• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın kızlar
dün akşam evden yemek getiremenin bedeli 8 tl :D
yemek karıtnın gecmedıgı bır yerden gelecek yemek.

özel sigortam var ve dısıme dolgu gereklı bu sebeblen bakıyorum ozel sıgortamın gectıgı bır yer kanal ve dolgu 350 tl ımıs
kuzenımde dıs doktoru oda 200 tl dıyor faturayla parayı alacagım sonra sırketten ama canlı para cıksın hıııc ıstemıyorum :D

bize elektrık 60 geldı
cogu zaman uydular acık bıle kalıyor
3 tane led tv var
prızler hep takılı
bazen dıkat edıyorum bazen edemıyorum etsemde etmesemde fatura dusmuyor

kızlar sizden bişey istiyorum eşim 1000000 tanecik salavat almış arkadaşlarına dağatarak okuyorlarmış bana dedi sizde katılın diye almak isteyen arkadaşlarım buraya yazarsa sevinirim.

Bizim ev tasarruflu mudur nedir? :)
Doğalgaz 80 TL.
Oturma ruhsatı olmadığı için mesken olarak gelmiyor elektrik faturası 24 TL geldi. Mesken olsa demek ki 20 TL falan gelecek :)
Yine ruhsattan dolayı hiç su faturası ödemedik. Artık su içinde ruhsata gerek yok dediler. Dün gittik aboneliğe 14 aydır burada oturuyoruz. İşte 14-15 aylık su faturası da 212 TL imiş. Aylık ortalama 15 TL gibi bir su giderimiz oluyor :)
En çok internete ödüyorum sanırım ya 53 TL.

günaydın kızlar
bir gün katil olacam bu işyerinde ama kime ne zaman denk gelir bilmem. arkadaş bi selam vermek bu kadar mı zor... derdin ne?
ayyyy neyse hasat olanlara çok geçmiş olsun...
papatyacım ne oldu cnm benim

kızlar 20 günlük doğalgaz 120 tl gelmiş,elektrik 54 tl
su kontrlü,eşim takip ediyor,onu bilmiyorum
biz de fazla dikkat edemiyoruz

Bizim ev tasarruflu mudur nedir? :)
Doğalgaz 80 TL.
Oturma ruhsatı olmadığı için mesken olarak gelmiyor elektrik faturası 24 TL geldi. Mesken olsa demek ki 20 TL falan gelecek :)
Yine ruhsattan dolayı hiç su faturası ödemedik. Artık su içinde ruhsata gerek yok dediler. Dün gittik aboneliğe 14 aydır burada oturuyoruz. İşte 14-15 aylık su faturası da 212 TL imiş. Aylık ortalama 15 TL gibi bir su giderimiz oluyor :)
En çok internete ödüyorum sanırım ya 53 TL.
Bizimde oturma ruhsatı yokelektrik daire başı 100 lira geldi eski evimizde 30 U gecmiyordu bi an once alsak şu ruhsatı :KK12:

kızlar sizden bişey istiyorum eşim 1000000 tanecik salavat almış arkadaşlarına dağatarak okuyorlarmış bana dedi sizde katılın diye almak isteyen arkadaşlarım buraya yazarsa sevinirim.
ne zamana kadar canım süresi.. zikirmatiğim evde olduğu için buğün baslayamam ama akşam başlayabilirim salavat çekmeye sanırım..

Bizimde oturma ruhsatı yokelektrik daire başı 100 lira geldi eski evimizde 30 U gecmiyordu bi an once alsak şu ruhsatı

Ayrı geliyor bizim elektriklerimiz, sularda o şekilde. Ama suya fatura kesmiyorlardı ruhsat olmadığı için. Şimdi ruhsata gerek yokmuş, dün başlattık aboneliği.

changelife changelife bu kadar manyak bir çalışma ortamı olamz. koskoca insanlar . dün konuşan bugün selam vermiyor. haftaya tekrar konuşmaya başlıyor. tahtalar eksilip eksilip tekrar tamamlanıyor herhal...

Back
X