Bu aksam kaynanada yiyince aksama yemek yapmadim ama evdede sogan bitmis yarin ise yemek yapamadim .yarin a101 pril 3 kg 5 25 kizlar 5kg 8 lira filan ay basinda alacaktim ama alsammi diyorum .birde tarti alicaz
Bu tip seyleri ortak aliyoruz :) kenarda 470 tl param var 100 lira birikime attim kocamdana 50 tl aldim dolr dusukken dolar aldim 2.22 den bakalim 470 200 tl kenara atiyor olmam gerek da ay sonununaaa ooo coook var.buarada yilbasi sepeti verecek isyeri arastirmayi ben yapıyorum hangisi isime gelirse ve imkanlar dahilinde en büyüğü :)
Gunaydinnnn kızlar mutlu sabahlar bugün fazla mesaiye gidiyorum mesai parasiyla altın hesabı actircam hadi hayırlısı olsun
günaydın hanımlar
geçmiyorpoecim asmunikalcim geçmiş olsun canlar
Selam kızlar. Dün gece çok kötüydüm. Hala çok kötüyüm.. Migren..
Kitap okudum ondan oldu diye düşünüyorum.. 250sayfa okumuştum bir önceki gün. dünde 150 sf..
Şuan bile okadar kötüyümkü. kafam kocamanmış geliyor. ağır taşıyamıorumellerim bileklerimde sürekli karıncalanma var..
geçmiş olsun canım
P PembePaltolu sen neler yapıyosun. duş aldım ıhlamaur içtim. kahve iyi gelir dediler içtim..
TOPUK TIKIRTISI dün bana defne yaprağı tutmamımı söyledin?
geçmiyorDün akşam ya şafi diyip durdum. şifa anlamındaydı dımı?
urfadayız cnm biz deEvetchangelife sen nerdesin
teşekkürler cnmGunaydın guzeller
Gökce den haber var mı?
Cok gecmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
saol cnmgeçmiş olsun Allah kolaylık versin
o ekstralar yok mu,bi anda çıkan ah ahAy ne çok yazılmış gözlerim cikti küçücük ekrandan okuyim diye
dün ailevi bi sorun vardi, hiç hesapta yokken 450 tl gitti
bi de arabanın 10000 km bakımı varmış 500 de oraya, bu ay para kalmayacak diyodum Ekstralar 1000 çıkmış oldu bakalım nası yapicaz
geçmiş olsun cnmSelam kızlar. Dün gece çok kötüydüm. Hala çok kötüyüm.. Migren..
Kitap okudum ondan oldu diye düşünüyorum.. 250sayfa okumuştum bir önceki gün. dünde 150 sf..
Şuan bile okadar kötüyümkü. kafam kocamanmış geliyor. ağır taşıyamıorumellerim bileklerimde sürekli karıncalanma var..
P PembePaltolu sen neler yapıyosun. duş aldım ıhlamaur içtim. kahve iyi gelir dediler içtim..
TOPUK TIKIRTISI dün bana defne yaprağı tutmamımı söyledin?
saolasın cnmpoecim asmunikalcim geçmiş olsun canlar
aynen canım sonun da sıfırları eksik ne var bundaurfadayız cnm biz de
teşekkürler cnm
saol cnm
o ekstralar yok mu,bi anda çıkan ah ah
ALLAH sağlık versin yeniden biriktiririz inşallah cnm
geçmiş olsun cnm
saolasın cnm
günaydın kızlar
her yerim ağrıyor benim de
grip olcak gibiyim,bebişe bulaştırmasak bari
6 gram altınım var,89 dan satamadım diye hayıflanıyorum
eşim de 600 gram altının olsa ne yapcaktın diye takılıyor bana
damlaya damlaya göl olur,sonuçta birikimci hatunlarız di mi ya
Ya her ay nasıl ekstra cikabiliyo ben de bunu anlamis değilim, cok geçmiş olsun canim sana ve esineurfadayız cnm biz de
teşekkürler cnm
saol cnm
o ekstralar yok mu,bi anda çıkan ah ah
ALLAH sağlık versin yeniden biriktiririz inşallah cnm
geçmiş olsun cnm
saolasın cnm
günaydın kızlar
her yerim ağrıyor benim de
grip olcak gibiyim,bebişe bulaştırmasak bari
6 gram altınım var,89 dan satamadım diye hayıflanıyorum
eşim de 600 gram altının olsa ne yapcaktın diye takılıyor bana
damlaya damlaya göl olur,sonuçta birikimci hatunlarız di mi ya
ha ha aynen cnm 2 sıfırcık eksikaynen canım sonun da sıfırları eksik ne var bunda
olur olur merak etme her ay 2-3 gr alsan bozdurmamak al sat yapmak kaydıyla 2-3 yılda olur yani
saolsın cnmYa her ay nasıl ekstra cikabiliyo ben de bunu anlamis değilim, cok geçmiş olsun canim sana ve esine
hayır defne tohumu böyle küçük siyah nohut gibi inanılmaz etkili sinir sistemini bas ve migren agrılarını eklem agrılarını bıcak gibi kesiyor bulamazsanız defne yapragının cayını için ya da sakaklarınızı defne yagıyla ovun onlar da iyi gelir aktarda vardır defne yagını parmak uclarınızla iyice alnınıza sakagınıza sürün bi hafiflik verecek agrı falan kalmıyor denenmiştir. geçmiş olsun
kıyamam kötü olmuş dediğimi yap defne keser insanlar boşuna başlarına taç yapmamışlar inanılmaz şifalı bir bitki
bu defne tohumunu direk yutucakmıyım.? nasıl kullanmam gerekio? bu arada tşk ederim. ALLAH razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?