• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Yeni gelen arkadaşlara ben de hoşgeldiniz diyorum...

Dublex ev işi de ben olsam girmezdim (ki gözü karayımdır aman öderiz ne olacak diyen bir yapım var) yine de bence çok mantıksız.. Şu anki durumda bile sıkıntı yaşanıyorsa bu kredi miktarıyla çok daha zor olur, bir de 2 cocuk var zor valla

eski aptallıklarım olsa alırdım

ama şimdi almam artık maymun gözünü açtı :KK70::KK70::KK70:

Hem zeki, hem becerikli, hem espirili. Çok gülüyorum yazdıklarına, inan yürekten söylüyorum harika bir kadınsın farmasi:nazar:
Eşim bana karşı çok bonkördür hiç düşünmeden ne istersem alır, aksi olsaydı bende senin gibi yapardım:KK8:

Hem zeki, hem becerikli, hem espirili. Çok gülüyorum yazdıklarına, inan yürekten söylüyorum harika bir kadınsın farmasi:nazar:
Eşim bana karşı çok bonkördür hiç düşünmeden ne istersem alır, aksi olsaydı bende senin gibi yapardım:KK8:
çok teşekkür ederim samimi hislerin için canım

ama ne yapayım aşkın gözü görmeye kulağı duymaya ayağı da basmaya başlıyor bir süreden sonra beee yaaa :KK14::KK14::KK14:

bugün para biriktirmek yerine harcama yaptım :) geçen ay biriktirdiğim köşedeydi onunla aldım. sizce nasıllar kızlar ? üstelik çok uygundu dayanamadım aldım pişman değilim :D

Eklentiler

• 003.webp
    003.webp
    235,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 004.webp
    004.webp
    182,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 005.webp
    005.webp
    177 KB · Görüntüleme: 95
  • 006.webp
    006.webp
    190,4 KB · Görüntüleme: 95
eski aptallıklarım olsa alırdım

ama şimdi almam artık maymun gözünü açtı :KK70::KK70::KK70:
farmasicim sen çok yaşa e mi:KK48:

banusultan banusultan konuyla alakasız ama ben senin yazdıklarını pek beğeniyorum:)
ben de öyle farmasi ve banu sultan ekollerim benimmm:KK19:

iyi aksamlar bayanlar.kizim bir haftadir cok huysuz uykusuz.bu sabah izin aldim dr a goturduk.birseyi yok dedi.sanirim disleri ciktigi icin cani aciyor.vitamin verdi dr 35 lira ona verdim.kumbaraya bir sey atamadim bugun.yarin isten doneyim,o zaman cuzdandakilerin hepsini aticam.cuma gunlerim bos dersim yok:KK66: benim icinhafta sonu yarin basliyor ins.
babasi ameliyat olacak arkadasimiza acil sifalar diliyorum.
dublex ev almayi dusunen arkadasim bence buyuk risk ben olsam girmem oyle bir ise.yani sure cok uzun.
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve hepimize hayirli birikimler diliyorum:KK66:. bu arada bugun maasima bakamadim.kismetse yarin
cnm geçmiş olsun kuzucuğa

bugün para biriktirmek yerine harcama yaptım :) geçen ay biriktirdiğim köşedeydi onunla aldım. sizce nasıllar kızlar ? üstelik çok uygundu dayanamadım aldım pişman değilim :D
güle güle kullan canım
Varyemez Varyemez yi okurken hep gülümsyorum. farmasi snin derslerinde çok eğlenceli geçiyordur :)
teşekkürler canım
tipik cmylmz şov :cool:

zaten Cem'in esprilerini ben yazıyorum , dermişim :p

iyi aksamlar bayanlar.kizim bir haftadir cok huysuz uykusuz.bu sabah izin aldim dr a goturduk.birseyi yok dedi.sanirim disleri ciktigi icin cani aciyor.vitamin verdi dr 35 lira ona verdim.kumbaraya bir sey atamadim bugun.yarin isten doneyim,o zaman cuzdandakilerin hepsini aticam.cuma gunlerim bos dersim yok:KK66: benim icinhafta sonu yarin basliyor ins.
babasi ameliyat olacak arkadasimiza acil sifalar diliyorum.
dublex ev almayi dusunen arkadasim bence buyuk risk ben olsam girmem oyle bir ise.yani sure cok uzun.
yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum ve hepimize hayirli birikimler diliyorum:KK66:. bu arada bugun maasima bakamadim.kismetse yarin
Geçmiş olsun Kaç aylık bebeğin

aa teşekkür ederim :) çok uygundu 5 tl flndı galiba kaptım hemen :)bir yer keşfettim çok güzel indirim karı varmış mağazanın üstelik bütün alışverişlerde yüzde on indirim oluyormuş o zaman korkuyorum kendimden bütün takıları ben alırım diye :)
Gerçekten çok hoş. Güle güle kullan :KK28:

Back
X