Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benmde bu ay 26 gr altın(halkbank hesabı toplam 41 gr oldu) ve 52 gr bilezik henüz kumbaramı bankaya gönderip açtıramadım
canım daha bankalar açılmadı 9 da açılır piyasagünaydın kızlar hayırlı sabahlar
kızlar altın baya düşmüş 82 küsürlere kadar ama bankadaki gram altınlar hala 84 85 lerde neden?
canım daha bankalar açılmadı 9 da açılır piyasa
evet canm öyle oluyor bende girip bir kç defa bakıyorum birazdan düzelir onlar daha piysalar açılmadıanladım alacağım yoksa takip etmek alışkanlık olmuş.
altin.doviz. com sitesinden takip ediyorum. oradada bankaların hala çok büyksek
http://altin.doviz.com/Kızlar nereden takip ediyorsunuz. Bu aralar biz hiç birikim yapamıyoruz. O nedenle altın döviz ne durumda hiç bilmiyorum. Takip edeyim ben de belki lazım olur.
http://altin.doviz.com/ ben burdan canımKızlar nereden takip ediyorsunuz. Bu aralar biz hiç birikim yapamıyoruz. O nedenle altın döviz ne durumda hiç bilmiyorum. Takip edeyim ben de belki lazım olur.
aynen canım bu gün 81 e vuracak gibi bende beklemedeyimgünaydın kızlar
Allah'a çok şükür bugün okulum yok nasıl gidecektim bilmiyorum
her yanım dökülüyor bütün eklemlerim , boğazım bıçakla kesmiş gibi sanki bademcik ameliyatı sonrasını yeniden yaşıyorum yutkunurken çok acıyor üstelik adetim var
Allah'ım sabır selamet ver AMİN ....
-------
CENEVRE – İsviçreliler, Merkez Bankası’nın altın rezervlerini tüm rezervlerinin yüzde 20 seviyesinde tutmasını içeren teklifi referandumda oyladı. İsviçre Merkez Bankası’nın altın rezervlerini tüm rezervlerinin yüzde 20 seviyesinde tutmasını öneren teklif İsviçre’deki referandumda halkın yüzde 76’sı ret oyu kullandı.
Referanduma ‘evet’ oyu çıksaydı İsviçre 5 yıl içinde dünya yıllık üretiminin yarısından fazlası oranında altın almak durumunda olacaktı. Bu da küresel altın fiyatlarını uçuracaktı. İsviçre merkez bankası referandum sonucu olumlu olsaydı 5y ıl içinde 1600 ton altın alacaktı. Yılda altın üretiminin ortalama 2.700 ton olduğu düşünülürse rakamın büyüklüğünün küresel altın fiyatlarını nasıl yukarı çekeceği anlaşılabilir.
altın fiyatları bugün aşağıya çekilebilir
bir miktar altın alımı yapmayı planlıyorum nasipse![]()
günaydın kızlar
Allah'a çok şükür bugün okulum yok nasıl gidecektim bilmiyorum
her yanım dökülüyor bütün eklemlerim , boğazım bıçakla kesmiş gibi sanki bademcik ameliyatı sonrasını yeniden yaşıyorum yutkunurken çok acıyor üstelik adetim var
Allah'ım sabır selamet ver AMİN ....
-------
CENEVRE – İsviçreliler, Merkez Bankası’nın altın rezervlerini tüm rezervlerinin yüzde 20 seviyesinde tutmasını içeren teklifi referandumda oyladı. İsviçre Merkez Bankası’nın altın rezervlerini tüm rezervlerinin yüzde 20 seviyesinde tutmasını öneren teklif İsviçre’deki referandumda halkın yüzde 76’sı ret oyu kullandı.
Referanduma ‘evet’ oyu çıksaydı İsviçre 5 yıl içinde dünya yıllık üretiminin yarısından fazlası oranında altın almak durumunda olacaktı. Bu da küresel altın fiyatlarını uçuracaktı. İsviçre merkez bankası referandum sonucu olumlu olsaydı 5y ıl içinde 1600 ton altın alacaktı. Yılda altın üretiminin ortalama 2.700 ton olduğu düşünülürse rakamın büyüklüğünün küresel altın fiyatlarını nasıl yukarı çekeceği anlaşılabilir.
altın fiyatları bugün aşağıya çekilebilir
bir miktar altın alımı yapmayı planlıyorum nasipse![]()