• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

mutlu boşver daha güzellerini alır esin sana. yeter ki aleme muhtaç olmayın evinizin huzuru kaçmasın canım.
papatya oğlunun notları çok iyi. insanlar.özel hocayla dersle bu notları alamayan çocuklar var.yanlış teşhis konmuş olabilir mi cocuguna?
minerva allah inşallah tez zamanda doğru insanı çıkarsın karşına. bazen yanlış insanları tanimadn doğrunun kıymetini bilemeyiz. hayırlısı olsun canım
amin canım amin :)

minerva1988 minerva1988 Kitapları sipariş ettim. Diğer önerilerin için de çok teşekkür ederim. Bu konuda bana gösterdiğim özen ve değerli tavsiyelerin benim için çok değerli.
suefsan suefsan hemen bakıyorum. Çok teşekkür edeim

minerva1988 minerva1988 Kitapları sipariş ettim. Diğer önerilerin için de çok teşekkür ederim. Bu konuda bana gösterdiğim özen ve değerli tavsiyelerin benim için çok değerli.
suefsan suefsan hemen bakıyorum. Çok teşekkür edeim
rica ederim canım her zaman. işimiz bu :)bi dene baklaım bunları 1 ay kadar. :)

elimdeki bir miktar altını sattım biraz daha tl ye geçtim Allah bereket versin

altının çok da uzun soluklu bu seviyelerde kalacağını sanmıyorum genel beklenti düşeceği yönde

yine 83 82 li ve daha aşağı seviyeleri yakalayabilmeyi umuyorum
hayırlısı artık ;)

elimdeki bir miktar altını sattım biraz daha tl ye geçtim Allah bereket versin

altının çok da uzun soluklu bu seviyelerde kalacağını sanmıyorum genel beklenti düşeceği yönde

yine 83 82 li ve daha aşağı seviyeleri yakalayabilmeyi umuyorum
hayırlısı artık :KK66:
düşükken niye bozdurdun farmasi

Merhaba kizlar farmasi cann o an oyle sinirliydimki elim ayagim titriyordu zor yazdim cnm
kizlar konustum kahvaltidan sonra eltimle ve yengemn yaninda oyle para mevzusu acmadim sadece dun adem hatirlatti dedim bnde hatrladm sonradan vermistik dedim eltm hatirlamiorum dedi anlattm tamm ozmn vermissindr dedi sadece 25tl kaymnamlara alinan bayram tatli parasi 25tl varmis verecegimz hatirlamyiorsan gene veririm dddim sorun olmaz dedim yok vermissindir dedi kapadi mevzuyu ii ozmn helalleselim dedim helalstik mevzu uzamadan tatsizlasmadan kapandi coksukur rabbim hakkimi gosterdi cok sukur yemekte cay faslida cok guzel gecti simdi gittiler
yengemle eltim halilarima bayildi heleki salonunkine hatta salina ve girise daha guzel dekor verdik yengemz anlar dekorosyondan ii okdu valla cok daha icime sindi :)
mesafeliyim sadece ii gozukuom bnm yapim boyle kimseyle kotu olamam ki icim rahat etmez dun geceki gibi ne cok yuzgoz oluyorum nede sogukum herkesin nabzina gore serbeti verioruz esim asiri asabaiydi ailesine karsi benle saknlesti biraz herkeste bu farki gordu
cok sukur iyilikle hallettik
maddi konuda kaynim suclu ana bi daha ters dusemem dusmem sagolun destekleriniz icin

Back
X