- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.940
- 598
inşallah zamanla geçicek gönülle ilgiliydio zamaaaaaan toparlan maddi anlamda :))
sorunun çzöüldü mü can sıkkınlığın geçti mi?
toparlanırım inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah zamanla geçicek gönülle ilgiliydio zamaaaaaan toparlan maddi anlamda :))
sorunun çzöüldü mü can sıkkınlığın geçti mi?
ama biz asgarisinden azini yatirmadikki hic,Allah Allah sasirdim ben simdi.bizim niye oyle oldu acaba.iyice bir sorup arastirmak lazim bankaya.ben netten baktım 3 kere asgariden azını yatıran diyor yasa..cunku ben hala asgarisini oduyorum cunku otamatik ödemede asgarisi..ve kartımla bugun bile alış veriş yaptım
günaydınlar kızlaaar...
dün akşam üstüm açık uyuya kalmışım sobada açık değildi
çok üşüdüm bi türlü ısınamıyorum
galba hasta olcammm
çabuk atlatman dileğiyle canıminşallah zamanla geçicek gönülle ilgiliydi
toparlanırım inşallah :)
Ben araniza yeni katildim senin pirofil resmini beyendim dogrusonu soylemek gerekirse henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum
Hayırlı akşamlar hanımlar 1 tam altınla bende aranıza katılmış bulunmaktayım, haydi bismillah..![]()
Slm arkadaşlar 2,5 senedir evliyim çalışmıyorum.ufak tefek birşeyler biriktiriyorum ama altın mı alsam hesapmı açsam karar veremiyorum bugüne kadar çon dikkat etmedim harcamalarıma bundan sonra birşeyler yapmak istiyorum sizce en iyi birikim ne şekilde olur.
günaydınlar kızlaaar...
dün akşam üstüm açık uyuya kalmışım sobada açık değildi
çok üşüdüm bi türlü ısınamıyorum
galba hasta olcammm
inşallah farmasi dua ediyorum . kısmet değilmiş diyorum :)geçmiş olsun canım
bol bol adaçayı , ıhlamur gibi bitki çayları iç
sıcak tarhana çorbası iç
inşaallah hasta olmadan atlatırsın
çabuk atlatman dileğiyle canım
gunaydin kizlar.hayirli guzel bir gun olsun ins.huzura ihtiyacim var.gerildim biraz bu aralar.dun seti bozdurduk 1350 liraya.borclara yatirdik,eve de 2500 ayirdik cok sukur.set gitti ama napalim,milletten borc alana kadar boylesi daha iyi.ev borcu bitince nasip olursa iyi bir set alicam ins. iste benden haberler boyle.umarim herkes iyidir.
canım benim ev almak çok güzelde işte sıkışınca zor oluyor. hayırlısıyla atlatırsınız umarımgunaydin kizlar.hayirli guzel bir gun olsun ins.huzura ihtiyacim var.gerildim biraz bu aralar.dun seti bozdurduk 1350 liraya.borclara yatirdik,eve de 2500 ayirdik cok sukur.set gitti ama napalim,milletten borc alana kadar boylesi daha iyi.ev borcu bitince nasip olursa iyi bir set alicam ins. iste benden haberler boyle.umarim herkes iyidir.
günaydın.... bence uyar canım niye milletin pisliğini temizleyesinGünaydın kızlar :) bugün 2saat dersim var. Dün akşam evimi toplamıştım gelip süpürcem bide balkonumu temizlicem ama hava buz gibibu arada üst kat komşum sürekli bişeler silkeliyor. Kadını tanımıyorum gidip uyarsam napcam bilmiyorum ya
![]()