• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba hamimlar aksamda amcalara gecicekmisiz :) tedekkur hederm halilarim icin solediklerinz icin daha guzelleri sizin olsun kayacans<3 bendr sevglermle cnm tum birikimci hatunlari seviorum <3
yeni gelenler hosgeldiniz ::-):-)

manizis insan eşini evliliği sürecince maddi manevi çeşitli etkenleri vesile kılarak ölçer tartar ona göre gardını alır
henüz yeni evlisiniz belki aranızda en ufak sorun olmamıştır şimdiye kadar ve de hiç olmayacaktır
herkesin şartları evliliği vs i bir değil

eşin senden aldıklarını geri verme yoluna gidiyor mu hiç ?

manizis insan eşini evliliği sürecince maddi manevi çeşitli etkenleri vesile kılarak ölçer tartar ona göre gardını alır
henüz yeni evlisiniz belki aranızda en ufak sorun olmamıştır şimdiye kadar ve de hiç olmayacaktır
herkesin şartları evliliği vs i bir değil

eşin senden aldıklarını geri verme yoluna gidiyor mu hiç ?
Ev benim üzerime sonuçta diyemem geri ver die..:-)

Ev benim üzerime sonuçta diyemem geri ver die..:-)
sormak istediğim soruyu yanıtlamışsın canım
sıra oraya gelecekti ;) ev kimin üzerine diye
aslında tatlılık olduktan sonra kimin üzerinde olduğunun hiç önemi yok
lakin erkek egemen anlayışı mevcut bir toplumda doğrusu merak ediyorum geliştirilen tutumlar nasıl ne yönde diye
senin adına sevindim ve dediğin gibiyse mesela verdiklerinin aslında çok da önemi yok
ama gene de temkinli olmakta fayda var her zaman diye düşünüyorum
mesela bilezik için 2000 tl vermek yerine 1000 tl verebilirdin
sonuçta evin yarısı her zaman içinn eşinin ;)

sormak istediğim soruyu yanıtlamışsın canım
sıra oraya gelecekti :KK66: ev kimin üzerine diye
aslında tatlılık olduktan sonra kimin üzerinde olduğunun hiç önemi yok
lakin erkek egemen anlayışı mevcut bir toplumda doğrusu merak ediyorum geliştirilen tutumlar nasıl ne yönde diye
senin adına sevindim ve dediğin gibiyse mesela verdiklerinin aslında çok da önemi yok
ama gene de temkinli olmakta fayda var her zaman diye düşünüyorum
mesela bilezik için 2000 tl vermek yerine 1000 tl verebilirdin
sonuçta evin yarısı her zaman içinn eşinin :KK66:
Öyle yaptim canim zaten su anda bitae bilezik bende..:-)

gerçekleştirilebilir hedefler koyarak kendi hayatımız ın gerçeklerine göre birikim yapmaya ne dersiniz az çok demeden yeterki birikim yapalım .......
birikim yaparken amaç birbirimizi cesaretlendirmek şu kesinlikle unutulmamalıdır burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez....

Eki Görüntüle 1289956
Selam

Hanımlar bazı önlemler alıcam para biriktirmek için, henüz 1.5 yıllık evliyiz çocuk yok biriktirdik biriktirdik.Aldığım ve alıcağam önlemler:
1- Sigarayı bıraktım Allahın izniyle 1 haftadır içmiyorum (dua edin kızlar benim için)
2- Pazar alışverişimi akşam üzeri yapıcam artık.
3-kızlar musluklara tasarruf aparatı takın tavsiye ederim
4- eşimi işe servisle göndermeye başlıycam
5-Artık deterjan, yumuşatıcı, tuvalet kağıdı, bakliyat çay şeker büyük boy almaya başladım tavsiye ederim.
6-Eşime de sigarayı bıraktırıcam.
Şimdilik aklıma gelenler ve uyguladıklarım bunlar.Sizin tavsiyeniz varmı bana?? TAVSİYELERİ BEKLİYORUMM

Hanımlar bazı önlemler alıcam para biriktirmek için, henüz 1.5 yıllık evliyiz çocuk yok biriktirdik biriktirdik.Aldığım ve alıcağam önlemler:
1- Sigarayı bıraktım Allahın izniyle 1 haftadır içmiyorum (dua edin kızlar benim için)
5-Artık deterjan, yumuşatıcı, tuvalet kağıdı, bakliyat çay şeker büyük boy almaya başladım tavsiye ederim.
Şimdilik aklıma gelenler ve uyguladıklarım bunlar.Sizin tavsiyeniz varmı bana?? TAVSİYELERİ BEKLİYORUMM
Bence hayatini yasa

Back
X