BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar

Benim iki yıl önce aldığım 95 lik altınlar vardı. 95'i görür müyüz acep? Satayım da düşükten alayım istiyorum.

Günaydınnnn
ayyy altın yükselmiş

evet altın uctu :)

bankalar açılsada hemen bozdursam 7 grcık altınım var ama olsun 40 tl kârım var satıcam bende
bol bereketli bir gün diliyorum

benim de on gramcık allah bereket versin canım :)

Günaydın kızlar

Benim iki yıl önce aldığım 95 lik altınlar vardı. 95'i görür müyüz acep? Satayım da düşükten alayım istiyorum.

en iyi kar elde edilmiş kardır ben sat derim ya düşerse :) ama senin kadar altınım olsa parti parti satarım yarısını sat yarısı dursun bu şekilde düşerse alırsın cıkarsa kalanı satarsın bizim az oldugundan gerek görmüyoruz

günaydın bayanlar..yaa benim hiç altınım yok sadece 10 gram bir bileziğim var sadece oda evde bankada olsa bende size katılmayı çok isterdim yoksa

olsun canım altın altındır herkes yapabildiği şekilde yapıyor biriktirmeye devam sen sıra sıra diz bilezikleri inşallah :)

Benimki de zararın neresinden dönersen kardır hesabı biraz. Ne bileyim belki altın yıllarca o seviyeleri göremeyecek ve ani bir para ihtiyacında daha çok zararına satmak zorunda kalabilirim.
50 grcık altınım var bekarlıktan kalma.

canım ben 95 gram var sandım yanlış okumuşum sanırım 95 den almışssın hım o konuda bir şey diyemem haklısın bi ara 108 kadar cıkmıştı altın ama şimdi 95+ görür mü bilmiyorum uzmanlar düşecek gözüyle bakıyor sen bilirsin ama dediğimi yapailirsin yarısını sat ucuzdan alır alış ortalamanı düşürürsün

ben evlenirken ve daha sonraki dönemlerde hep gramını 100e yakın aldım.. 2012 eylulde altının en yüksek oldugu dönemden 200 gram altınım vardı.. daha sonrada birimi altın hesabına yaptık ev alırken bozdurduk tam bir fiyaskoydu yani.. 4 bin falan zarar ettik.yani bazen insanın planları tutmuyor canım..

benim de oğluma aldığım altınlarım var. 75 den de almıştım 105 den de...ama sanırım sömetrt tatilinde ders ücretlerimiz olmadığı için kendimiz için bozdurmak zorunda kalacağız. şimdiden üzülüyorum. ama yemin ettim bozdurursam seneye ev borcu biter bitmez aynen yerine koyacağım.

koyarsın inş canım dert etme benim de kızımın doğumunda takılan altınları var bilezik künye falan bebeğe takılan ya bozdurmaya kıyamıyorum evde durması da içime sinmyor hatıra kalsa diyorum ama napsam bilemiyorum

allah bereketini arttırsın
daha tam 90 olmamış halk bankası 90 olursa satcam olmassa satmıcam acelesi yok :)
3 yıl içinde 15000 biriktirmem lazım en az
öyle bir hedef koydum eve tadilat yaptırtcam

Kizlar bu altın hesabı nasıl oluyor hangi bankadan actirsam acaba Sizinkiler nerden

Ben halkbank kullanıyorum cnm

Evt bende bu altın hesaplarını merak ediyorum altını canlı canlımı alıp satmak iyi yoksa hesaptanmı yapmak lazım.

hesap daha kolay kullanılabilir güvenli ve pratik bana kalırsa, kuyumcuda işçilik vs de ödüyorsun, ayrıca iniş çıkışlar daha geç yansıyor.

bankada altın hesabım var benim, hoş şu an ben altın biriktirmiyorum, altın biriktirme işi eşimde:) onun da hesabı var, evde bulundurmak tehlikeli geliyor bana.
parfümünü güle güle kullan bu arada cnm. eşimle beraber yapıyoruz birikimi, yeni biriktirmeye başladığım tl yi söylemedim ama tahmin ediyordur, yine almayalım almayalım demeye başladım dışarı çıkınca

pazara çıktım 49. 5 tl tuttu alıklarım

balık 15 tl
tereyağı 13tl
süt 8 tl
mandalina -portakal 5.5tl
elma 1.5
pırasa 2
karnabahar 3
1 kilo balkabağı 1.5

afiyet olsun cnm, huzurla yiyin, sütü kaç kilo alıyorsun?

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini, bir avazda inşallah. Şimdiden de geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün,

ay ben de 2. yi istiyorum artık yaaaa

canım benim kızım doğduğunda 12 kadar çeyreği vardı dış kapı değişmişti bizim eşim aldı halletti neden verdiysem çocuğumun hakkıydı onlar. şimdiki aklım olsa vermezdim.
oğlum doğduktan sonra takılanları korkumdan bozdurup kendime takı seti aldım.
sözüm var ikisine ödüycem ilerde bende
hiç olmadı Allah nasip ederse düğünlerinde bi bilezik fazla takarım artık

ben ileride kullanması için her ay bir gram altın alıyorum oğluma. şimdiye dek neredeyse hiç aksatmadım. çok zor zamanlarımız oldu. ama sömestr de ders ücretlerimiz olmuyor. hem evin dask yuvam sigortaları hem de arabanın vergisi oluyor. üstelik ev ve araba kredisi ödüyoruz. ek hesaba geçip faiz ödemektense onları bozursak diyoruz ama kıyamıyorum işte.

bende halkbanktan alıyorm altını.
kaç yaşındasın canım 1. çocuk kaç yaşında
fazla arayı açma yaşınıda geçirme
rabbim isteyenlere hep versin inş.

künye falan para etmiyor canım bozdurma.. kuyumcular işçilik var diye cok düşük alıyorlar..değmez yani bozdurmaya.. ben onları saymıyorum altından.. benimde var öyle eşimin doğum günümde aldığı bileklik falanda.. şaka gibi çok komik bir rakam soyledi kuyumcu.. ev için lazım olunca bozdurayım dedimde gerek yok yani..

faizle uğraşmaktansa altını bozmak daha mantıklı
ilerde kredin bitince fazla fazla koyarsın yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…