- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Selam herkese,
Nasılsınız?
Birikimler nasıl gidiyor?
buralardan ayrılma bebek gözüm üzerinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam herkese,
Nasılsınız?
Birikimler nasıl gidiyor?
5 kasım tarihlerinde 82-83 tü son 1 haftadır da yükselişteAy yeminle altın alasım geldi :)
82-83 ten altın ne zaman aldınız ve ne kadar sürede 89 a ulaştı fiyat ?
Igne oyasi yapıyorum cnm 3 tane 90 tl
Ay yeminle altın alasım geldi :)
82-83 ten altın ne zaman aldınız ve ne kadar sürede 89 a ulaştı fiyat ?
5000 tl lik altının olsa 1 ayda 361 tl kazandırır yani süper :)5 kasım tarihlerinde 82-83 tü son 1 haftadır da yükselişte
ayy ne güzel inşallah gramı çoktur da iyi kazanç elde etmişsindir :)ben iki hafta olmadı 86 dan aldım sabah 89 dan satım![]()
Igne oyasi yapıyorum cnm 3 tane 90 tl
Saklayabilince çok güzel bu altın alıp satımı ya Allah kaza bela kötülük vermesin.ben iki hafta olmadı 86 dan aldım sabah 89 dan satım![]()
ayy ne güzel inşallah gramı çoktur da iyi kazanç elde etmişsindir :)
bilinen güvenilir bir bankadan yapabilirsin halk iş garanti....vs. altını sürekli takip edeceksin bir rakamdan almaya başlayacaksın fiziki altın almıyorsun zaten ekrandan takip ediyorsun istediğin zaman al sat yapabiliyorsun sen yönetiyorsun tüm işlemleriTOPUK TIKIRTISI Bende heves ettim şimdi ama zarar etmekten de korkmuyor değilim aslında alsam 1-2 sene içinde bozdurmam ama altın seneye ya düşük olursa ? Bir de nasıl saklanacak o altın ? Bankada da işler nasıl yürür bilmiyorum.
Saklayabilince çok güzel bu altın alıp satımı ya Allah kaza bela kötülük vermesin.
TOPUK TIKIRTISI Bende heves ettim şimdi ama zarar etmekten de korkmuyor değilim aslında alsam 1-2 sene içinde bozdurmam ama altın seneye ya düşük olursa ? Bir de nasıl saklanacak o altın ? Bankada da işler nasıl yürür bilmiyorum.
Benimkiler bunlardan cnm o kadar ağır yapmıyorumbende zaten bu çiçekten ince bir tülün üzerine istiyorum takı değil bandana gibi takıcam
saklayamam ben daha öğrenciyim yurtta kalıyorum ailemden habersiz birikim yani :)bu cok güzelmiş yaa cok begendim
saklarsın kız sanki agzınla kuş tutmican bankadan bi altın hesabı acacaksın paran oldukca ordan gramla alacaksın düşünce sat cıkınca al olay bubiz sana yardımcı oluurz zaten 1-2 senede iyi kar edersin tavsiye ederm ben 3 yıl öncesi 3-4 bin lira kar ettm bir yılda sonra ev alınca uctu gitti
hımm ellerine sağlık canm süper görünüyorlar evet sennkile biraz daga sade ben biraz büyük istiyorum yaza kadar yapan birini bulurum elbet anneannem biliyor o da başına örtceksen yaparım öyle süs için yapmam diyorBenimkiler bunlardan cnm o kadar ağır yapmıyorum