• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Arkadaslar gökce yi gözüm arıyor. Doguma mı gitti acaba son haftasıydı:)

kaçılın ben de geldim:KK68:

Hoş geldin canım. Bol&bereketli birikimler. Topigi takip edince lüzumsuz harcamaları kısıyorsun, tasarruf hep aklının bir kösesinde oluyor;)

Arkadaslar gökce yi gözüm arıyor. Doguma mı gitti acaba son haftasıydı:)

Hoş geldin canım. Bol&bereketli birikimler. Topigi takip edince lüzumsuz harcamaları kısıyorsun, tasarruf hep aklının bir kösesinde oluyor:KK66:
inşallah bakaılım önmüzdeki ay benim kredi kartımda azalma olacak mı:KK54:

:KK9:

yaa işte çok sıkıntılı bir dönemden geçtim ama çok şükür atlattım.. hiçbisey beklediğim gibi olmadı..sen masallah çok sabırlıymışşın...
Ben de çok sabırlı buldum farmasiyi.
ben de sabırlı değilim ama politik yaklaşıyorum olaya.
iyi ya da kötü elleşmiyorum eşimin tarafına.
ne kadar uzak o kadar iyi.

inşallah bakaılım önmüzdeki ay benim kredi kartımda azalma olacak mı:KK54:

Günlük harcamalarında kredi kartı kullanma canım. Peşin al ya da maaş kartı kullan ki sonraki aya borcun olmasın;)

Ben de çok sabırlı buldum farmasiyi.
ben de sabırlı değilim ama politik yaklaşıyorum olaya.
iyi ya da kötü elleşmiyorum eşimin tarafına.
ne kadar uzak o kadar iyi.

tabikide canım yaa onlar yüzünden asla eşimi kırmak istemem sürekli şikayet edersek eşlerimiz bizden soğur ki ben bunu asla istemiyorum..eşimle bu yıl 6. yılımız olacak tanışalı ama ben onu hala ilk günkü gibi seviyorum ve ailesinin yaptıkları asla onun suçu değil..mesela kayınvalidem biz nişanlıyken eşimin 10 bin borcu vardı benden önce harcadığı onu söz evlenince ödeyeceğim dedi.. sonra borç faize girmeye başladı bende hadi ödeyin dedim biz ödemeyeceğiz köprüyü gecene kadardı o dediler.. normalde ben o köprüyü yıkardım ama şimdi eşimde üzülür diye gel kızıma bak biz ödeyelim dedim:-)

Günlük harcamalarında kredi kartı kullanma canım. Peşin al ya da maaş kartı kullan ki sonraki aya borcun olmasın:KK66:
ben maaş yattığı gün pusuda beklerim. yatar yatmaz eşime bir talimatla atm ye yollarım. dakikalar içinde maaşımı 0 a indiririm. benim de kartta para bırakmamak gibi bir huyum var.:KK76:

tabikide canım yaa onlar yüzünden asla eşimi kırmak istemem sürekli şikayet edersek eşlerimiz bizden soğur ki ben bunu asla istemiyorum..eşimle bu yıl 6. yılımız olacak tanışalı ama ben onu hala ilk günkü gibi seviyorum ve ailesinin yaptıkları asla onun suçu değil..mesela kayınvalidem biz nişanlıyken eşimin 10 bin borcu vardı benden önce harcadığı onu söz evlenince ödeyeceğim dedi.. sonra borç faize girmeye başladı bende hadi ödeyin dedim biz ödemeyeceğiz köprüyü gecene kadardı o dediler.. normalde ben o köprüyü yıkardım ama şimdi eşimde üzülür diye gel kızıma bak biz ödeyelim dedim:-)
Aslında tek suçlu kvalidenler değil.
Bence eşin de suçlu.
Sense fazla iyi.
10 bin hiç az bir para değil.
Ben kaptırmazdım. Eşin kendi hakkını savunması gerekirdi senin adına da, senin o parada olan hakkına karşı ve evine karşı.
Olmamış, yapacak bir şey yok. Bundan sonrasına bakmak lazım.

Bence eşin de suçlu.
Sense fazla iyi.
Ben kaptırmazdım. Eşin kendi hakkını savunması gerekirdi senin adına da, senin o parada olan hakkına karşı ve evine karşı.

ama o zaman kızımı bakıcıya vermek zorunda kalacaktım burda en uygun 800e bakıyorlar.. temizlik yemek falanda yapıyor bide ekstra bişeyede karışmaz..ailesine karşı çok düşünceli bide para istemeyi falan gururuna yediremez öyle sağolsunn:-)hazirana kadar bakacak ama ben sonrası içinde gitmesini istemiyorum 3 yaşına kadar kalsın bizimle istiyorum..

Bence eşin de suçlu.
Sense fazla iyi.
bide kayınvalidem ev alındıktan sonra pek düşünür oldu sağolsun herşeyi getirtiyor köyden.. düşünsene 6 yıllık bir birikimle 225 binlik bir eve sahip olcağız inş..bide kendi ailemin maddi durumu çok iyi taksitleri falanda ödeyemezsek falan diye korkma dedi babam.. her ay 4 bin az para değil türkiye şartlarına göre..

ama o zaman kızımı bakıcıya vermek zorunda kalacaktım burda en uygun 800e bakıyorlar.. temizlik yemek falanda yapıyor bide ekstra bişeyede karışmaz..ailesine karşı çok düşünceli bide para istemeyi falan gururuna yediremez öyle sağolsunn:-)hazirana kadar bakacak ama ben sonrası içinde gitmesini istemiyorum 3 yaşına kadar kalsın bizimle istiyorum..
Hazirandan sonra kim bakacak peki?
sen öğretmen misin?

bide kayınvalidem ev alındıktan sonra pek düşünür oldu sağolsun herşeyi getirtiyor köyden.. düşünsene 6 yıllık bir birikimle 225 binlik bir eve sahip olcağız inş..bide kendi ailemin maddi durumu çok iyi taksitleri falanda ödeyemezsek falan diye korkma dedi babam.. her ay 4 bin az para değil türkiye şartlarına göre..
Orası öyle tabi.

Bundan sonra köstek olmasınlar da canım.

Hazirandan sonra kim bakacak peki?
sen öğretmen misin?

kreşe veririz diyorduk önceden eşimle iki yaşına gelip kendini ifade etmeye başlayınca ama iki yaşında küçük olduğuna karar verdim o yüzden hazirandan sonra eşim ikna edecek annesini.. yok ben kontrolör olarak çalışıyorum.. yani yazın iznim yok sadece yıllık iznim oluyor 20 gün..

Orası öyle tabi.

Bundan sonra köstek olmasınlar da canım.

önceden yeni gelinim falan diye bişey demiyordumda kızımın doğumundan sonra değiştim.. çünkü 6 aylıktı onu bırakıp işe başladığımda... kusura bakmasın kimse dedim eşime kızımın ve kendi geleceğimi düşünmek zorundayım deyip böyle bir cesaret gösterip o kadar borcun altına girdik..

MERHABA KIZLAR
yeni bitirdim canlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.:KK52:ne altını takip edebildim ne de günden gelen parayı değerlendirdim zaman nasıl geçiyo anlamıyorum ufff:mad:kızlar bizde 2 yıl bitti ev alalı 3.yıla:Dgirdik.1555 tl aylık ödememiz var şimdi de araba almaya çalışıyoruz ama bu aralar pahalı orta halli düşünüyoruz bütün birikim onun için inşallah borçsuz alabiliriz.

Back
X