BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ayyy arkadaşlar ya ben altın alacaktım altın uçuyorr ne yapsam sizce ?

Evt bende bu altın hesaplarını merak ediyorum altını canlı canlımı alıp satmak iyi yoksa hesaptanmı yapmak lazım.

Bekle canım alma sakın.. 82- 83'ten aldık hep biz. 89 çok yüksek.[/. bencede beklicem mecburen neyse sizler için iyi olmuş güzel yatırımlar inşşşşş bakalım daha ne kadar yükselecek :)

Kizlar bu altın hesabı nasıl oluyor hangi bankadan actirsam acaba Sizinkiler nerden
merhaba canım ons alıp satarken garanti bankasını kullanıyordum
ama birçok bankaya bölünmek istemiyorum oraya verilecek 2 adet otomatik ödeme talimatım yok
tek banka ile al-sat yapıyorum şimdilik o da işbankası gr tl olarak al-sat yapıyorum
döviz kurları aralığı da makul

cimcim kimse sana ne burada ne başka yerde altın ya da başka bir metanın ne kadar düşeceğini ne kadar yükseleceğini söyleyemez canım
bunu bilsek hepimiz milyoner olmuştuk

Selamlar,
Altin olayini bende merak ettim gram alip evde mi biriktiriyormusunuz yoksa altin hesabimi actiniz? Altin hesabi nasil oluyor buarada hic bi fikrim yok.

Buarada sizin birikimlerinizi esleriniz biliyor mu?

Bende izmirdeyim buarada dün arkadasimla gezelim dedik ama yagmurdan basimizi cikartamadik sadece esime parfum aldim 30liraya, aslinda gunluk catak bicak takimina ihtiyacim var heryerde araniyorum resmen ama hem biraz kaliteli hemde uygun fiyatli henüz bulamadim ceyizimde aldigim gunluk catak bicaklar renkli sapli olanlardandi ama icleri hep paslandi hic memnun kalmadim paslanmayan tek tük kaldi iclerinden seciyorum kullanirken misafir takimlarimi kullaniyorum cogunlukla ama kiyamiyom onlarada gunluk kullanmak istemiyorum

Teşekkür ederim Varyemez bende işle calisiyorum otomatik ödeme talimatı vermesem olmaz mı istediğim zaman alsam satsam olur mu

pazara çıktım 49. 5 tl tuttu alıklarım

balık 15 tl
tereyağı 13tl
süt 8 tl
mandalina -portakal 5.5tl
elma 1.5
pırasa 2
karnabahar 3
1 kilo balkabağı 1.5

şahsen kendi adıma yazıyorum ben eşimin ne işler çevirdiğini milim milim biliyor muyum ki
onun benimkini bilmeye hakkı olsun
lakin gene ondan daha insaflıyım ki ben öldükten sonra hangi bankaya gidebileceğini söyledim
aslında eşime bir sürpriz yapıp bütün mal varlığımı 2 oğluma bırakır bir vasiyet hazırlamak lazım diye düşünüyorum

iyi gene hangi bankaya gitcegini söylemissin enazindan
haklisin valla

sen calisiyormuydun cnm buarada

cimcim kimse sana ne burada ne başka yerde altın ya da başka bir metanın ne kadar düşeceğini ne kadar yükseleceğini söyleyemez canım
bunu bilsek hepimiz milyoner olmuştuk
Ben anlamam sen konu sahibisin söyliceksinnn :) :)

iyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
tedirginim korkuyorumm bakalım ne olacak.. suni sancıyla normal doğanada rastlamadım bu son zamanalrda hem sancı çekip hemde akabinde sezeryana alınyolarrr oy oy... bana dua edin.. bari bebeğe bişey olamdan hakkımızda hangisi hayırlısıysa o şekilde kavuşalım bıdığımıza

Canim benim saglikla kucaklarsiniz inslh bidiginizi:)

A Allah yardımcın olsun cnm güzel düşün yarın Allahım izniyle bebeğini kucağına alırsın inş sağlıkla

ne doğurmaya, ne emzirmeye ne de çocuğa hazır hissetmiyorum kızlarrr.... cidden dualarınıza çok ihtiyacım var...
kalkıp komposto yapacam dahaaa oy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…