- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
tam tarsine alış ve satış değerleri arasındaki farkın düşük olması iyidirBanka seçerken farkın çok olması daha ii galiba ?
Hımm alış bankanın alışı oluyo anladım cnm çok teşekkür ediyorumtam tarsine alış ve satış değerleri arasındaki farkın düşük olması iyidir
sen de doğudaydın galibaBirikimci hatunlarimizin hepsi evli herhalde akşam olunca kimsecikler kalmiyo burada
Birikimci hatunlarimizin hepsi evli herhalde akşam olunca kimsecikler kalmiyo burada[/QUO
ben geldim
Evetsen de doğudaydın galiba
dim mi cnm
sebze fiyatlarında etiket yok demiştin sanki
bizim burada da öyle
merhaba kızlar
ben de bu aralar yazamıyorum bayağı yoğunuz
eşim de çok hasta oldu
bi yandan ona bi yandan bebişe yetişmeye çalışıyorum
gunaydin bayanlar. Hayirli bereketli bir gun olsun ins.
lavincim basiniz sagolsun
kalemero bengul kesinlikle ev al. mesela bizim arabamizin modrli cok dusuk,esim degistirmek istedi ben ev alcam dedim.vaz gecirdim.hic pisman degilim ,biraz rahatlayonca degistiririz ins. yanj diyecegim o ki araba her zaman alinir.ev onemli bir yatirim.
birikim yapanlarin birikimleri hayirli olsun.
bugunlerde icim cok sıkılıyor,cok gerginim.Allah hayirlar versin ins. uzun oldu baya.optum herkesi
şu an yüksek tabi ama elbet düşecek yıl bitmedentakip ederim onda sıkıntı yokta 2015 te altın düşecek diyorlar bugün alıpta 2015 te iyice düşmesin ondan korkuyorum bu arada 87-88 çok yüksek değil mi almak için ?
geçmiş olsun Allah kolaylık versinmerhaba kızlar
ben de bu aralar yazamıyorum bayağı yoğunuz
eşim de çok hasta oldu
bi yandan ona bi yandan bebişe yetişmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?