evet canm var ama detay bilgiye sahip değilimkızlar çocuğum poliçesi varmış 18 yaşına gelince çekebiliyormuş haberiniz varmı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canm var ama detay bilgiye sahip değilimkızlar çocuğum poliçesi varmış 18 yaşına gelince çekebiliyormuş haberiniz varmı ya
evet ilk defa bugün duydum BESten daha mantıklı geldi ikisine ayrı ayrı yaptırabilirim aylık 100 lira koyabilirim ilerde arttırırım aidatlarını eşimle bir konuşayımda...evet canm var ama detay bilgiye sahip değilim
günaydın arkadaşlar seneye kısmetse arabamızın borcu bıtıyo satıp kedıyle ev alka ıstıyorz ben birikimimi altın alarak yapıyorum ev peşinatı için seneye bozdurcam sizce altın tl mı yoksa döviz olarak mı yapsam bundan sonra
2. nin çok masraflı olacağını sanmıyorum ben ya, oğlumun eşyaları komple duruyor zaten 2. için saklamıştım. ben de daha fazla bekleyip de aralarını açmak istemiyorum, hem yaş ilerledikçe çocuk bakmak daha zor gelmeye başlayacak farkındayım, yapayım büyüteyim, hem oğlumun kardeşi olsun, hem de 35 yaşıma geldiğimde boyum kadar 2 çocuğum olur Allah nasip ederse diyorum![]()
kızlar 200 gr altınımı satıp 172 tl kar ettim.
inşallah düşünce yine alıcam.
kızlar çocuğum poliçesi varmış 18 yaşına gelince çekebiliyormuş haberiniz varmı ya
isterlerse görsünler bankada gramı mı çalacaklar ekrandan al sat yapıyoruzhırsızlar görmesin bu listeyi kızlarrrrrrrrr :)
sen nerelerdesin canm ? hiç girmiyorsun artıkben katılmıyorum bes yapma diyen arkadaşlara. 2008 öğrenciyken bi ablanın zoruyla yaptırmıştım bes. arada gir çıklarda yaptım dondurdum..
ben düzenli birikim yapan biri olmama rağmen, geçen gün BES te 6000 TL biriktiğini öğrendim..
yani ben birikim yapabilmeme rağmen, 6000 orada birikmiş.
bende anneme başlayacam ocak ayında.. annem ilerde azda olsa eline maaş gibi birşeyi geçsin diye.. bizden para kesinlikle almaz.. bizde bes yapmaya karar verdik. 10sene sonra yaşıda tuttuğu için direk maaşa bağlancak
ben katılmıyorum bes yapma diyen arkadaşlara. 2008 öğrenciyken bi ablanın zoruyla yaptırmıştım bes. arada gir çıklarda yaptım dondurdum..
ben düzenli birikim yapan biri olmama rağmen, geçen gün BES te 6000 TL biriktiğini öğrendim..
yani ben birikim yapabilmeme rağmen, 6000 orada birikmiş.
bende anneme başlayacam ocak ayında.. annem ilerde azda olsa eline maaş gibi birşeyi geçsin diye.. bizden para kesinlikle almaz.. bizde bes yapmaya karar verdik. 10sene sonra yaşıda tuttuğu için direk maaşa bağlancak
sen nerelerdesin canm ? hiç girmiyorsun artık
6000 ne tutarı bu? 6-7 yılda kaç lira yatırdın önemli olan oayrıca o kesintiler hariç tutar mı bi git cekmek iste bakalım kaç lira veririz diyecekler göründüğü kadar güzel bir sistem değil ama hiç yoktan iyidir.
evet sınavların olduğunu biliyordum nasl geçti peki ?aof sınavlarım vardı onlara çalıştım izin almıştım.
pazartesi salıda çok hastaydım işe gelemedim. şuandada pek iyi olduğum söylenemez ama.
keşke bende bozdursaydım pişman oldum bekliycem o yüzdenkızlar altın gramda 0,40 krş kaybetti sabahtan bu yana iyi ki bozmuşuz![]()