- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
her ay bir gram altın alsan 100 liradan o 1250 olarak sana geri dönüyor. hiç bir altın hesabı
altın bile alsan bu riskin vardı.. araştırmadanmı başladınız?
aktara bakayım ben ozaman. teşekkür ederim
Ben halkbank kullanıyorum cnm
hesap daha kolay kullanılabilir güvenli ve pratik bana kalırsa, kuyumcuda işçilik vs de ödüyorsun, ayrıca iniş çıkışlar daha geç yansıyor.
bankada altın hesabım var benim, hoş şu an ben altın biriktirmiyorum, altın biriktirme işi eşimde:) onun da hesabı var, evde bulundurmak tehlikeli geliyor bana.
parfümünü güle güle kullan bu arada cnm. eşimle beraber yapıyoruz birikimi, yeni biriktirmeye başladığım tl yi söylemedim ama tahmin ediyordur, yine almayalım almayalım demeye başladım dışarı çıkınca
afiyet olsun cnm, huzurla yiyin, sütü kaç kilo alıyorsun?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini, bir avazda inşallah. Şimdiden de geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün,
ay ben de 2. yi istiyorum artık yaaaa
Allah bereket versin canımkızlar 200 gr altınımı satıp 172 tl kar ettim.
inşallah düşünce yine alıcam.
geçmiş olsun canımaof sınavlarım vardı onlara çalıştım izin almıştım.
pazartesi salıda çok hastaydım işe gelemedim. şuandada pek iyi olduğum söylenemez ama.
kızlar şimdi ben annemin üstüne yaptırdığımda 10 yıl sonra çekince mi tüm haklarıyla alabiliyorum
89.04 tlden altınları göndermek bugüne kısmetmiş Allah bereket versin
hayrını gör canm almak için yatıştayız şimdi89.04 tlden altınları göndermek bugüne kısmetmiş Allah bereket versin
ipekcim hoş gelmişsin ya. demek sende birikimci hatun olmaya karar verdin :)Selam herkese,
Nasılsınız?
Birikimler nasıl gidiyor?
Aslında enler listesinde birikimcilerde adımı görünce içimdeki birikimciyi keşfetmek adına geldim buraya. Valla faydalı da oldu para harcayacağım zaman buradaki hatunlar aklıma geliyor.ipekcim hoş gelmişsin ya. demek sende birikimci hatun olmaya karar verdin :)
Ne örüyorsun ?Kizlarr bugün orgu sipariş lerimi teslim ettim kumbaraya 90 tl daha girdidurmak yok diğer siparislere devam
Igne oyasi yapıyorum cnm 3 tane 90 tlNe örüyorsun ?
Ne kadardan 90 tl kazandın?
Kizlarr bugün orgu sipariş lerimi teslim ettim kumbaraya 90 tl daha girdidurmak yok diğer siparislere devam
Teşekkür ediyorum canımçok hamarat gördüm valla seni... ben tığ bile tutamıyorum.. maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?