Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay eşimle paraları bolüştük.
ona 580 tl kaldı
bana araba kredisinden ve günden sonra 1000 lıra kaldı bana .
cocugun dişlerini yaptırıyorum
sonracıma aprayı sıkıp suyunu ıcebilriim.
bu ay giysi almayı düşünmüyorum bu paradan muuttlkaa 400 tl fılan bırıktırmem lazım.
zira yemek kartımda bu ay 300 tl var idi dun marketten 200 tl'lık alısverıs yaptık ıhtıyaclarımzı aldık
bakalım fark edecekmı bu toplu market alısverısı
bundanda korkuyorum acıkcasıbizde eşimle her ay paralarımızı mutlaka bölüşüyoruz ama her nedense eşim hemen bitirip beni sömürmenin derdine düşüyor.kadınlar kadar tutumlu olamıyor erkekler nedense..
çok teşekkür ederim canımVaryemez aday göstermiştim seni en birikimci üye olarak : )
bundanda korkuyorum acıkcası
bız genelde bosulmuyoruz
Allah bereket versın bu evımıze oldukca yuklu mıktarda para gırdı
ıkramıye ayıydı fılan
ama arabanın aküsü bitti frenleri ve filtrteleri değişti derken eşim cok bozuldu al senin basından kalan para buda benimkinden diyerekten kafası attı
normalde bolüşmeyiz. bakalım sonumuzu görücez
e o zaman hoş geldin....kaçılın ben de geldim![]()
herkes kendi bütçesinin elverdiği ölçüde birikim yapıyor. bazılarımız kumbara da biriktiriyor. hergün az çok birşeyler atıyoruz kumbaraya. ayın sonunda farmasiye bildirim yapıyoruz...nasıl yapıyorsunuz şimdi bu işi?
kolay gelsin canımgünaydın kızlar
işe geldim.. öyle çok işim var k. bitmiyor bir türlü. bırakıp kaçasım geliyor.
herkese güzel bir gün dilerim...
hoşgeldin canımm bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle ...kaçılın ben de geldim![]()
1500 tlevet yaa her ay illa birşey çıkıyor masraf olarak hesapta olmayan..araba zaten başlı başına masraf..bizim arabamız yok çok şükür ayda 1500 ile falan idare ediyoruz![]()
1500 tl
eve kalan ödemelerden sonrakı paramı
hm anladım baya yukluymus bızım kredımız o kadar degılevet.. zaten her ay 3900 ev taksidi ödüyoruz:)
Kısaca bilgi vereyim şimdi size kendi hakkımda.herkes kendi bütçesinin elverdiği ölçüde birikim yapıyor. bazılarımız kumbara da biriktiriyor. hergün az çok birşeyler atıyoruz kumbaraya. ayın sonunda farmasiye bildirim yapıyoruz...
tüm bunların dışında konuşuyoruz, dertleşiyoruz, anlatıyoruz, beraber ağlıyor, sevinçlerimize ortak oluyoruz.....
aklına ne gelirse herşeyden konuşuyoruz....
hoşbulduk.kolay gelsin canım
bazen benim de herşeyden herkesten kaçasım geliyor
hoşgeldin canımm bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle ...![]()
sen de mi burdasın cute burada da mı karşılaştık anacım?1500 tl
eve kalan ödemelerden sonrakı paramı