• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet aynen öyle.. artık buralardayım.. :KK53: ekmek aslanın değil ağzı midesinde olunca.:KK70:
Farmasi ile sık kemerleri yapıyoruz :KK8::KK8:
Bdv den cok sıkıldım.. zaten hayat yeterince dertli .. kaynana gelin dertlerinden şiştim girmiyorum oraya artık :-):-) bazen fake konular cıkıyor üzüldüğüme değmiyor..
+18 bir ara komik oluyordu ekşicilerden sacma sapan konulara bizim hatunların yorumları. :KK53:
arada bakınıp cıkıyorum.. bdv lere.
sen nasılsın :KK19:
Ben BDV yi parsalledim. Hisse alacağım yakında sanırım oradan:-)Ben de eskisi kadar giremiyorum aslında bazen geyik topikimiz var oraya takılıyoruz. BDV nin eski hali yok kesinlikle ama yeni ilginç üyeler var.
Bunun dışında ev iş arası kışın rehaveti falan fişman eklenince kk günün neşesi oluyor sanırım iş zamanlarında.En Büyük KK

Olsun da bu hastalık olsun ya. ben de okuyama okuyamaya uzaklaşıyorum. Çok üzülüyorum aslıdna. Kızım olmadan önce haftada 1 tane kitap bitirirdim. Bu saplantıyı biliyorum. vucut resmen kitap istiyor gibi.
Ama çocuktan sonra hep yarım kalıyor.

Tahmin edebiliyorum.. hem ev hem iş hem eş hem çocuk ne ara ne yapacaksın.
ama sürekli kitap sitelerine girip bakınıp sepet dolduruyorum..
kızınla beraber mi okusan? o okurken sende yanında okusan.
bende öyle. sürekli açım. hep okumak istiyorum. geçen ay 11 kitap okudum.. eee kitapları satın alıyorum hep batcam yakında.
ama kitaplar iyi ki varlar

K kalemero yavrum benımde maas dolar olarak duruyor
dolarda pek dusup sureklı sayfa guncellıyorum zıra 40 tl nakıtım var tl olarak :D hos 2-3 gundur hıc para harcamadım ama dovıze bulasmamak ıcın ellesmıyorum
buarada altınlarıı bozmusun kactan bozdun ya?
ben dun alyansımı sordumru bı arkadas ıle 185 tl demıs yanı esımın alyansı
halbukı esım 1 hafat once her ıkımızın alyasını alıp gıtmıstı 435 tl demıslerdı her ıkısıne
dustumu yuksekmıydı noldu o arada bılmıyorum :D
valla bende tl gördüm mü dayanamam harcarım :KK50: onun için altın kalması iyi olurdu ama baktım 70 tl kar ediyor dedim sat kalemero 83 ü görürse bir daha alırsın 85.55 e sattım canım ama ben bankadaki altınları sattım gerçek altınlarım duruyor onlar şuan zarar eder satarsam.... bu hafta başlarında bi düştü sonra 86-87 arası gidiyor 2 gündür ama düşecek tekrar bence rahatım alacağım daha düşükten:KK59: dolarlarına elleşme dursun öyle harcarsın valla bende de 2.500 usd var bu gün mecbur bozdurcam kızkardeşim ev aldı ona vereceğim

valla bende tl gördüm mü dayanamam harcarım :KK50: onun için altın kalması iyi olurdu ama baktım 70 tl kar ediyor dedim sat kalemero 83 ü görürse bir daha alırsın 85.55 e sattım canım ama ben bankadaki altınları sattım gerçek altınlarım duruyor onlar şuan zarar eder satarsam.... bu hafta başlarında bi düştü sonra 86-87 arası gidiyor 2 gündür ama düşecek tekrar bence rahatım alacağım daha düşükten:KK59: dolarlarına elleşme dursun öyle harcarsın valla bende de 2.500 usd var bu gün mecbur bozdurcam kızkardeşim ev aldı ona vereceğim
Kaç gram bu altın elinde çevirdiğin yani kısa vadeli al sat yaptığın miktar?

[sızın ev 5 senelıkmı kredıyle?[/QUOTE]

kredi değil tam olarak canım bu albarakanın 48 ay faizsiz yapıp sattığı evlerden aldık.. 225 bin olunca biraz yüksek oldu ödemelerimiz o yüzden:-(

hoşbulduk.:KK68:
aslında o kategoride olmayı beklemiyordum. sadece paramı zor kazandığım için kıymetini bilen biriyim o kadar. ama eline su dökülmeyen farmasiyi hiç tanımıyordum ben kk da.
memnun oldum.
yaş falan kaç?
37 yaşındayım 2 çocuk annesiyim
14 yılı aşkın süredir öğretmenim

eşimden ayrı birikim yapmanın tadını çıkarıyorum
benim işler baya karışık eşimle ortaklaşa birikim yapmama konusunda
vicdanen çok rahatım
eşimin birikimlerini ailesinin kıçına sıvadığını 13 yıllık evliliğin sonunda öğrenmiş bulunmaktayım
bu adam kendince ne yapmaya çalışıyor ya da ne saçmalıyor bilmiyorum ama yıllar sonra kafasını vuracak yerler arayacağına ailesi tarafından okkalı bir kazık yiyeceğini buradan ben bile görebiliyorum
ne diyelim en güzeli Allah'a havale edelim , kendi kazancımın kıymetini bileyim ...

