yani bu devirde kimseye güvenmemek lazım..yani adamdan çek alırım bitirme tarihine karşılıklı güven nihayetinde o tür senaryoları da düşünmek lazım az para değil sonuçta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bu devirde kimseye güvenmemek lazım..yani adamdan çek alırım bitirme tarihine karşılıklı güven nihayetinde o tür senaryoları da düşünmek lazım az para değil sonuçta
eğer şu an gerek değilse neden bozdurcan kalsın bencekalemero bilezik gramı şimdi 80 canım gram alltın değil az daha beklesemmi hani yukselir nerdeyse 1 yıldır bekliyorum bozdurum nakit tutcam inşallah
Kızlar eşimin dedesi vefat etti. (Allah rahmet eylesin) 1aydır hastaydı artık, ama yine de bir tuhaf oldum.
Mekanı cennet olsun.
farmasicim mesajımı okuduysan senin de düşüncelerini almak isterim.
banusultan çok geçmis olsun.
:) sabrini verio rabbm sagol cnm takmiorm bile :)Canım pek yogunum ya malesef ama bunaldım valla tek istediğim evde hiç bir şey yapmadan oturmak hatta yatmak
Ben de çok özledim valla, yazdıklarını okuyorum bazen kızıyorum sizinkilere sana sabır diyorum içten içe:)
Bir de 8 haftalık kilo verme yarışı var ona katıldım :)
:) sabrini verio rabbm sagol cnm takmiorm bile :)