peşinat vs vermedınızmıkredi değil tam olarak canım bu albarakanın 48 ay faizsiz yapıp sattığı evlerden aldık.. 225 bin olunca biraz yüksek oldu ödemelerimiz o yüzden:-(
işte sürekli takip etmek lazım. Ben de bankadaki altın hesabını sevmiyorum. sıcak para ya da sıcak altın olacak kanlı canlı.canm 41 gr da 72 lira kar 2 ay içinde bankaya yatırsan o parayı 1 yılda vermez sanırım
herkesin var maalesef artık cute.ya aynen abımlerde mesela cocukların ayrı ayrı tabletı var
onları var benım yok dyor canım sıkılıyor ıdyor bılmem ne bılmıyorum
cocugu bozmakta ıstemıyorum
kurallara sadık kalamazsak bıttık bız
oyuncaklarıyla cok guzel oynuyor amaherkesin var maalesef artık cute.
biz babamızın yolunu gözlerdik cebinden 1 tane çikolata çıkacak diye gözünün içine bakardık. şimdi evde çekmeceler en kralıyla dolu yüzüne bakmıyor çocuklar. başak ankdayken eşimle ona sürpriz yaoalım dedik inan alacka bir şey bulamadık.
aynen canm ben sürekli takip ediyorum işim gereği de sürekli usd euro takip ediyorum o da aradan çıkmış oluyorişte sürekli takip etmek lazım. Ben de bankadaki altın hesabını sevmiyorum. sıcak para ya da sıcak altın olacak kanlı canlı.
hani mesela çalışmıyorsan 41 gr mı elinde olan altında bozdur al yapabilirsin. hobi gibi.
ama benim dışarıda hiç zamanım yok. organize sanayi bölgesinde çalışıyorum.
teşekkürler canımkalemerocum geçmiş olsun :)
TV ben de açmıyorum akşamları. Vakit kalmıyor aslında.oyuncaklarıyla cok guzel oynuyor ama
sankı ıste herkezınde oldugu ıcın artık ona varlık ıcınde yokluk cektırıyorum gıbı gelıyor
kendı telefonumuda vermıyorum
saklıyorum eve gırınce
televızyonuda cok acmıyoruz
koy hayatı yasıyoruz
Fiziki altınları evde saklamak mesele.aynen canm ben sürekli takip ediyorum işim gereği de sürekli usd euro takip ediyorum o da aradan çıkmış oluyor
sanırım bundan sonra onu öyle çevireceğim sürekli fiziki altınlarım var onlara karışmam ama
ben de ipek 34 yaşındayım aslında 35 i yaşıyorum.
1 çocuk annesiyim.
Ben eşimle birikim yapabiliyorum ama nedense hayat pahalı galiba ya da gelire göre gider oluyor tam istediğim ayar olmuyor. Millet biz iki maaş olunca dünya paramız var sanıyor ama olmuyor.
Aslında sen birikim yapabilecek kapasiteysen eğer eşini de dizginleyecek kapasitede olman lazım. en azından şimdiye kadar tanıdığım hatunlar birkimciyse genelde 2. özelliği de taşıyorlar.
ben böyle bir ortamda maaşımı ortaya koymalı mıyım sizce ?
yoksa yuvayı bozup dağıtmalı mıyım ?
ya da çocuklarımın kendilerini kurtarmaları için gittiği yere kadar mı demeliyim ?
kızlar düğünden kalma takmadığım bi küpem vardı..teki kaybolmuşş..napayım ben onu bozdurup çeyrek falanmı alsamki
yo benimki 14 ayar değilçok taşlı falansa bisey etmez bide 14 ayar oluyor genelde onlar.. yanında nakit varsa götür iyi bir miktar söylerse bozdur tabi tek küpeyi ne yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?