• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

her ay bir gram altın alsan 100 liradan o 1250 olarak sana geri dönüyor. hiç bir altın hesabı
altın bile alsan bu riskin vardı.. araştırmadanmı başladınız?
aktara bakayım ben ozaman. teşekkür ederim

kız araştırmaz mıyım :) ben 10 yıl sonra cıkarım diye düşündüğüm için girdim zaten on yıl sonra cıktıgımda 1250 olmuyor yüzde 60 alıyorsun 1150 oluyor ve kesintileri de var 10 yılda %10 hadi birazda kar etsin %15 diyelim yine 1150 falan yani benim demek istediğim altın cok daha fazla kar ettirir ben olanı oldugu gibi yazdım girmek isteyenler düşünsün ben yemeğe cıkıyorum herkese afiyet olsun

kızlar şimdi ben annemin üstüne yaptırdığımda 10 yıl sonra çekince mi tüm haklarıyla alabiliyorum

Ben halkbank kullanıyorum cnm

hesap daha kolay kullanılabilir güvenli ve pratik bana kalırsa, kuyumcuda işçilik vs de ödüyorsun, ayrıca iniş çıkışlar daha geç yansıyor.

bankada altın hesabım var benim, hoş şu an ben altın biriktirmiyorum, altın biriktirme işi eşimde:) onun da hesabı var, evde bulundurmak tehlikeli geliyor bana.
parfümünü güle güle kullan bu arada cnm. eşimle beraber yapıyoruz birikimi, yeni biriktirmeye başladığım tl yi söylemedim ama tahmin ediyordur, yine almayalım almayalım demeye başladım dışarı çıkınca:KK53::KK70:

afiyet olsun cnm, huzurla yiyin, sütü kaç kilo alıyorsun?

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini, bir avazda inşallah. Şimdiden de geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün,

ay ben de 2. yi istiyorum artık yaaaa:KK53::anneadayı::p

5 lt si 8 tl canım

kızlar 200 gr altınımı satıp 172 tl kar ettim.
inşallah düşünce yine alıcam.
Allah bereket versin canım
aof sınavlarım vardı onlara çalıştım izin almıştım.
pazartesi salıda çok hastaydım işe gelemedim. şuandada pek iyi olduğum söylenemez ama.
geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
bu aksam kayınvalıdede yemekteyız :D
aksama yemek yapmam lazım yarın ıs için
onun dışında iyiiym henüz para harcamadım :D

farmasi bahsini etmiştim gecenlerde b,r alyansımız vardı onu bozdurmak ıstıyoruz ama sence tam zamanımı?

ipekcim hoş gelmişsin ya. demek sende birikimci hatun olmaya karar verdin :)
Aslında enler listesinde birikimcilerde adımı görünce içimdeki birikimciyi keşfetmek adına geldim buraya. Valla faydalı da oldu para harcayacağım zaman buradaki hatunlar aklıma geliyor.:KK48:

Back
X