doubleanne
cok sevindim cok sukur daha guzel gunlerini gorursun inslh yavrularinin
Varyemez
hayirli olsun satis alislarin
kizlar bizde bugun besbucuk gibi esimle istanbul avmye gitik iki hali alcaktimya kampanya varmis 3buyuk hali 300tl :)
Salonoda almis oldum shaglerim yedek halim oldu yarin gelck halilarim 10euro bozduk cunku yol parasi ve harcligimiz yoktu neyse...gitmeden once eltimin annesiylekizkardesi eltimde kaliorlar bana gelmek istediler bende koltuklar islak biz gelcz sana dddm iiki gitmisim annesinide carsamba gunu kahvaltiya cagirdim aksam oturmasi kalabalk olcakti cok :) bi de ogrendim ki esimin babaannesi ve dedesi persembe gunu doktora gitceklermis ve amcam eltimde ve bende 1gece kalcaklarmis ev duzenlencek sadece az bi rutuslarim kaldi o muhim degil ama pazarlik ve marketm azdi annmlerden istedim yok dediler bzde sirf onlar icin altin boxmak istemedim bakkala pazarlik ve market alisverisi yaptik 140tl maas alinca vercem hemde marketimide yapmis oldum aralik ayinin
iiki kabul etti bakkal yoksa istemiordim altin bozmak
babaannesi buzdolaplari cekmeceleri evin duzenini hep karistirir market azsa bu bi ev kadininnin idaresizligidir ve omur boyu konusurlar sanki ac yasiyormusuz gibi ayni para istemisiz gibi davranirlar yani
bizde bu yuzden temkinli olmaya calisiyoruz dirdir etmesinler die
cok sukur buzdolabm pazar ve market olark doldu asiri yuklenmedimde borcum az cok aldim cnku
iiki eltime gitmisiz yoksa baskin yerdim ev temiz ama duzenli degil di ve yicek bisi yoktu
en cok halilarim icime sind ya cok sevdm ve cok rahat bi hali telefondan zorlanmasam resim atardim yarin ama denerim hem salonmda shagydi ondan da kurtuldum :) 1tasla 3kus :) hemde ucuz hem moblyama uygun hemde istedigim gibi kendiside fiyatida
ayy cok yazdim gene :))