• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

@mutlu1988 Allah yardımcınız olsun. Inşallah bi kapı açılır.
Bugün 3 tl gitti kumbaraya.
Ben de sporumu yaptım. Duşumu alıp kitap okuyacağım biraz.

doubleanne doubleanne cok sevindim cok sukur daha guzel gunlerini gorursun inslh yavrularinin
Varyemez Varyemez hayirli olsun satis alislarin
kizlar bizde bugun besbucuk gibi esimle istanbul avmye gitik iki hali alcaktimya kampanya varmis 3buyuk hali 300tl :)
Salonoda almis oldum shaglerim yedek halim oldu yarin gelck halilarim 10euro bozduk cunku yol parasi ve harcligimiz yoktu neyse...gitmeden once eltimin annesiylekizkardesi eltimde kaliorlar bana gelmek istediler bende koltuklar islak biz gelcz sana dddm iiki gitmisim annesinide carsamba gunu kahvaltiya cagirdim aksam oturmasi kalabalk olcakti cok :) bi de ogrendim ki esimin babaannesi ve dedesi persembe gunu doktora gitceklermis ve amcam eltimde ve bende 1gece kalcaklarmis ev duzenlencek sadece az bi rutuslarim kaldi o muhim degil ama pazarlik ve marketm azdi annmlerden istedim yok dediler bzde sirf onlar icin altin boxmak istemedim bakkala pazarlik ve market alisverisi yaptik 140tl maas alinca vercem hemde marketimide yapmis oldum aralik ayinin
iiki kabul etti bakkal yoksa istemiordim altin bozmak
babaannesi buzdolaplari cekmeceleri evin duzenini hep karistirir market azsa bu bi ev kadininnin idaresizligidir ve omur boyu konusurlar sanki ac yasiyormusuz gibi ayni para istemisiz gibi davranirlar yani
bizde bu yuzden temkinli olmaya calisiyoruz dirdir etmesinler die
cok sukur buzdolabm pazar ve market olark doldu asiri yuklenmedimde borcum az cok aldim cnku
iiki eltime gitmisiz yoksa baskin yerdim ev temiz ama duzenli degil di ve yicek bisi yoktu
en cok halilarim icime sind ya cok sevdm ve cok rahat bi hali telefondan zorlanmasam resim atardim yarin ama denerim hem salonmda shagydi ondan da kurtuldum :) 1tasla 3kus :) hemde ucuz hem moblyama uygun hemde istedigim gibi kendiside fiyatida
ayy cok yazdim gene :))

Off bi de su parasizligim bi son bulsa :( esiminde sucu yok hatta fazlasini yapmaya calisiyor ama bi oh deyip geciremiorz bir ayi ys rabbm kimseyi cebnde krurs para olmadan birakmaskn :( cok zor bi durum ya her ay oyle bi de aksi gibi iste yok herseye basvurdum ama yok yk vardir bi hayir elbette ama bazn bunaliyorum yaa

kizlar iyi aksamlar.doubleanne cok sevindim cok sukur kavustun kuzuna,Rabbim hic ayirmasin.
bizde haberler pek iyi degil kizlar.dun kredi kartina 900 tl para yatirdik amakullanima acilmadi.meger torba yasayla,3 ay ust uste asgarisi yatirilan kart kullanima kapaniyormus;(; yeni ogrendik ,gitti 900. esimin Emo dan 500 lira borcu cikmis 1 ay icinde yatirmamiz lazimmis.eve de yine 2500 vermek lazim vs.
esim arkadadtan borc alcam 1500 dedi.ben de alma,dugun setimi bozduralim dedim.ev borcu bitince bir tane set borcun olsun bana dedim.uzuldu tamam dedi.yarin fiyatii sorcazeger isimize yarar bi fiyat verirse bozdurcaz.yoksa arkafasindan alacak sanirim.Allah yardim efer ins.saglik olsun napalim
cnm bende kartımın hep asgarisini yatırıyorum ama kullanıma kapanmadı..oyle bir şey yasamadım

doubleanne doubleanne cok sevindim cok sukur daha guzel gunlerini gorursun inslh yavrularinin
Varyemez Varyemez hayirli olsun satis alislarin
kizlar bizde bugun besbucuk gibi esimle istanbul avmye gitik iki hali alcaktimya kampanya varmis 3buyuk hali 300tl :)
Salonoda almis oldum shaglerim yedek halim oldu yarin gelck halilarim 10euro bozduk cunku yol parasi ve harcligimiz yoktu neyse...gitmeden once eltimin annesiylekizkardesi eltimde kaliorlar bana gelmek istediler bende koltuklar islak biz gelcz sana dddm iiki gitmisim annesinide carsamba gunu kahvaltiya cagirdim aksam oturmasi kalabalk olcakti cok :) bi de ogrendim ki esimin babaannesi ve dedesi persembe gunu doktora gitceklermis ve amcam eltimde ve bende 1gece kalcaklarmis ev duzenlencek sadece az bi rutuslarim kaldi o muhim degil ama pazarlik ve marketm azdi annmlerden istedim yok dediler bzde sirf onlar icin altin boxmak istemedim bakkala pazarlik ve market alisverisi yaptik 140tl maas alinca vercem hemde marketimide yapmis oldum aralik ayinin
iiki kabul etti bakkal yoksa istemiordim altin bozmak
babaannesi buzdolaplari cekmeceleri evin duzenini hep karistirir market azsa bu bi ev kadininnin idaresizligidir ve omur boyu konusurlar sanki ac yasiyormusuz gibi ayni para istemisiz gibi davranirlar yani
bizde bu yuzden temkinli olmaya calisiyoruz dirdir etmesinler die
cok sukur buzdolabm pazar ve market olark doldu asiri yuklenmedimde borcum az cok aldim cnku
iiki eltime gitmisiz yoksa baskin yerdim ev temiz ama duzenli degil di ve yicek bisi yoktu
en cok halilarim icime sind ya cok sevdm ve cok rahat bi hali telefondan zorlanmasam resim atardim yarin ama denerim hem salonmda shagydi ondan da kurtuldum :) 1tasla 3kus :) hemde ucuz hem moblyama uygun hemde istedigim gibi kendiside fiyatida
ayy cok yazdim gene :))

Canım halılarını iyi günlerde, bereketiyle kullan inşallah.
Babaanne de yaşlı ama dedikoducu desene. Allah'ın zoruna gitmesin böyle yaşlılar da hiç çekilmiyor(Ben çekemiyorum ya da).

İnşallah çok rahatlayacağınız, bol bol kenara birikimler yapacağınız günler gelecek, Allah hayırlı iş kapıları açsın size.

günaydın kızlar.
yılın ilk karı yağıyor şu an burada.
kızlar çok mutlu oldu,gerçi tutacak gibi görünmüyor ama olsun.
doubleanne doubleanne yavrusuna kavuşmuş sanırım,inşallah artık hiç ayrılmazlar.
delimideli delimideli güle güle kullan halılarını.bir de canım allahın verdiği rızıktan şikayet etme,az da olsa sürekli bir geliriniz var,bol bol şükret ki bereketlensin.
@mutlu1988 inşallah yoluna girer maddi durumunuz canım.borç gelirin üstüne çıkınca sıkıntı kaçınılmaz oluyor maalesef.

Back
X