- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.940
- 598
amin canım amin :)mutlu boşver daha güzellerini alır esin sana. yeter ki aleme muhtaç olmayın evinizin huzuru kaçmasın canım.
papatya oğlunun notları çok iyi. insanlar.özel hocayla dersle bu notları alamayan çocuklar var.yanlış teşhis konmuş olabilir mi cocuguna?
minerva allah inşallah tez zamanda doğru insanı çıkarsın karşına. bazen yanlış insanları tanimadn doğrunun kıymetini bilemeyiz. hayırlısı olsun canım
rica ederim canım her zaman. işimiz bu :)bi dene baklaım bunları 1 ay kadar. :)minerva1988 Kitapları sipariş ettim. Diğer önerilerin için de çok teşekkür ederim. Bu konuda bana gösterdiğim özen ve değerli tavsiyelerin benim için çok değerli.
suefsan hemen bakıyorum. Çok teşekkür edeim
düşükken niye bozdurdun farmasielimdeki bir miktar altını sattım biraz daha tl ye geçtim Allah bereket versin
altının çok da uzun soluklu bu seviyelerde kalacağını sanmıyorum genel beklenti düşeceği yönde
yine 83 82 li ve daha aşağı seviyeleri yakalayabilmeyi umuyorum
hayırlısı artık
kar ile sattım canım zararına satış yokdüşükken niye bozdurdun farmasi
herkese günaydın.
delimideli yüzgöz olmamakla iyi etmişsin.şimdi kimin ne olduğunu anladığına göre gereksiz muhabbetlere girmez,tavrını ayarlarsın.
günaydın hayırlı huzurlu sabahlar canlar :)
günaydınlar hanımlar. her şey çok güzel olacak
günümüz aydın olsunnn :))Gunaydin guzeller, hayirli sabahlar
inşallah kuzum mis gibi huzurlu eğlenceli sağlıklı bir gün olsun :))gunaydin bayanlar.guzel bir gun olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?