BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba kızlar
Çok şükür evime geldim. Öyle çok yoruldum ki bugün.
Altın alım satımı konuşulmuş. Oğlumun altınları dışında başka altınım olmadığı için muhabbete dahil olamadım.

merhaba kızlar
ben de bu aralar yazamıyorum bayağı yoğunuz
eşim de çok hasta oldu
bi yandan ona bi yandan bebişe yetişmeye çalışıyorum

Bu aksam kaynanada yiyince aksama yemek yapmadim ama evdede sogan bitmis yarin ise yemek yapamadim .yarin a101 pril 3 kg 5 25 kizlar 5kg 8 lira filan ay basinda alacaktim ama alsammi diyorum .birde tarti alicaz
Bu tip seyleri ortak aliyoruz :) kenarda 470 tl param var 100 lira birikime attim kocamdana 50 tl aldim dolr dusukken dolar aldim 2.22 den bakalim 470 200 tl kenara atiyor olmam gerek da ay sonununaaa ooo coook var.buarada yilbasi sepeti verecek isyeri arastirmayi ben yapıyorum hangisi isime gelirse ve imkanlar dahilinde en büyüğü :)

gunaydin bayanlar. Hayirli bereketli bir gun olsun ins.
lavincim basiniz sagolsun
kalemero bengul kesinlikle ev al. mesela bizim arabamizin modrli cok dusuk,esim degistirmek istedi ben ev alcam dedim.vaz gecirdim.hic pisman degilim ,biraz rahatlayonca degistiririz ins. yanj diyecegim o ki araba her zaman alinir.ev onemli bir yatirim.
birikim yapanlarin birikimleri hayirli olsun.
bugunlerde icim cok sıkılıyor,cok gerginim.Allah hayirlar versin ins. uzun oldu baya.optum herkesi

Gunaydın guzeller

Gökce den haber var mı?

merhaba kızlar
ben de bu aralar yazamıyorum bayağı yoğunuz
eşim de çok hasta oldu
bi yandan ona bi yandan bebişe yetişmeye çalışıyorum

Cok gecmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

günaydın canım..içindeki sıkıntı muhtemelen havalardandır..yağmurlu kapalı havalar insanda deprosyon etkisi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…