Gunaydin kizlar bugin ve dun gece hic uyuyamdik esinle kaynim yuzunden gecen ramazan mutfak halima yag dokulmustu o da halilarini yikamaya vermiati ben tek goturmiim die onlarinkiyle yolladim geldikten bi kac gun sonra birlikte sahile iftara gidince 20tl tutmustu verdim ama dun amcamizin esi kaynikin 1/2ay once solediklerini soledi yok koye bayramda tatli alinkis biz hic katilmiormusuz kendimize bisi aliormusuz ama borcumuza sadik degilmisiz onu saf gorup soguslemisiz amca demski oglum kiradalr zor geciniorlar oda demiski bende cocuk okutuyorum flan demis ojutuom dediu devlet anaokulu masrafi yok yani fazla
dun sogara icerken yengem bunlari dedi amcamizin esi ben sok bisi diemedim haklidir o telaslarda unutmusz dedim verrm ddm ordan ciktk esime soledim verdkya die hatrlatti lafayi yedim resmen neler solemsler ya akliniz hayalibiz durur onlar para isteyincr yok diormusz halbuki her geldiklernde yoksada verdik
yok eltim annesine gidicek 100tl yok okuldan kitp parasi isterler 150 eltimin annesi gelcek pazar yapcklar 20 tl bunlarin hic birini hatirlamadik bile dune kadar
dun esin dediki hic soleme altini bozdurup cerelim don lastigi gibi uzarcaklar kotu opan arada olan biz olcsz dun 4e kadr sinir kirizi gecirdik ikimizde bugun uyandm ama solucen aynen bnlari yengenin yaninda ben ablama taki faln almisim kiyafet almisim (ablamim nisani icin)eve firinla halida aldimya amcamizin esinin hosuna gitmedi zaten bi fesatlk oldu eve geldim bi skbti oturdu yuregime anlatamam bugun kahvaltiya ve aksma yemegine cagirdim nednini bende blmiom
cok kotuyum ya kizlar kaynmdan borc dahi istemedik o istedi hop verdk vermicez desektr geri dahi istemedik verdigimiz parayi unutup lafini dahi etmeyelm bunlar neleri konussun dun gece uzatmayip yalna zannetmesinler vermemek icin die susucaktim ama susmucm solucem kahvaltidan sonra kotu okursamda olirim
uyuyamadm nasl kaynim bunlari dedi anlamiom ya kafayi yicem 12bucikta gekcekler kahvaltiya ama 1gibi kahvalti bitince amcamzn esidr burda eltimde ikisi bi arada solucem sahit olsun haa hatirlamiorum diorsa tamm vericem dicem
maasla vercem hala ellerim titriyor dua edin kizlar bana