• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

iyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
tedirginim korkuyorumm bakalım ne olacak.. suni sancıyla normal doğanada rastlamadım bu son zamanalrda hem sancı çekip hemde akabinde sezeryana alınyolarrr oy oy... bana dua edin.. bari bebeğe bişey olamdan hakkımızda hangisi hayırlısıysa o şekilde kavuşalım bıdığımıza

Allah yardimcin olsun canim, saglikla kucagina alirsin insallah bebisini iyi düsün iyi olsun :KK68:

:KK48::KK48::KK48: iyi gene hangi bankaya gitcegini söylemissin enazindan :KK48:
haklisin valla :cool:

sen calisiyormuydun cnm buarada:KK69:

öğretmenim canım

Ben anlamam sen konu sahibisin söyliceksinnn :) :)

:KK70::KK70::KK70:
iyi akşamlar kızlar,, günüm doldu ve doğamadım hala, yarın yatış yapılacak suni sancı vercek dr artık nasıl doğarım Allah bilir... bana da dua edin :)
tedirginim korkuyorumm bakalım ne olacak.. suni sancıyla normal doğanada rastlamadım bu son zamanalrda hem sancı çekip hemde akabinde sezeryana alınyolarrr oy oy... bana dua edin.. bari bebeğe bişey olamdan hakkımızda hangisi hayırlısıysa o şekilde kavuşalım bıdığımıza

ne doğurmaya, ne emzirmeye ne de çocuğa hazır hissetmiyorum kızlarrr.... cidden dualarınıza çok ihtiyacım var...
kalkıp komposto yapacam dahaaa oy oyy
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun Allah'ım her konuda sabır selamet versin
seni çok öpüyorum
sağlıkla ,mutlulukla , huzurla kuzucuğuna kavuşman dileğiyle ...:KK60:

Başınız sağolsun lavincim
Rabbim rahmet ve merhamet eylesin AMİN

lavincim başınız sağolsun allah rahmet eylesin.

iyi akşamlar fıstıklar.
geçmiş olsun dileklerinize canı gönülden teşekkür ediyorum,allah razı olsun.
P PembePaltolu başınız sağolsun,allah rahmet eylesin dedeye.
K kalemero geçmişi tam okuyamadım,bahsettiğiniz sert yorumu yapan ben miydim yoksa.öyleyse öperim gözlerinden,kusura bakma canım.

P PembePaltolu cim başınız sağolsun canım
bize araba şuan için lüks geliyor,malum önceliğimiz ev.ikimizinde ehliyet var ama cüzdan bekliyor sadece :KK53:

@lavin başınız sagolsun canım

banusultan banusultan sen değildin tabii ki de canım senin yorumların asla öyle olmaz:)

@kalemera güle güle kullan aldıklarını

Ben de okuyorum ama pek yazamıyorum kızlar öpüyorum hepinizi,

@lavincim basiniz sagolsun rabbim sabir versin sevdiklerine
yesa yesa cok ozledim seni canm nerelerdesin
K kalemero hakknda hayirlisi cnm inslh ii bi birikim yaparsin

Kızlar Allah razı olsun. Şimdi eve geldiö gördüm ben de. Rabbim bizlere de hayırlı ömür nasip etsin.

y
iyi akşamlar fıstıklar.
geçmiş olsun dileklerinize canı gönülden teşekkür ediyorum,allah razı olsun.
P PembePaltolu başınız sağolsun,allah rahmet eylesin dedeye.
K kalemero geçmişi tam okuyamadım,bahsettiğiniz sert yorumu yapan ben miydim yoksa.öyleyse öperim gözlerinden,kusura bakma canım.
yok canm benm sen değilsin olur mu öyle şey

Günaydın kızlar
Bugün çok yorucu bir gün olacak benim için. Akşam olsun da eve döneyim mıdundayım.
Oğlumu hazırladım servise binip gidecek. Sonrasında da ben motorumu takıp :KK70::KK70:koşmaya başlayacağım.
Herkse mutlu günler dilerim

günaydın kızlar.
gökçecim inşallah iyi haberlerinizi yazarsın buraya.allah yardımcınız olsun.
bugün çoook işim var.
önce temizlik,ütü,çamaşır halledilecek.
sonra alışveriş,yemek,üstüne spor yapılacak.
hal kalırsa başlanmış örgüler tamamlanacak.
yani papatya o taktığın motordan bana çift lazım bugün.:KK48:

günaydın kızlar.
bugün çoook işim var.
bancm ben okudum yoruldum allah sana kolaylik versin. hem sende fıtık ve fobromiyoloji var diye hatırlıyorum bu kadarı aynı günde fazla değil mi canım? zorlama kendini allah korusun.taksit taksit yapsan olmaz mı? bi kısmını yarinaveya sonraki güne biraksan?

günaydın kızlar.
bugün çoook işim var.
Ayyyy kuzum ya....
Hemen göndereyim canım benim
Kolay gelsin sana o zaman...:KK15::KK54:

Gunaydin arkadaslar, hayirli&bereketli bir gun olur insallah.
Gokce nin bugun dogumu varmis. Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin, yavrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

herkese günaydın güzel bir gün olmasını dilerim geçmiş yazıları okuyamadım akşamları ben pek girmemiyorum malum yemek coluk cocuk :) altın yükseldi cok mutlu oldum yüksekten aldım diye üzülüyordum 86 dan almıştım ama 90 ları görünce cok mutlu oldum acılsın banka hemen satış yapcam :D kızlar kardeşim askerde, giderken bana 4000 tl bıraktı ben de altın almıştım biz onun parasına hiç dokunmadık annemler abimler biz harçlığını yolladık o bilmiyor :) ben al sat yapıyorum 10 gr da benim var bu ay başlıcam bakalım biriktirmeye 2015 sonuna kadar 100 gr hedef koydum inşallah gerçek olur :)

bancm ben okudum yoruldum allah sana kolaylik versin. hem sende fıtık ve fobromiyoloji var diye hatırlıyorum bu kadarı aynı günde fazla değil mi canım? zorlama kendini allah korusun.taksit taksit yapsan olmaz mı? bi kısmını yarinaveya sonraki güne biraksan?
ben hep böyleyim malesef karameracım,herşey hemen hallolsun derken kendimi pek düşünmem.canı tez derler ya.
allah elden ayaktan düşürmesin,2 gün yattım dünyam karardı,bünye alışkın değil.kendime gelir gelmez işe gömülüyorum.
bu arada baktım ekmeğim de azalmış,ekmek te yapmam lazım.
Ayyyy kuzum ya....
Hemen göndereyim canım benim
Kolay gelsin sana o zaman...:KK15::KK54:
sağol tatlım sana da.

:KK76::KK76::KK76:Günaydınnnn
ayyy altın yükselmiş
bankalar açılsada hemen bozdursam 7 grcık altınım var ama olsun 40 tl kârım var satıcam bende :KK76:
bol bereketli bir gün diliyorum

Back
X