BİRİKİMCİ HATUNLAR

delimideli açaraçmaz okuduklarıma sinir oldum bu ne ya sizin evinizden halınızdan paranızdan onlara ne?
aynı olayları bende yaşadım çok hasta oldum onları takmaktan taki çıldırdım bi gün ve yeter artık dedim neye karışırlarsa o anda cevap verdim rahatladım şimdi mutluyum karışamıyorlar karıştırmıyorumcanım ben şunu anladım 1000 iyilik yap bi kez hakkını koru yine kötü olursun o yüzden iş işten geçmeden mesafeni koru.

kızlar bu arada herkese merhaba açık öğretim sınavına girecek var mı ilk yılım ve sağlık kurumları işletmeciliğini okuycam ama çalışamadım iktisat çok zor ne yapcam bi akıl verin

mutlu üzülme arkadaşım yenisini daha güzelini alırsın benimdekaç bileziklerim,gitti şimdi yeniden aldık oda altın yükselsin araba almaya gidecek olsun sanki ne olacak tekrar alınır başkalarından borç almaktansa kendini yağında kavrul ne zaman bitecek borcunuz ya da ne zaman rahatlıycaksınız.

Bende bigin konusucam kahvaltidan sonra kocama soledim arkandayim konus dedi dun gece uzamasin die solemeyip bisi vercktm paralarini verms oldugim halde ama sabh vazgectim konscm ddm kocama arkndaym sole ddi

canım verdiysen niye veriyormuşsun ki kocan senden gizli kağıt toplayıp geçinmeye çalışırken ruhları duyuyor mu yok kırmadan konuş.

delimidelicim yazdıklarını okumakta çok zorlanıyorum
papatyacım kuzucuğun notları gayet güzel
bu çocuğun herhangibir ciddi sorununun olduğunu düşünmüyorum şahsen

selam kızlar hepimize bol birikimli günler. altin86 olmuş dolar 2,23 olmuş. ne oluyor bu piyasalara aklim almiyor. tahmin de edemiyorm. görüşleriniz nedir?

mutlu boşver daha güzellerini alır esin sana. yeter ki aleme muhtaç olmayın evinizin huzuru kaçmasın canım.
papatya oğlunun notları çok iyi. insanlar.özel hocayla dersle bu notları alamayan çocuklar var.yanlış teşhis konmuş olabilir mi cocuguna?
minerva allah inşallah tez zamanda doğru insanı çıkarsın karşına. bazen yanlış insanları tanimadn doğrunun kıymetini bilemeyiz. hayırlısı olsun canım

delimideli eşinin ailesiyle arana mesafe koy. çok karışıyorlar ve çok sık görüsüyorsunuz amcası dedesi kardeşleri kuzenleri hepsiyle arana mesafe koy bence. kendi tarafinla o kadar görüşmüyorsun gibime geliyor. bi de canım ben bugüne kadar koca tarafından hayır görmüş insan tanımadım. daha fazla kendiniezdirmeden kullandirmadan elini ayağını çek bence.

tesekkurler papatya ins. bence oglusunun notlari gayet iyi ilac vermene gerek yok. sen annesi olarak daha iyi gozlemlersin zaten.cok onemli bir dikkat daginikligi olmadikca bence verme.
ben ilaç vermek istemiyorum. ama eşim verelim diyor. sonra da zan altında kalıyorum sanki.
bence hiç gerek yok kuzum maşallah notları fevkalede...daha iisi 100 -peki ek ders etüt özel ders fln alıo mu
herhangi bir destek yok. 1. sınıfta okuldan sonra etüde yolladım. ama şimdi hiç istemiyor. eşim yada ben yaptırıyoruz. test kitapları aldık. günde istediği dersten 1-2 test çözüyoruz ödevlere ilaveten.
papatyacım maşallah kuzuya ne gerek var tehlikeli ilaçlara...
tek çocuğumuz olduğundan tam bilemiyoruz. normal mi değil mi? notları o yüzden yazmak istedim. teşekkürler...

delimidelicim yazdıklarını okumakta çok zorlanıyorum

papatyacım kuzucuğun notları gayet güzel
bu çocuğun herhangibir ciddi sorununun olduğunu düşünmüyorum şahsen
canım ben de bazen o konuda tereddüt ediyorum. facede hiperaktivite ile ilgili gruplara üyeyim. orada anneler yazıyor. uyumsuz notları kötü vs. bu konuda kesin bir sonuca varamazsam çıldıracağım. tamam çocuğum çok hareketli ama şöyle bakınca notları da iyi.

artık ben de teşhis konusunda tereddüt ediyorum. bir de etrafıma bakıyorum. öyle çok cuocuk bu ilacı kullanıyor ki. ilaç yazıp yolluyorlar sanki doktorlar.

oo maşallah kuzum benm .9 çok da sıkılmasın çocukcaaaz :)))

merhaba hanımlar
yeni gelenler hoşgelmişler
mutlu daha güzellerini alırsın ilerde inşaallah canım
kayacans geçmiş olsun canım
papatya bence de notları çok güzel oğlunun
delimideli mesafeli davranmak en güzeli canım böyle para muhabbetine de girilmeyecek demek ki anlaşılan onlarla

merabalr kuzu ..
sen nasılsın neler yaparsın

kızlar 9999 defa fetih suresinin 41.ayeti olan İnna fetahna leke fethan mübina yı okuyorum çok az kaldı ama sizlerinde duasını almak isterim okumak isteyen olur mu acaba sayı öenmli değil 3-5 tane de olur çok az kaldı zaten Rabbim belki sizin dualarınızı kabul eder

kuzum dikkat geliştirici etkinler deneseniz. mesela evden 10-12 adet nesne topla koy önüne 30 saniye incelesin sonra kapat üzerlerini tarif etmeye çalışsın. bunu belli bi süre yapın. sonra herhangi bir nesen koy karşısına 50 metra uzağına oturt mesela sadece o nesneye baksın mesela kalem sadece kalemi düşünsün dikkati dağılınca baştan süre yutmaya çalış toplamda 5 dk yapabilrisiniz gün i.inde. bir de dediğim kitaplardan edin. bunları dene bakalım.

Papatya netten Yasar Kuru var...ozellikle sosyal paylaşım varya ordan bul ..pişman olmazssın yazdıklarını bir oku cnm inan cok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…