- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
Hoş bulduk canım.BenIpek hosgeldin
@delimideli bozma canım moralini, kimseye güven olmuyo biliyorsun benim de başıma geleni. Unut gitsin
Birikim tüyolarınızı kapmaya geldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bulduk canım.BenIpek hosgeldin
@delimideli bozma canım moralini, kimseye güven olmuyo biliyorsun benim de başıma geleni. Unut gitsin
kaçılın ben de geldim![]()
inşallah bakaılım önmüzdeki ay benim kredi kartımda azalma olacak mıArkadaslar gökce yi gözüm arıyor. Doguma mı gitti acaba son haftasıydı:)
Hoş geldin canım. Bol&bereketli birikimler. Topigi takip edince lüzumsuz harcamaları kısıyorsun, tasarruf hep aklının bir kösesinde oluyor![]()
o ihtiyaçlık meselesi değil
görgüdür , özenmektir
pessss diyorum başka da bir şey diyemiyorum
Ben de çok sabırlı buldum farmasiyi.
yaa işte çok sıkıntılı bir dönemden geçtim ama çok şükür atlattım.. hiçbisey beklediğim gibi olmadı..sen masallah çok sabırlıymışşın...
inşallah bakaılım önmüzdeki ay benim kredi kartımda azalma olacak mı![]()
Ben de çok sabırlı buldum farmasiyi.
ben de sabırlı değilim ama politik yaklaşıyorum olaya.
iyi ya da kötü elleşmiyorum eşimin tarafına.
ne kadar uzak o kadar iyi.
ben maaş yattığı gün pusuda beklerim. yatar yatmaz eşime bir talimatla atm ye yollarım. dakikalar içinde maaşımı 0 a indiririm. benim de kartta para bırakmamak gibi bir huyum var.Günlük harcamalarında kredi kartı kullanma canım. Peşin al ya da maaş kartı kullan ki sonraki aya borcun olmasın![]()
Aslında tek suçlu kvalidenler değil.tabikide canım yaa onlar yüzünden asla eşimi kırmak istemem sürekli şikayet edersek eşlerimiz bizden soğur ki ben bunu asla istemiyorum..eşimle bu yıl 6. yılımız olacak tanışalı ama ben onu hala ilk günkü gibi seviyorum ve ailesinin yaptıkları asla onun suçu değil..mesela kayınvalidem biz nişanlıyken eşimin 10 bin borcu vardı benden önce harcadığı onu söz evlenince ödeyeceğim dedi.. sonra borç faize girmeye başladı bende hadi ödeyin dedim biz ödemeyeceğiz köprüyü gecene kadardı o dediler.. normalde ben o köprüyü yıkardım ama şimdi eşimde üzülür diye gel kızıma bak biz ödeyelim dedim![]()
Aslında tek suçlu kvalidenler değil.
Bence eşin de suçlu.
Sense fazla iyi.
10 bin hiç az bir para değil.
Ben kaptırmazdım. Eşin kendi hakkını savunması gerekirdi senin adına da, senin o parada olan hakkına karşı ve evine karşı.
Olmamış, yapacak bir şey yok. Bundan sonrasına bakmak lazım.
bide kayınvalidem ev alındıktan sonra pek düşünür oldu sağolsun herşeyi getirtiyor köyden.. düşünsene 6 yıllık bir birikimle 225 binlik bir eve sahip olcağız inş..bide kendi ailemin maddi durumu çok iyi taksitleri falanda ödeyemezsek falan diye korkma dedi babam.. her ay 4 bin az para değil türkiye şartlarına göre..Aslında tek suçlu kvalidenler değil.
Bence eşin de suçlu.
Sense fazla iyi.
10 bin hiç az bir para değil.
Ben kaptırmazdım. Eşin kendi hakkını savunması gerekirdi senin adına da, senin o parada olan hakkına karşı ve evine karşı.
Olmamış, yapacak bir şey yok. Bundan sonrasına bakmak lazım.
Hazirandan sonra kim bakacak peki?ama o zaman kızımı bakıcıya vermek zorunda kalacaktım burda en uygun 800e bakıyorlar.. temizlik yemek falanda yapıyor bide ekstra bişeyede karışmaz..ailesine karşı çok düşünceli bide para istemeyi falan gururuna yediremez öyle sağolsunnhazirana kadar bakacak ama ben sonrası içinde gitmesini istemiyorum 3 yaşına kadar kalsın bizimle istiyorum..
Orası öyle tabi.bide kayınvalidem ev alındıktan sonra pek düşünür oldu sağolsun herşeyi getirtiyor köyden.. düşünsene 6 yıllık bir birikimle 225 binlik bir eve sahip olcağız inş..bide kendi ailemin maddi durumu çok iyi taksitleri falanda ödeyemezsek falan diye korkma dedi babam.. her ay 4 bin az para değil türkiye şartlarına göre..
Hazirandan sonra kim bakacak peki?
sen öğretmen misin?
Orası öyle tabi.
Bundan sonra köstek olmasınlar da canım.
Burda biraz takıl bak ister istemez birikimi oluyosunHoş bulduk canım.
Birikim tüyolarınızı kapmaya geldim.![]()