• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

:KK48::KK48::KK48:çok seviyorum bu topiği ya sabah beri alışveriş sitelerinde dolaşıyorum ama birikim aklıma geliyo vazgeçiyorum.
kızımın çok istediği bi oyuncak var alabilmesi için para biriktirmesi gerektiğini söylemiştim. açılmayan bi kumbara aldık ve yarısına kadar doldu şimdiden. karneye kadar doldururuz sanırım. çalıştığım okul evimin arkasında olduğu için yol yemek parası derdim yok. o üzden aylık 150-200 tl harçlık yetiyor bana. bozuklukta çok bulunmuyo bende eşimden tırtıklayıp atıyorum kumbaraya

hepiniz bir şey alıyorsunuz masallah.. ben kendim hiç bişey alamam hatta ev kredisi ödemeye başlayalı bir çorap dahi almadım desem yeridir 7 aydır:-)
bende araba kredisi bakıcı ve kk taksidi ödüyorum onun dışında çok bişey almam aylık 6 tl ödemeli olunca gözüme görünmedi açıkçası :)

hepiniz bir şey alıyorsunuz masallah.. ben kendim hiç bişey alamam hatta ev kredisi ödemeye başlayalı bir çorap dahi almadım desem yeridir 7 aydır:-)
çok ödüyormuşsunuz ama canım, allah kolaylık versin

ay kızlar dolar altın euro hepsi yüksek.birikmiş para var napsam bilemedim . bi müddet düşmesini. bekleyeceğim galiba.

Ben olsam herhangi birşeye girmem şimdi, likit fonda kalırım.

biz 4binlira ödüyoruz canım..

maşallah maşallah güle güle huzurla oturun, kaç ay vadeyle çektiniz canım?

7 ayı geçmiş bile.. Kalanı için de Allah ödeme kolaylığı versin. ben de arabanınkini bitirir bitirmez arsa alıp kendim ev yapmak istiyorum, inşallah nasip olur da:KK17::D:KK76:

inş canım yaa Rabbim kısmet etsin hayırlısıyla sizede..bizim bir arabamı yok iyikide olmamış diyorum şu anda..

:KK43:
Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..

Allah razı olsun kızlar. Sağolun.
Eşime telefon açtılar deden ağırlaştı diye, aradım 1 saat sonra ne yaptın demek için. Dedem az önce öldü deyince bir garip oldum. Evde de tekim, akşam oldu taziye evine şimdiden gidilir mi bilemedim. Eşimi de arayıp rahatsız etmek istemiyorum.

Back
X