• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Canım eşim iphone 4s istiyor. Daha yeni bir şey almak istiyordum ama bunu beğeniyormuş. Yine de farklı modellere bakacağım ama.

canımm nasılsın. nezamandır görmüyorum :)
bende migrenmişim biliyomusun :(
senin atakların kaç gün sürüyor benim 2 gün sürdü :(

Gunaydınlar hanımlar...Ben kendimi bildimbileli ziynet eşyam olmadı..düğünde takılanlarda oylece gitti...ben hiç aman kolum bos aman soyle hic aklıma bile gelmez ya ..kime ne..bunlar bana eskide kaldı gibi geliyor artık...zaten suan maasım var istesem dert etsem alırım...Ben insanlardan ne kadar az beklintim olursa o kadar mutlu olduğumu farkettim...kayın valideymiş kayın babaymış bana hiçbirşey yapmak zorunda değiller...ben cok zor günler geçirdim...ama kimseden bir lira beklemedim...zaten eşimin bana olan davranışını hiç hiçbirşeye değişmem...para pul hepsi bulunuyor ama huzur satın alınmıyor...kayınvalidemlere bir kere bile bana sunu yapmadınız demedim..oysa arkadaşlarıma bir bakıyordum..ooo neler neler...ama artık kimseyle kendimide kıyaslamıyorum..insnaın kendine zarar...neyse..sonra ev almaya karar verdik..bir turlu paranın bir kısmını denkleştiremedik..kredide çekmedik..eşim cok karsı..sonra Allah razı olsun kayın babam çıkardı emeklisini oylece bana verdi...hemde hiç düşünmeden..ama ben onlara zamanında sunu almadınız bunu almadınız deseydim eminim çıkarıpta vermezdi...ben olsam vermezdim...ben almak istemedim ama al kızım bu sizin hakkınız dedi..Allah razı olsun...

canımm nasılsın. nezamandır görmüyorum :)
bende migrenmişim biliyomusun :KK43:
senin atakların kaç gün sürüyor benim 2 gün sürdü :KK43:

valla canım bence benimki migren değil, çünkü ataklarım en az 1 hafta sürüyor ve hiçbir ilaç kesmiyor. Bazen de 2-3 günlük ağrılar oluyor, sanırım o migren olabilir.

Rekorum 2 ay:confused:

Günaydınlar herkese :KK49::KK49:
doubleanne doubleanne hoşgeldin aramıza ,bebeklerinin kısmetine hayırlı birikimlerin olur inşallah.:KK37:

areser areser ,ben insanların sinsisinden korkarım. O eltinin eşine de yazıklar olsun. Karısını kandırdığı için.:KK59: Böyle ucuz hesaplar yapacagına hiç takmasaymış.
Bence kendin biriktir. Bilezik yapman da şart değil. Kenarda yatırımın olsun..
CuteMom CuteMom babanın durumu nasıl ? gün için de 15 ay çok uzun ya :oops: ben sıkılırdım sanırım.
M maviduvar1 sen insanlık görevini yapmışsın.:KK9:
Y yesil_zeytin_ yarın değil bugün olsun başla artık :KK5:
:KK33:

bir de dün burda ayakkabı çanta vs laf açıldı yaaa
netten 3 tane çanta aldım..ihtiyacım vardı ne zamandır erteliyordum. bayagı uyguna geldi deri hem de. 2 si bana biri anneme aldım hediye .. 110 tl oraya gitti.
kumbarama da dün 5 tl attım.:KK69:

olur bebek :KK14::KK14::KK14:
ben zaten çok içiyorum sabah 8de bitane. akşam 6 7 gibi bitane bide uyuyunca içiyorum. bunuda bırakdam iyi olacak. günde 1tane içtiğim günlerde oluyor o_O
ama habersız bırakmak yok benı
suna bak profıl resmın bıle sıgara :D
bende gunde 5 tane fılan ıcıyorum
bazı gunler gunduz hıııc ıcmıyorum ama aksam ıcıyorum
bugun bır paket aldım mesela babam hala anjıyo olamadı
sıkıntıyı sıgarada gıderıcem aklım sıra
paramdada oldum ne guzel 20 tl atacaktım kumbaraya bozdum parayı :D

doubleanne doubleanne hoşgeldin aramıza ,bebeklerinin kısmetine hayırlı birikimlerin olur inşallah.:KK37:

areser areser ,ben insanların sinsisinden korkarım. O eltinin eşine de yazıklar olsun. Karısını kandırdığı için.:KK59: Böyle ucuz hesaplar yapacagına hiç takmasaymış.
CuteMom CuteMom babanın durumu nasıl ? gün için de 15 ay çok uzun ya :oops: ben sıkılırdım sanırım.

bir de gün ayakkabı çanta vs laf açıldı..
netten 3 tane çanta aldım..ihtiyacım vardı ne zamandır erteliyordum. bayagı uyguna geldi deri hem de. 2 si bana biri anneme aldım hediye .. 110 tl oraya gitti.
y

cantaları nereden aldın acaba? benımde ıhtıyacım var benım ıcın kasım ayı alısverıs ayı
ne kaldı suracıkta dımı
babam dun anjyıo olamadı bu sabah ınsallah her an dun aksam eve geldı yattı damar kolu fılan acık sekılde
doktor sanırım cok buyuk bır doktormus dekanmısta o sebebten onun yapacak olması bıle bır lutufmus
suresı ıse ınsallah bugunyanı yarın zaten yurt dısına amelıyata gıdecekmıs
ınsallah olur babam bugun

İyi günlerde kullan. Ben de bu aralar çok alışveriş yapıyorum. Haftasonu çanta ayakkabı aldım, dün de pantolon, kemer ve eşime kazak aldım. Alışverişleri tamamladım, artık birikime geçebilirim.

