel bir yuvanız olsun
bişey kalmamş çoğunu tamamlamışsın ya da evlendikten sonra al çok acil olmayanları düğünde falan para gelecek nsıl olsaAmin canım inşallah. Evet çok güzel duygular canım ama daha çoooook şey almam lazım
Canım bizim işimiz biraz karışıkbişey kalmamş çoğunu tamamlamışsın ya da evlendikten sonra al çok acil olmayanları düğünde falan para gelecek nsıl olsa
Gunaydin kizlar,ben de basliyorum birikime
günaydın kızlar.
yılın ilk karı yağıyor şu an burada.
kızlar çok mutlu oldu,gerçi tutacak gibi görünmüyor ama olsun.
doubleanne yavrusuna kavuşmuş sanırım,inşallah artık hiç ayrılmazlar.
delimideli güle güle kullan halılarını.bir de canım allahın verdiği rızıktan şikayet etme,az da olsa sürekli bir geliriniz var,bol bol şükret ki bereketlensin.
@mutlu1988 inşallah yoluna girer maddi durumunuz canım.borç gelirin üstüne çıkınca sıkıntı kaçınılmaz oluyor maalesef.
Gule gule kullan canim. Cok heyecanli donemlerdi. Tadini cikartCanım gelinlik ve bindallımı hazırladım
çeyiz olarakta nevresim takımlarım pike takımlarım hazır sayılır teyzem bi pike bi nevresim takımı yapınca bitiyo:) havlu bornozları aldım. Yorgan yastığı annem yaptırıyo battaniyede aldım yani yatak odası bitti sayılır :)
Mutfak içinde
yemek takımı kahvaltı takımı çatal bıçak kaşık takımı ve tencere seti aldım. :)
Teşekkür ederim canım. Evet çok heyecanlı şeyler :) şimdilik çok bişe almadım ama tecrübelerinize başvurcam :)math27 çeyiz hazırlığı candır can. Evlilik öncesiyle ilgili en çok özlediğim şey ne düğün, ne nişan, ne de gelinlik.
Hiçbiri çeyizler alıp hayallere dalmaya benzemez. Bu arada o zamanldan kalma çeyiz topiğim de var, profilimden bakabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım.
Evet gerçektende çok güzel :)Selamlar
Hos geldin canim
Bize de gonder
Gule gule kullan canim. Cok heyecanli donemlerdi. Tadini cikart
merhaba az kalmış doğuma hadi bakalım son iki ay :) allah yardım eder canım bebeğin hayrıyla gelir merak etme :)merhaba hanımlar
delimideli güle güle kullan cnm halılarını
mutlu Rabbim yardımcınız olsun cnm
math güzel heyecanlar bunlar eksiklerini alıyorsun birikim olmasa da olur bu aralar
bizde bu ay iyice sıkışacağız ben maaş alamadım haliyle raporluyum rapor parası ne zaman yatar bilmem.doğum izni parası zaten toplu yatıyormuş.hastane doğum ücreti 1500 tl onu ayarlamamız lazım falan filan masraflar çok ya,Rabbimin izniyle bunların da üstesinden geliriz inşaallah
amin canım çok sağolmerhaba az kalmış doğuma hadi bakalım son iki ay :) allah yardım eder canım bebeğin hayrıyla gelir merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?