BİRİKİMCİ HATUNLAR

bunu düşüneceğim o zaman araştırmalar başlasın teşekkürler :)

işlerin yoğunluğundan uğrayamadığım için birikimci hatunlar ruhunu kaybettimmm
kendimi kaptırdım alışverişe birasss ve kumbaraya para atamadım üstüne birde karta borçlandım ahh ahhhhhh artık kaldı birikimler ocak ayına :)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz

Kızlar benim 11.000 birikmişim var bankada hesapta duruyor 1 yıl daha garanti kalacak belki 1.5 sene kalır.aylık 63 tl faiz getiriyor ama bakıyorum da altın süper kazanç sağlıyor bunu biliyorum ama önceden zarar ettim küçük bir miktar ile o zaman bu para yoktu.Şimdi altına dönüş yapmak istiyorum al-sat yaparak hep kazanç mı sağlarım zarar eden yok mu hep iyi midir bu altın ? Para bankada çürüsün istemiyorum.11.000 tl lik altın 83 ten alıp 89 dan satıldığında ben faizle 1 senede kazanacağım parayı belki 1 ayda kazanırım.

yani ben yanlış zamanda satmamam rağmen 1 buçuk ayda 121 lira kar ettim 62 gr dan eğer bu günü bekleseydim 230 tl falan olacaktı sen düşün gerisini ama takip etmek çok önemli ben şu an takipteyim almak için 87-88 seviyesinş bekliyorum açıkçası

selamlar kızlar.
evdeki işlerimi hallettim,çocukları okula gönderip,arkalarından ben de çıktım.
alışverişimi yaptım,tam 1.5 saat açık havada yürüyüş yaptım,mis gibi.
şimdi yemeğimi koydum ocağa.z.yağlı barbunya,yanına pilav,turşu,yoğurt.menü bu bu akşamlık.
gitmeden ekmek hamurumu mayalamıştım,onu atarım fırına.
tatlı yapayım diyorum ama karar veremedim.
benim afacanlar bu ara salepe dadandı yanına kek falan iyi gider aslında.
siz de güzel kaynatmışsınız maşallah.altından girilmiş bes ten çıkılmış.
kar eden arkadaşlarıma bol bereket diliyorum.
ben çeyrekçiyim bu sene.ufak ufak alıyorum işte ev harcamalarından artanlarla.
zaten en büyük birikimi kızların eğitim hesabına yapıyoruz,benim ki onun yanında ufak kalsa da,akmasa da damlar hesabı devam edeceğim inşallah.

87-88 alım için cok yüksek en az 85 inmesi gerek ben 85 bekliyorum :)

damlaya damlaya göl olur canım

altın ne ara 89 oldu

dün bu vakitler oldu canım uctu uctu

Günaydın kızlar
bu aksam kayınvalıdede yemekteyız
aksama yemek yapmam lazım yarın ıs için
onun dışında iyiiym henüz para harcamadım

ben de dün annemlere gittim yemeğe, işten çıkıp hazır sofraya gitmek ne güzel şey ya

89.04 tlden altınları göndermek bugüne kısmetmiş Allah bereket versin

Allah bereket versin cnm,

Kizlarr bugün orgu sipariş lerimi teslim ettim kumbaraya 90 tl daha girdi durmak yok diğer siparislere devam

maşallah elinize sağlık ve Allah bereket versin.

ben bugün de para harcamadım
25 lira çektim bu haftanın sonuna kadar kullanacağım kalanını kumbaraya atacağım. yanlız pazar parasını ayrıca çekmem lazım, neyse pazar haftasonu zaten o zaman bakarım

dün de annemde yiyince bugüne hazır yemeğim yok, kahvaltı hazırlayıvereceğim, oğlum yatınca da yarının yemeğini yaparım, hem yarın öğlen için iş yerine de getirecek yemek olsun.

unutmazsam yarın oğlumun kumbarasını getirip açtırayım bari

takip ederim onda sıkıntı yokta 2015 te altın düşecek diyorlar bugün alıpta 2015 te iyice düşmesin ondan korkuyorum bu arada 87-88 çok yüksek değil mi almak için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…