- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bacımm...kgokce hadi bakalım iui haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla al inşallah kucağına.
iyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
tedirginim korkuyorumm bakalım ne olacak.. suni sancıyla normal doğanada rastlamadım bu son zamanalrda hem sancı çekip hemde akabinde sezeryana alınyolarrr oy oy... bana dua edin.. bari bebeğe bişey olamdan hakkımızda hangisi hayırlısıysa o şekilde kavuşalım bıdığımıza
iyi gene hangi bankaya gitcegini söylemissin enazindan
haklisin valla
sen calisiyormuydun cnm buarada![]()
Ben anlamam sen konu sahibisin söyliceksinnn :) :)
iyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
tedirginim korkuyorumm bakalım ne olacak.. suni sancıyla normal doğanada rastlamadım bu son zamanalrda hem sancı çekip hemde akabinde sezeryana alınyolarrr oy oy... bana dua edin.. bari bebeğe bişey olamdan hakkımızda hangisi hayırlısıysa o şekilde kavuşalım bıdığımıza
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun Allah'ım her konuda sabır selamet versinne doğurmaya, ne emzirmeye ne de çocuğa hazır hissetmiyorum kızlarrr.... cidden dualarınıza çok ihtiyacım var...
kalkıp komposto yapacam dahaaa oy oyy
Başınız sağolsun lavincim
Rabbim rahmet ve merhamet eylesin AMİN
lavincim başınız sağolsun allah rahmet eylesin.
iyi akşamlar fıstıklar.
geçmiş olsun dileklerinize canı gönülden teşekkür ediyorum,allah razı olsun.
P PembePaltolu başınız sağolsun,allah rahmet eylesin dedeye.
K kalemero geçmişi tam okuyamadım,bahsettiğiniz sert yorumu yapan ben miydim yoksa.öyleyse öperim gözlerinden,kusura bakma canım.
P PembePaltolu cim başınız sağolsun canım
bize araba şuan için lüks geliyor,malum önceliğimiz ev.ikimizinde ehliyet var ama cüzdan bekliyor sadece![]()
@lavin başınız sagolsun canım
banusultan sen değildin tabii ki de canım senin yorumların asla öyle olmaz:)
@kalemera güle güle kullan aldıklarını
Ben de okuyorum ama pek yazamıyorum kızlar öpüyorum hepinizi,
yok canm benm sen değilsin olur mu öyle şeyiyi akşamlar fıstıklar.
geçmiş olsun dileklerinize canı gönülden teşekkür ediyorum,allah razı olsun.
P PembePaltolu başınız sağolsun,allah rahmet eylesin dedeye.
K kalemero geçmişi tam okuyamadım,bahsettiğiniz sert yorumu yapan ben miydim yoksa.öyleyse öperim gözlerinden,kusura bakma canım.
bancm ben okudum yoruldum allah sana kolaylik versin. hem sende fıtık ve fobromiyoloji var diye hatırlıyorum bu kadarı aynı günde fazla değil mi canım? zorlama kendini allah korusun.taksit taksit yapsan olmaz mı? bi kısmını yarinaveya sonraki güne biraksan?günaydın kızlar.
gökçecim inşallah iyi haberlerinizi yazarsın buraya.allah yardımcınız olsun.
bugün çoook işim var.
önce temizlik,ütü,çamaşır halledilecek.
sonra alışveriş,yemek,üstüne spor yapılacak.
hal kalırsa başlanmış örgüler tamamlanacak.
yani papatya o taktığın motordan bana çift lazım bugün.![]()
Ayyyy kuzum ya....günaydın kızlar.
gökçecim inşallah iyi haberlerinizi yazarsın buraya.allah yardımcınız olsun.
bugün çoook işim var.
önce temizlik,ütü,çamaşır halledilecek.
sonra alışveriş,yemek,üstüne spor yapılacak.
hal kalırsa başlanmış örgüler tamamlanacak.
yani papatya o taktığın motordan bana çift lazım bugün.![]()
ben hep böyleyim malesef karameracım,herşey hemen hallolsun derken kendimi pek düşünmem.canı tez derler ya.bancm ben okudum yoruldum allah sana kolaylik versin. hem sende fıtık ve fobromiyoloji var diye hatırlıyorum bu kadarı aynı günde fazla değil mi canım? zorlama kendini allah korusun.taksit taksit yapsan olmaz mı? bi kısmını yarinaveya sonraki güne biraksan?
sağol tatlım sana da.Ayyyy kuzum ya....
Hemen göndereyim canım benim
Kolay gelsin sana o zaman...![]()
inşallah bacımm...
ben kaçarrr işler beni bekelr okuyan herkesden dua istiyorummm