ama alış fiyatın önemli düşüş devam edecek yılbaşı haftası fırlar tekrar benceevet işbanka baktım az önce..
napalım şans..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama alış fiyatın önemli düşüş devam edecek yılbaşı haftası fırlar tekrar benceevet işbanka baktım az önce..
napalım şans..
Evde 3tanemi tv var masallah allah arttirsin :)bize elektrık 60 geldı
cogu zaman uydular acık bıle kalıyor
3 tane led tv var
prızler hep takılı
bazen dıkat edıyorum bazen edemıyorum etsemde etmesemde fatura dusmuyor
papatyacım ne oldu cnm benimgünaydın kızlar
bir gün katil olacam bu işyerinde ama kime ne zaman denk gelir bilmem. arkadaş bi selam vermek bu kadar mı zor... derdin ne?
ayyyy neyse hasat olanlara çok geçmiş olsun...
Bizimde oturma ruhsatı yokelektrik daire başı 100 lira geldi eski evimizde 30 U gecmiyordu bi an once alsak şu ruhsatıBizim ev tasarruflu mudur nedir? :)
Doğalgaz 80 TL.
Oturma ruhsatı olmadığı için mesken olarak gelmiyor elektrik faturası 24 TL geldi. Mesken olsa demek ki 20 TL falan gelecek :)
Yine ruhsattan dolayı hiç su faturası ödemedik. Artık su içinde ruhsata gerek yok dediler. Dün gittik aboneliğe 14 aydır burada oturuyoruz. İşte 14-15 aylık su faturası da 212 TL imiş. Aylık ortalama 15 TL gibi bir su giderimiz oluyor :)
En çok internete ödüyorum sanırım ya 53 TL.
ne zamana kadar canım süresi.. zikirmatiğim evde olduğu için buğün baslayamam ama akşam başlayabilirim salavat çekmeye sanırım..kızlar sizden bişey istiyorum eşim 1000000 tanecik salavat almış arkadaşlarına dağatarak okuyorlarmış bana dedi sizde katılın diye almak isteyen arkadaşlarım buraya yazarsa sevinirim.
Bizimde oturma ruhsatı yokelektrik daire başı 100 lira geldi eski evimizde 30 U gecmiyordu bi an once alsak şu ruhsatı