• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

biliyorum kesinlikle yaptırma derim çünkü 18 yas sıkıntılı senden habersiz gider ceker yer bişeye kızar bi olay olay olur gider alır riskli bu hiç girme derim ben kendi üzerime yaptırdım hem ilerde çekmezse bakarsın emekliliği bekleyip devlet katkısının hepsini alırız :KK66: birini eşine birini sana yaptır ama tekrar söylüyorum para biriktirebişlen için bir katkısı yok orda bir yılda kazandıgını altın alıp 1 ayda kazanırsın parayı tutabiliyorsan girmeee

kararsız kaldım ya olmassa altın alayım biriksin bi kenarda.

Biz emeklilik yasina kadae beklicez 56yasima kadar yani cekmek gibi bi istegimiz yok amacimiz emeklilikte rahat wtmek :)

• Birikimlerinizin Toplamı

5.682,48

• Devlet Katkıları ve Getirileri Toplamı

595,17

• Toplam Tutar

6.277,65

evet sınavların olduğunu biliyordum nasl geçti peki ?
geçmiş olsun grip falan mı oldun ?

beklediğim gibi geçmedi. bakalım nasıl gelecek sonuçlar..
regl olmuştum 2 gün kesintisiz ağırdı zaten. bide mgiren tetikleyince gözümü bile açamadım.
evdede yalnızdım çok kötüydü. hem sağlık olarak hemd duygusal olarak

kızlar valla duramadım bak bankayı aradım 5 yıldan önce cıkarsam 306 lira erken cıkış cezası varmış bak bak bi de 64 lira vergi bilmem ne kesintisi varmış su ana kadar ödediğim para 4268 miş ve karla birlikte 4701 miş vee bugün cıkmak istesem 4330 lira alacakmışım vay arkadas keşke altın alaydım diyorum yorum sizin...

beklediğim gibi geçmedi. bakalım nasıl gelecek sonuçlar..
regl olmuştum 2 gün kesintisiz ağırdı zaten. bide mgiren tetikleyince gözümü bile açamadım.
evdede yalnızdım çok kötüydü. hem sağlık olarak hemd duygusal olarak
iyi gelir inşallah geçersin tüm derslerden.....
migren çok kötü ya onunla baş etmek zor....
bende evde yalnız olmayı hiç sevmem sırf bu yüzden ailemle yaşamaya devam ediyorum çok zorlansam da

kızlar valla duramadım bak bankayı aradım 5 yıldan önce cıkarsam 306 lira erken cıkış cezası varmış bak bak bi de 64 lira vergi bilmem ne kesintisi varmış su ana kadar ödediğim para 4268 miş ve karla birlikte 4701 miş vee bugün cıkmak istesem 4330 lira alacakmışım vay arkadas keşke altın alaydım diyorum yorum sizin...
işte öyle değil o uzun vadeli bir yatırım devlet desteğini alınca altını geçiyor içini karartma bekle 10 yılın dolsun

iyi gelir inşallah geçersin tüm derslerden.....
migren çok kötü ya onunla baş etmek zor....
bende evde yalnız olmayı hiç sevmem sırf bu yüzden ailemle yaşamaya devam ediyorum çok zorlansam da

evet bide migren yada bir rahatsızlığım olunca duygusallaşıyorum:) kimsem yok yapayanlızım:) oda eni çok yıpratıyor.. ben iş gereği yanlız yaşıyorum.

iyide benim amacım çekmek için değilki? ben zaten 10yıl bekleyecem. başlarkende bu niyetle başladım.
10 yıl sonra çekersem %15 yada %10 kesilecek ve buda devlet katkısından.

maalesef bak ne diyor 10 yıl ve daha fazla olması durumunda ise %60’dır. yani %40 kesecekler bi de üstüne bi sürü kesintisi var :( ben sadece cok karlı olmadıgını anlatmaya calışıyorum 3 yılda 70 lira karım olmuş benim para erimiş resmen devlet katkısı olmasa bi hiçi yani parasını biriktirebilen degerlendirsin hiç bese girmesin şahsi fikrimdir. Alabilen her ay bi çeyrek alsın 10 yılda inanılmaz kar edersiniz.

bes kısa vade için uygun bir yatırım aracı değildir zaten ama..
5 yıldan önce parayı kullanmayı planlayanlara biz bes önermiyoruz yani.. birikimli vadeli hesap da aynı şekilde.

tek tesellim o zaten ama olsun ben olsam biriktiremezdm en azından birikiyor bi çeşit kumbara diye düşüneyim oh be rahatladım :)
bencede öyle valla bu ay bende başlatıyorum %25 bedava para altın %25 kar ettiriyor mu yok öyle bişey ama bekleyeceksin işte tek sıkıntı o

Yeni gelen arkadaslarimiz varmis:KK66: Hos geldiniz guzeller, birikimleriniz bereketlensin.

Hic takip etmiyordum altini, simdi sizden ogrendim. 20 bin tutarinda kasada vardi. Tl ye cevirsek mi biz de acaba?:KK66: Haftaya ev alma ihtimalimiz var.

teşekkürler canım hayırlı olsun inşallah eviniz altın dün hızlı cıkış yaptı su an düşüşte düşecek gibi duruyor siz bilirsiniz :)

evet bide migren yada bir rahatsızlığım olunca duygusallaşıyorum:) kimsem yok yapayanlızım:) oda eni çok yıpratıyor.. ben iş gereği yanlız yaşıyorum.

canım geçmiş olsun sana bir şey önericem bende de vardı ağrılar defne tohumu var ondan bul ve günde bi tane yut inanılmaz iyi geliyor hem kemiklere hem migrene kuş gibi oluyorsun dene mutlaka geçmiş olsun

canım geçmiş olsun sana bir şey önericem bende de vardı ağrılar defne tohumu var ondan bul ve günde bi tane yut inanılmaz iyi geliyor hem kemiklere hem migrene kuş gibi oluyorsun dene mutlaka geçmiş olsun

her ay bir gram altın alsan 100 liradan o 1250 olarak sana geri dönüyor. hiç bir altın hesabı
altın bile alsan bu riskin vardı.. araştırmadanmı başladınız?
aktara bakayım ben ozaman. teşekkür ederim

Back
X