• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

O ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.
Kuaför kozmetik kiyafet ve pazar alisverisini bu paradan yaparım. Market ve benzini ise ayrı
bizdede liste tutma işi vs.eşim ilgilenir.hesap kitap yapıldıktan sonra kendimize bizde bu şekil harçlık ayırıyoruz.o ayki ihtiyacıma göre değişiyor benim

O ay özel bişey varsa 500 yoksa350-400 canım. ay sonunda artani da bi sonraki aya harclik yaparım, o ay daha az harclik ayiririm.
Kuaför kozmetik kiyafet ve pazar alisverisini bu paradan yaparım. Market ve benzini ise ayrı
aaaa biz daha fazla harcıyoruz. ayırdığımız harçlık hiç yetmiyor bize. ne güzel ya.
Varyemez Varyemez çok geçmiş olsun. ben de ders anlatırken hep ayakta kaldığım için oturduğum an belim ağrıyor.

Günaydın kızlar
Şu hastalıktan bir türlü kurtulmadım. Yine boğazım acıyor. Bugün de full dersim var. Akşam da var. Doktora gitsem zaman yok
@zytn_lmn bunlar çok normal semptomlar. Dayanmaktan başka çaren yok. Şimdi içersen tüm emeğimi çöpe aymış ve o kısır döngüye yeniden girmiş olacaksın. Sakın pes etme
geçmiş olsun papatyacım

bugün nöbetçiyim

toplamda 4 saat dersim var
sabah ilk iki saat boş

soğukta ayakta taşımalı öğrenciyi beklerken benim bel kaldığı yerden ağrımaya başladı

Allah'ım beterinden korusun AMİN

Derslerin az olması da güzel

öğretmenler odasında oturuyorum bir yandan size bakıyorum

bir yandan tesbihlerimi çekiyorum yetiştirmem gereken :)
cnm dikkat et kendine,ALLAH kabul etsin b arad

Günaydınlar herkese, hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum. :KK36:
Dün 12 tl ye penye eşofman 10 tl ye da spor salonunda kullanmak için 2 adet havlu aldım.
İlk gün diye mi ne bir azim bir heves gittim :KK53: benim gibi kilolu insanları görünce motive oldum ve fit insanları görünce azim geldi.:KK39: ve tabii ne kadar ham oldugumu da gördüm daha bu yaşta :KK59:

Zeytin pes etmek yok :KK50: Azimle işeyen duvarı delermiş :KK45: sen ne zamandır sabrediyorsun. Şeytana kanma.
Papatya ,çok geçmiş olsun..:KK51:
Farmasi , havalar serinledi sıcak tutmak gerek. Bir de annemde bel fıtıgı vardı ameliyat olmuştu hatta sabahları yatakta kalkmadan bacaklarını beline dek 10 kere çek bırak yapıyor. Kasları gevşeyip açılsın diye öneririm. Ben de belimden hassasım çok en ufak birşeyde ağrır ya da fazla ayakta durmama gelmez. Bazı sabahlar yapıyorum o hareketi iyi geliyor.

Yesa ,eşin iyi günlerde kullansın.

Ben bekarken kıyafete ,ayakkabıya ,çantaya ne para veririmişim :KK17: şimdi kotlara hiç o dadar para vermiyorum gidiyorum Kotondan falan o paraya 3 tane değişik kot alıyorum.
Ayakkabı klasik tarzda ise Hotiç ve Kemal Tancanın indirimlerini ya da internette markafoni vb. siteleri takip ediyorum ..
Aynı şekilde giyimi de enmoda ,markafoni vb.. mağazanın yarı fiyatına ayagıma geliyor hem de..
Ahhh zamanında verdiğim paralara yanıyorum.
Şu sıralar birşey alasım yok hiç. İçimden gelmiyor. Belki zayıflayınca gelir :confused::KK53::KK53: bir sürü giyilmeyi bekleyen içine sıgamadım kıyafetlerim var. Onlara bakıp azmedeceğim.

