- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
bunu düşüneceğim o zaman araştırmalar başlasın teşekkürler :)bilinen güvenilir bir bankadan yapabilirsin halk iş garanti....vs. altını sürekli takip edeceksin bir rakamdan almaya başlayacaksın fiziki altın almıyorsun zaten ekrandan takip ediyorsun istediğin zaman al sat yapabiliyorsun sen yönetiyorsun tüm işlemleri
Teşekkür ederim yardım için.kolay gelsin :)yanlış olmuş düşünce alıp cıkınca satacaksın tabi ki müdür geldi de ay neyse yazamicam bi süre iş cıktı bana :*
hımm ellerine sağlık canm süper görünüyorlar evet sennkile biraz daga sade ben biraz büyük istiyorum yaza kadar yapan birini bulurum elbet anneannem biliyor o da başına örtceksen yaparım öyle süs için yapmam diyor
yani ben yanlış zamanda satmamam rağmen 1 buçuk ayda 121 lira kar ettim 62 gr dan eğer bu günü bekleseydim 230 tl falan olacaktı sen düşün gerisini ama takip etmek çok önemli ben şu an takipteyim almak için 87-88 seviyesinş bekliyorum açıkçasıKızlar benim 11.000 birikmişim var bankada hesapta duruyor 1 yıl daha garanti kalacak belki 1.5 sene kalır.aylık 63 tl faiz getiriyor ama bakıyorum da altın süper kazanç sağlıyor bunu biliyorum ama önceden zarar ettim küçük bir miktar ile o zaman bu para yoktu.Şimdi altına dönüş yapmak istiyorum al-sat yaparak hep kazanç mı sağlarım zarar eden yok mu hep iyi midir bu altın ? Para bankada çürüsün istemiyorum.11.000 tl lik altın 83 ten alıp 89 dan satıldığında ben faizle 1 senede kazanacağım parayı belki 1 ayda kazanırım.
yani ben yanlış zamanda satmamam rağmen 1 buçuk ayda 121 lira kar ettim 62 gr dan eğer bu günü bekleseydim 230 tl falan olacaktı sen düşün gerisini ama takip etmek çok önemli ben şu an takipteyim almak için 87-88 seviyesinş bekliyorum açıkçası
selamlar kızlar.
evdeki işlerimi hallettim,çocukları okula gönderip,arkalarından ben de çıktım.
alışverişimi yaptım,tam 1.5 saat açık havada yürüyüş yaptım,mis gibi.
şimdi yemeğimi koydum ocağa.z.yağlı barbunya,yanına pilav,turşu,yoğurt.menü bu bu akşamlık.
gitmeden ekmek hamurumu mayalamıştım,onu atarım fırına.
tatlı yapayım diyorum ama karar veremedim.
benim afacanlar bu ara salepe dadandı yanına kek falan iyi gider aslında.
siz de güzel kaynatmışsınız maşallah.altından girilmiş bes ten çıkılmış.
kar eden arkadaşlarıma bol bereket diliyorum.
ben çeyrekçiyim bu sene.ufak ufak alıyorum işte ev harcamalarından artanlarla.
zaten en büyük birikimi kızların eğitim hesabına yapıyoruz,benim ki onun yanında ufak kalsa da,akmasa da damlar hesabı devam edeceğim inşallah.
altın ne ara 89 oldu
daha 1 hafta önce 82 83 değilmiydi
1 çeyrek alcam yaa fırlar
Günaydın kızlar
bu aksam kayınvalıdede yemekteyız
aksama yemek yapmam lazım yarın ıs için
onun dışında iyiiym henüz para harcamadım
89.04 tlden altınları göndermek bugüne kısmetmiş Allah bereket versin
Kizlarr bugün orgu sipariş lerimi teslim ettim kumbaraya 90 tl daha girdidurmak yok diğer siparislere devam
Kizlar bu altın hesabında makas oranı ne oluyo bilen biri ackılaya bilir mi
takip ederim onda sıkıntı yokta 2015 te altın düşecek diyorlar bugün alıpta 2015 te iyice düşmesin ondan korkuyorum bu arada 87-88 çok yüksek değil mi almak için ?yani ben yanlış zamanda satmamam rağmen 1 buçuk ayda 121 lira kar ettim 62 gr dan eğer bu günü bekleseydim 230 tl falan olacaktı sen düşün gerisini ama takip etmek çok önemli ben şu an takipteyim almak için 87-88 seviyesinş bekliyorum açıkçası
gram daha karlı diye düşünüyorum çeyrekten. yatırım amacıyla değil düğün vs içinse ayrı tabi.daha 1 hafta önce 82 83 değilmiydi
1 çeyrek alcam yaa fırlar
Banka seçerken farkın çok olması daha ii galiba ?altının ya da dövizin alış ve satış fiyatı arasındaki fark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?