• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlarrrrr 41 gr altınım artık yok sattım 85.55 den 70 tl kar ettim :) inşallah yarın altın 83 lerde açar geri alırım hemen
delilik yaptığım valla :KK53:

kızlarrrrr 41 gr altınım artık yok sattım 85.55 den 70 tl kar ettim :) inşallah yarın altın 83 lerde açar geri alırım hemen
delilik yaptığım valla :KK53:

bereketli olsun canım :) inşallah yarına hatrı sayılır şekilde düşer de hep beraber alırız ;)

bereketli olsun canım :) inşallah yarına hatrı sayılır şekilde düşer de hep beraber alırız :KK66:
ayy inşallah canım :) haberleşelim yarın sabah düşükten açıyor 8 buçuk 9 arası beklemede olacağım hep beraber alırız inşallah hadi bakalım

ya bende biriktirim hemen eşime kaptırıyorum.. o yüzden bazen boşa uğraşıyormuşum gibime geliyor:)
eğer işe yarayacak bişey için alıyorsa o da güzel ama sırf var diye alıyorsa gizli yap bence sonra lazım olduğun da çıkarrsın

ya bende biriktirim hemen eşime kaptırıyorum.. o yüzden bazen boşa uğraşıyormuşum gibime geliyor:)

Aynen bende nişanlımla çalışıyorum kendi yerimiz en ufak ihtiyaç oluyor ben veriyorum yahut benim oluyor yani birşekilde başka yerlere gidiyor.

altın başlı başına risk zaten biz ev alırken 400 gram bozdurup zarar ettik 4 bin falan:)
ama işte bankadan alınca çok komisyon olmayınca zarar yarıya düşüyor kuyumcular çok kırıyor...
mesela ben böyle olduğunu bilmiyordum kuyumcuda gram biriktirdim aldığım da 86 falandı sonra 90 olunca bozdurayım dedim altın yükselmiş olmasına rağmen ödediğim paranın çok az üstünü verdi bana gram başına 3-4 tl kırıyorlar o yüzden ben artık banka hesabından alıyorum

ama işte bankadan alınca çok komisyon olmayınca zarar yarıya düşüyor kuyumcular çok kırıyor...
mesela ben böyle olduğunu bilmiyordum kuyumcuda gram biriktirdim aldığım da 86 falandı sonra 90 olunca bozdurayım dedim altın yükselmiş olmasına rağmen ödediğim paranın çok az üstünü verdi bana gram başına 3-4 tl kırıyorlar o yüzden ben artık banka hesabından alıyorum

bizde banka hesabında biriktiriyorduk ama acil lazım oldu bozdurmak zorunda kaldık düşükken

eğer işe yarayacak bişey için alıyorsa o da güzel ama sırf var diye alıyorsa gizli yap bence sonra lazım olduğun da çıkarrsın
zaten gizli yapıyorum ama bişeye ihtiyacımız olduğunda hemen çıkarıp veriyorum.. geçen 2binliraya kadar biriktirdim ama kardeşinin düğünü için bilezik almak istedi çıkarp verdim valla.. :(

zaten gizli yapıyorum ama bişeye ihtiyacımız olduğunda hemen çıkarıp veriyorum.. geçen 2binliraya kadar biriktirdim ama kardeşinin düğünü için bilezik almak istedi çıkarp verdim valla.. :KK43:
ya işte böyle ama bence bir kısmını hiç söylemeden biriktir mesela hep ayrı köşede kalsın çok çok önemli bişey olduğunda çıkarırsın onun dışında karışma ben öyle biriktiriyorum bankadakini yoksa birikmez hep bişeyler çıkıyor yani unutuyorum onu

zaten gizli yapıyorum ama bişeye ihtiyacımız olduğunda hemen çıkarıp veriyorum.. geçen 2binliraya kadar biriktirdim ama kardeşinin düğünü için bilezik almak istedi çıkarp verdim valla.. :KK43:
ilişkilerinizi bilmem ama ilerde oturur da bugünlerine yanar durursun ;)

Back
X