Şuan turk telekomun tarıfeye ek 14 tl tablet verıyormus
bende cocuga tablet pc vs vermıyorum cok kızıyorum
ama oda evde ( evdekı laptop bazanın altında saklı) olmadıgı ıcın dısarıda hayran kalıyor gıttıgımız yerlerde bakıyor fılan
alsammı almasammı
oyuncaklarıyla oynamayı bırakırmı kı

Kaç gram bu altın elinde çevirdiğin yani kısa vadeli al sat yaptığın miktar?
41 gr vardı canm çok değil halkbankasında biriktirmiştim 2 ay içinde aklım da al sat yoktu ama şeytan dürttü işte biraz düşsün tekrar alacağım

[sızın ev 5 senelıkmı kredıyle?

kredi değil tam olarak canım bu albarakanın 48 ay faizsiz yapıp sattığı evlerden aldık.. 225 bin olunca biraz yüksek oldu ödemelerimiz o yüzden:-([/QUOTE]
peşinat vs vermedınızmı
2 sene hemencık gecer buarada canım

41 gr vardı canm çok değil halkbankasında biriktirmiştim 2 ay içinde aklım da al sat yoktu ama şeytan dürttü işte biraz düşsün tekrar alacağım
kar edebıldınmı canım
bende dolar al sat yapıyorum ama meblag kucuk oldugu ıcın cok bısı fark etmıyor ama ıllakı fark var

37 yaşındayım 2 çocuk annesiyim
14 yılı aşkın süredir öğretmenim

eşimden ayrı birikim yapmanın tadını çıkarıyorum
benim işler baya karışık eşimle ortaklaşa birikim yapmama konusunda
vicdanen çok rahatım
eşimin birikimlerini ailesinin kıçına sıvadığını 13 yıllık evliliğin sonunda öğrenmiş bulunmaktayım
bu adam kendince ne yapmaya çalışıyor ya da ne saçmalıyor bilmiyorum ama yıllar sonra kafasını vuracak yerler arayacağına ailesi tarafından okkalı bir kazık yiyeceğini buradan ben bile görebiliyorum
ne diyelim en güzeli Allah'a havale edelim , kendi kazancımın kıymetini bileyim ...
ben de ipek 34 yaşındayım aslında 35 i yaşıyorum.:oops:
1 çocuk annesiyim.
Ben eşimle birikim yapabiliyorum ama nedense hayat pahalı galiba ya da gelire göre gider oluyor tam istediğim ayar olmuyor. Millet biz iki maaş olunca dünya paramız var sanıyor ama olmuyor.
Aslında sen birikim yapabilecek kapasiteysen eğer eşini de dizginleyecek kapasitede olman lazım. en azından şimdiye kadar tanıdığım hatunlar birkimciyse genelde 2. özelliği de taşıyorlar.

ama oda evde ( evdekı laptop bazanın altında saklı) olmadıgı ıcın dısarıda hayran kalıyor gıttıgımız yerlerde bakıyor fılan
alsammı almasammı
tebriklerrr..... sakın alma en büyük hata olur bana göre görüyorum çocukları düğünde bile ellerinde benim kuzenime annesi vermeyince titriyor kriz geçirir gibi çok güzel yapmışsın bence gözü kalsın aklı gideceğine

ben de ipek 34 yaşındayım aslında 35 i yaşıyorum.:oops:
1 çocuk annesiyim.
Ben eşimle birikim yapabiliyorum ama nedense hayat pahalı galiba ya da gelire göre gider oluyor tam istediğim ayar olmuyor. Millet biz iki maaş olunca dünya paramız var sanıyor ama olmuyor.
Aslında sen birikim yapabilecek kapasiteysen eğer eşini de dizginleyecek kapasitede olman lazım. en azından şimdiye kadar tanıdığım hatunlar birkimciyse genelde 2. özelliği de taşıyorlar.
Bu soruyu bende hep sormak ıstemıstım :D

tebriklerrr..... sakın alma en büyük hata olur bana göre görüyorum çocukları düğünde bile ellerinde benim kuzenime annesi vermeyince titriyor kriz geçirir gibi çok güzel yapmışsın bence gözü kalsın aklı gideceğine
Öylemi dersin ne bilim
hafat sonları toplamda 2 saat versem
illa yüzgöz olurmuyuz bilemedim

alsammı almasammı
ayy ben kıyamam. böyle oyuncağı olmayan bebeler gibi.
al zaten hevesi geçecek bir süre sonra.
zaten zamanlı verirsin eline.
zaten uzun süre odaklanacak yaşta değil tablete.

ayy ben kıyamam. böyle oyuncağı olmayan bebeler gibi.
al zaten hevesi geçecek bir süre sonra.
zaten zamanlı verirsin eline.
zaten uzun süre odaklanacak yaşta değil tablete.
ya aynen abımlerde mesela cocukların ayrı ayrı tabletı var
onları var benım yok dyor canım sıkılıyor ıdyor bılmem ne bılmıyorum
cocugu bozmakta ıstemıyorum
kurallara sadık kalamazsak bıttık bız

Back
X