• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kalemero bilezik gramı şimdi 80 canım gram alltın değil az daha beklesemmi hani yukselir nerdeyse 1 yıldır bekliyorum bozdurum nakit tutcam inşallah

iyi akşamlar fıstıklar.
geçmiş olsun dileklerinize canı gönülden teşekkür ediyorum,allah razı olsun.
P PembePaltolu başınız sağolsun,allah rahmet eylesin dedeye.
K kalemero geçmişi tam okuyamadım,bahsettiğiniz sert yorumu yapan ben miydim yoksa.öyleyse öperim gözlerinden,kusura bakma canım.

farmasicim mesajımı okuduysan senin de düşüncelerini almak isterim.
banusultan çok geçmis olsun.

canım altın satma ile ilgili sanırım

altın almada da satmada da aşağı yukarı bir hedefin olsun hedefini gördün mü ya da hedefine yakınını al ya da sat
illa diye tutturma
ve de sakın al-sat yapınca alım hedefinin daha altına inse de satış hedefinin daha yukarısına çıksa da üzülme
kar ya da zararı indirmek için parça parça al ya da sat yapabilirsin
yani elindeki altını 3 ya da 4 parçaya bölüp al-sat yapabilirsin ;)

@lavincim basiniz sagolsun rabbim sabir versin sevdiklerine
yesa yesa cok ozledim seni canm nerelerdesin
K kalemero hakknda hayirlisi cnm inslh ii bi birikim yaparsin

Canım pek yogunum ya malesef ama bunaldım valla tek istediğim evde hiç bir şey yapmadan oturmak hatta yatmak:KK43:

Ben de çok özledim valla, yazdıklarını okuyorum bazen kızıyorum sizinkilere sana sabır diyorum içten içe:)

Bir de 8 haftalık kilo verme yarışı var ona katıldım :)

Canım pek yogunum ya malesef ama bunaldım valla tek istediğim evde hiç bir şey yapmadan oturmak hatta yatmak:KK43:

Ben de çok özledim valla, yazdıklarını okuyorum bazen kızıyorum sizinkilere sana sabır diyorum içten içe:)

Bir de 8 haftalık kilo verme yarışı var ona katıldım :)
:) sabrini verio rabbm sagol cnm takmiorm bile :)

Back
X