- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
çok şükür canımkızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
kuzum çok şükür bin şükür :) çok mutlu oldum :))kızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
Allah' a çok şükür nasıl sevindim bilemezsin ....kızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
ayyy çok sevindim canım :) artık annesinin yanında kokusuyla uyur :) Allah sizi bir daha ayırmasınkızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
inşallah canım yoluna girer para durumlarınızkizlar iyi aksamlar.doubleanne cok sevindim cok sukur kavustun kuzuna,Rabbim hic ayirmasin.
bizde haberler pek iyi degil kizlar.dun kredi kartina 900 tl para yatirdik amakullanima acilmadi.meger torba yasayla,3 ay ust uste asgarisi yatirilan kart kullanima kapaniyormus;(; yeni ogrendik ,gitti 900. esimin Emo dan 500 lira borcu cikmis 1 ay icinde yatirmamiz lazimmis.eve de yine 2500 vermek lazim vs.
esim arkadadtan borc alcam 1500 dedi.ben de alma,dugun setimi bozduralim dedim.ev borcu bitince bir tane set borcun olsun bana dedim.uzuldu tamam dedi.yarin fiyatii sorcazeger isimize yarar bi fiyat verirse bozdurcaz.yoksa arkafasindan alacak sanirim.Allah yardim efer ins.saglik olsun napalim
geçmiş olsun cnmiyi haftalar arkadaşlar...
yine yeniden bir mesai haftasına başladık.
allah kolaylıkla ve huzurla geçirmeyi nasip etsin.
hastalara şifa diliyorum.
benim de oğlum hasta, zar zor götürdüm okula. başı ağrıyormuş.
hep bu "kaptan beyin" yüzünden diyo. iyi çalışmadığından başını ağrıtıyormuş :)
ALLAH a çok şükür cnm çok sevindimkızlar Taha'mız hastaneden çıktı çok şükür :) Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.