Evlenince nasıl oldu anlamadım 10 kg aldım :KK14:
ah ah ben de ne paralar verdim bekarken ve evliliğin ilk yılları,ta ki burayı görene kadar,sonra kendimize çeki düzen verdik,ben de ayakkabıyı çantayı çok seviyorum ama hamilelikten sonra kilo aldığım için o kibar ayakkabıların içine giremiyor ayacıklarım:KK12:
günaaaydııııııııııın kızlar:KK54:
mutlu huzurlu bereketli bir gün bizlerle olsun inşallah

aylık 400 tl gun abartımı dıye dusunuyorum
15 ay boyunca.
sonuc 6000 tl ama :S

Sıkılmadan,daralmadan 400 her ay verebileceksen hiç abartı değil bence. Ama 15 ay uzun bi süre. Hastalığı var bilmem nesi var. Sizi etkilemşyosa gayet güzel

Sıkılmadan,daralmadan 400 her ay verebileceksen hiç abartı değil bence. Ama 15 ay uzun bi süre. Hastalığı var bilmem nesi var. Sizi etkilemşyosa gayet güzel
aylık 200 tl gırdık esasen
akraba gunu buarada
ama esım benım adımada gır dıyor.
400 tl kredı kartı taksıdı gıbı bogarmı benı dıye dusunuyorum.
araba kredımız var 780 yanı ortalama 400 tl fatuamız var , suan borclarımız var ama kapanmak uzere onlar, ayrıca suanda cocuk özel okulda okuyor hazırana kadar odeme yok ama ya sonra :D
korkuyorum ıste

CuteMom CuteMom çok geçmiş olsun inşallah hiç bir şey olmadan atlatır...

DonukPudra DonukPudra çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sağlıklı bir şekilde verirsin inşallah kiloları da...

karamera karamera umarım sıkıntı olmaz, eşim benim pek anlamaz hesap kitap işinden o yüzden tüm maaşı birleştirip her türlü harcamayı ödemeyi de ben yapıyorum

Bu arada 34 tl su parası gelmiş bize.. Biraz daha düşse daha iyi olacak inşallah..

Beni sıkar açıkcası. 400 değil 40 bile olsa. 15 ay bana çok. Hele çocuk özel okuldaysa zor. Bak bize şimdi bu yıllık etkinlik listesi vermişler. Uludağ dan Erciyes'e bir sürü etkinlik düzenliycekler. Tabiki zorunlu değildir ama,fırsat gibi düşünüyorum ben

bugün nöbetçiyim

toplamda 4 saat dersim var
sabah ilk iki saat boş

soğukta ayakta taşımalı öğrenciyi beklerken benim bel kaldığı yerden ağrımaya başladı

Allah'ım beterinden korusun AMİN

Derslerin az olması da güzel

öğretmenler odasında oturuyorum bir yandan size bakıyorum

bir yandan tesbihlerimi çekiyorum yetiştirmem gereken :)

Geçmiş olsun farmasi, bel ağrısı çok kötü. Hem işte hem de evde sürekli ayaktayız, Allah kolaylık versin.
Ben bir niyetim için salat-ı tefriciye okuyorum, şu anda 2800 lerdeyim. İnşaallah bitiririm ve Allah kabul eder.
Sonra başka bir niyetim için Ya Latif esmasını çekmek istiyorum. Zaman zaman başka esmalardan da çekiyorum. Sizler hangi tesbihleri çekiyorsunuz kızlar?

Beni sıkar açıkcası. 400 değil 40 bile olsa. 15 ay bana çok. Hele çocuk özel okuldaysa zor. Bak bize şimdi bu yıllık etkinlik listesi vermişler. Uludağ dan Erciyes'e bir sürü etkinlik düzenliycekler. Tabiki zorunlu değildir ama,fırsat gibi düşünüyorum ben
...............

15 ay boyunca.

Canım birkaç sene önce aynı zamanda bir tane 500, bir tane de 250 lik güne girdik arkadaşlarla ama sizin kadar kalabalık değildik, daha çabuk bitti. Baya yüklü bir para gelmiş oldu, çok güzel oluyor. Ödeme gücün varsa bence hiç abartı değil.

15 ay boyunca.

Geçen yıl hem 500 hem de 300 gününe girmiştik. Özellikle yakıtın çok geldiği aylar zorladı ama sonuçta güzel parala geçti elimize.

Bu yıl da 1000lik güne girmiş eşim. kişiler ama tur dönecek gün. Ben seviyorum gün işlerini.

Valla ben 400'e güne girecek birilerini bulsam direk girerim. Bizimkiler 200'e bile girmek istemediler o yüzden sadece ben 200 getireyim bari diye anlaştık

Back
X