y

cantaları nereden aldın acaba? benımde ıhtıyacım var benım ıcın kasım ayı alısverıs ayı
ne kaldı suracıkta dımı
babam dun anjyıo olamadı bu sabah ınsallah her an dun aksam eve geldı yattı damar kolu fılan acık sekılde
doktor sanırım cok buyuk bır doktormus dekanmısta o sebebten onun yapacak olması bıle bır lutufmus
suresı ıse ınsallah bugunyanı yarın zaten yurt dısına amelıyata gıdecekmıs
ınsallah olur babam bugun
Markafoniden aldım. ara ara araştırıyorum uyguna ihtiyaçlarımızı alıyorum.
Enmoda sitesinden de genelde giyim ihtiyaçlarımızı alıyorum.Hem onda kargo ücreti de yok.
Babana da tekrar çok geçmiş olsun ama sıkıntılı bekleyişini sigara ile değil dua ile geçiştir bence. hem sağlığına hem cebine hem ruhuna yararı :KK36:

İyi günlerde kullan. Ben de bu aralar çok alışveriş yapıyorum. Haftasonu çanta ayakkabı aldım, dün de pantolon, kemer ve eşime kazak aldım. Alışverişleri tamamladım, artık birikime geçebilirim.
Teşekkür ederim :KK36: Bende kışlıkları bir çıkartıp eksik listesi oluşturacağım. Ara ara alıp tamamlayacagım artık.:KK36:
Siz de iyi günlerde giyin.:KK51:

merhaba kızlar
sabah oğlanı yolladıktan sonra spor yaptım duş aldım hazırlandım işe geldim. maaşlarımız yatmış. allah bereket versin. benim ders ücretim yatmadığı için yine kaldık ortada. bugünkü ödemleri nasıl nerden halledeceğiz bilmiyorum. hepsi de acil. kadının parası verilecek, oğlanın servis parası verilecek, kartlar ödenecek. faturaları son güne kadar bekletirim.
oğlanın bir gram altının alacağım bu ay inşallah. onun dışında birikim yok maalesef. bir an önce kartı azaltmak gerekiyor.

Kızlar şimdi eşim kayınvalidemden geldi eşime demiş ki : Areser bana bozuk pek iyi değil benle (bir kaç zamandır ona karşı tavırlıyım) bilezik yapmadım ona diye herhalde bozuk bana demiş... Eşimde napsın yok anne bozuk falan değil demiş..
Eltime yaptıgı bileziğin parasını o zaman Abi'n verdi de öyle yaptım demiş... Sende verseydin böyle olmayacaktı demiş eşime..., yaaa ben napıyım Allah askına söyleyin kızlar eşimin ailesinde adettir bu ve eltimin Ailesi'de aynı taraflı sırf gösteriş olsun diye oğlundan alıp gelinine takmış...benimde kimsem yok ne annem ne babam iki side rahmetli oldu sanki gerek yokmuş gibime geliyo nasılsa bunlar bilmez anlamaz diye anlatabildim bilmiyorum ama napıyım nasıl davranayım yanlış mı düşünüyorum o zaman düşünecekti oğlundan alırken benim bir gelinim daha var diye sonuçta kaynımın durumu cok cok iyi bize göre bana bir fikir verin ne olur....
cnm boşver,kocandan alıp kvaliden yapmış gibi görünmesin,sen kendi huzuruna bak
Gunaydınlar hanımlar...Ben kendimi bildimbileli ziynet eşyam olmadı..düğünde takılanlarda oylece gitti...ben hiç aman kolum bos aman soyle hic aklıma bile gelmez ya ..kime ne..bunlar bana eskide kaldı gibi geliyor artık...zaten suan maasım var istesem dert etsem alırım...Ben insanlardan ne kadar az beklintim olursa o kadar mutlu olduğumu farkettim...kayın valideymiş kayın babaymış bana hiçbirşey yapmak zorunda değiller...ben cok zor günler geçirdim...ama kimseden bir lira beklemedim...zaten eşimin bana olan davranışını hiç hiçbirşeye değişmem...para pul hepsi bulunuyor ama huzur satın alınmıyor...kayınvalidemlere bir kere bile bana sunu yapmadınız demedim..oysa arkadaşlarıma bir bakıyordum..ooo neler neler...ama artık kimseyle kendimide kıyaslamıyorum..insnaın kendine zarar...neyse..sonra ev almaya karar verdik..bir turlu paranın bir kısmını denkleştiremedik..kredide çekmedik..eşim cok karsı..sonra Allah razı olsun kayın babam çıkardı emeklisini oylece bana verdi...hemde hiç düşünmeden..ama ben onlara zamanında sunu almadınız bunu almadınız deseydim eminim çıkarıpta vermezdi...ben olsam vermezdim...ben almak istemedim ama al kızım bu sizin hakkınız dedi..Allah razı olsun...
maşallah kayınbabana cnm,bizimki bizden ister,o kadar malın mülkün içinde

günaydıııııın kızlar
bende kumbaraya aylık atmaya karar verdim,her zaman bozuk para bulamıyorum,15 inden 15ine 30 tl atıcam

poff toplantıdan çıktım içim şişti sabahtan beri.naptınız..varmı önemli bi gelişme v.s

merhaba arkadaşlar
kimse fikrini yazmamış neyse teşekkürler yinede
hawarcım
merhaba ben okudum cnm ma kelin merhemi olsa başına sürer hesabı pek anlamıyorum cnm,biz de memleketten eve girdik,tabiri caizse elimizde patladı gibi bi şey oldu cnm,nacizane fikrim kiradaysanız ev de uygunsa kaçırmayın,eğer kirada diilseniz,ödeme planınıza göre bi eve daha girin cnm

Back
X