birileri bana fikir versin lütfen

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
Merhaba Canlar

Fikrinize aklınıza cok ihtiyacım var.
30 yaşındayım ve 1 yıl önce eşimden ayrıldım.8 yıllık bir evlilik eşimin ihaneti,ilgisizliği ve sorumsuzluğu yüzünden bitti. Evliliğiminbitmesi elbet bir dönem üzdü ama bu kadar sorumsuz bir adamla bunca yıl devam etmek ve beni zerre kadar önemsemeyen bir adamla aynı evde yaşamak kabus gibiydi.tam bitsin dediğim anda benle evliyken başka kadınla berqaber olduğunu öğrenincede acım tamamen bitti.öldü benim için
Gelelim akıl almaz konuya
Boşanmak kötü bir evliliğiniz olsada bir travma süreci
1 yıl su gibi aktı gitti.çok sükur maddi manevi eski eşime ihtiyacım yoktu hiç.toparlandım.
birgün evde ağlarken nedensizce saçma bir ark sitesinde buldum kendimi(nasıl yaptım biliyorum)
biri bana yazdı
34 yaşında mimar vs 1 aya yakın konuştuk ve buluşamaya karar verdik
buluştuk
çok mantıklı ve aradığım herşey onda sanki
aşık olmam derken gelin görünki kalp fena atıyor
bugüne kadar 10-12 kez görüştük
her sabah günaydın hergece iyi geceler yazar
gün içinde mesajlar atar.arar
ilgisi tam
bir lafın arasında arkadaşım dedim.kardeşim de oldu olucak dedi ama beraber olduğumuzda yan yaneyke elimi falan tutmuyor.defalarca sinemaya gittik .ya elimi tutsun istiyorum bayılıyorum ona ama ondan hareket yok
lütfen yorum yapın.
bu nasıl bir durum???
bu kadar alakalı bir erkek neden elimi tutmasın vs
bekliyorum yorumlarınızı ve sizi seviyorum

Son düzenleme:
Aranizdaki iliskinim adi yok demek ki, belki oda yanlis anlarsiniz ters tepki verirsiniz diye cesaret edemiyordur, zaman taniyordur... Ilk önce sevgilimisiniz yoksa arkadasmi onu cözün, gerisi gelir...:KK14:

Merhaba Canlar

30 yaşındayım ve 1 yıl önce eşimden ayrıldım.8 yıllık bir evlilik eşimin ihaneti,ilgisizliği ve sorumsuzluğu yüzünden bitti. Evliliğiminbitmesi elbet bir dönem üzdü ama bu kadar sorumsuz bir adamla bunca yıl devam etmek ve beni zerre kadar önemsemeyen bir adamla aynı evde yaşamak kabus gibiydi.tam bitsin dediğim anda benle evliyken başka kadınla berqaber olduğunu öğrenincede acım tamamen bitti.öldü benim için
1 yıl su gibi aktı gitti.çok sükur maddi manevi eski eşime ihtiyacım yoktu hiç.toparlandım.
birgün evde ağlarken nedensizce saçma bir ark sitesinde buldum kendimi(nasıl yaptım biliyorum)
biri bana yazdı
buluştuk
ilgisi tam
bir lafın arasında arkadaşım dedim.kardeşim de oldu olucak dedi ama beraber olduğumuzda yan yaneyke elimi falan tutmuyor.defalarca sinemaya gittik .ya elimi tutsun istiyorum bayılıyorum ona ama ondan hareket yok
lütfen yorum yapın.
bu nasıl bir durum???
İlk adımı sizden bekliyor.

Öncelikle araştırın adamı derim. Mimar demiş vs. Ama bunların gerçek olduğu ne belli. Belki de evli. Bunları tamamen araştırın ve öyle bir yola Girin derim. İnternet üzerinden bir ilişkiye başlamak soru işareti oluşturuyor kafamda. İyice araştırIn. Ama elini tutmaması da güzel bişey. Cinsel amaçlı konuşmuyor gibi şimdilik

Öncelikle araştırın adamı derim. Mimar demiş vs. Ama bunların gerçek olduğu ne belli. Belki de evli. Bunları tamamen araştırın ve öyle bir yola Girin derim. İnternet üzerinden bir ilişkiye başlamak soru işareti oluşturuyor kafamda. İyice araştırIn. Ama elini tutmaması da güzel bişey. Cinsel amaçlı konuşmuyor gibi şimdilik

arastırım hepsi dogru.
br shpete ark dedim yok kardeşim deseydin dedi.
hrgün watsopta yzışıyororuz
sabah onun mesaj uynıyorum
vs
ama ne yapmalıyım bilmiyorum

Kasma, rahat ol. Her ne kadar kalbin birtakım hormonların etkisiyle pırpır etse de, yarın elini tutarsa ve "adını koyarsanız", aradan birkaç ay geçince o kalp pırpırını mantık, zihin, ego savaşları falan bastıracak. Her ilişkinin klasik dinamikleri bunlar ne de olsa.
Daha travman çok yeni.
Bırak, bir süre daha tutmasın elini.

Şimdi nerde böyle erkek vay be diyorum ...

Acaba tamamen güvenmen için mi yapıyor yoksa içinden mi gelmiyor bilemiyorum..

Benim bildiğim bi kadından cok hoşlanan erkek değil elini tutmak ...neyse anladınız..

Şimdi nerde böyle erkek vay be diyorum ...

Acaba tamamen güvenmen için mi yapıyor yoksa içinden mi gelmiyor bilemiyorum..

Benim bildiğim bi kadından cok hoşlanan erkek değil elini tutmak ...neyse anladınız..

okadar şaşkınımki anlatamam
duşun her sabah aksam mesajlar vs
dun kendime parfüm almak için dışarı çıktım.aradı .dışardayım dedim
bende o taraftayımdedi
ne yapacaksın dedi parfüm alıp dönücem dedim
bende senl gelip secmek istiyorum dedi
bu şimdi arkdaşlıkm ne

Yanı ne yasadıgınızı az cok sız bılırsınız.Ya acık acık sorup ılıskımızn adını koyalm dıye ılk adımı sız atıcaksınız yada bekleyıp goruceksınız.Baska bır yolu yok.

Merhaba Canlar

biri bana yazdı
buluştuk
ilgisi tam
lütfen yorum yapın.
bu nasıl bir durum???

evli olasın neden elinş tutmyor neden ad koymuyor

Herif bence kibar, saygili , duzgun bir insan. Hemen ustunuze mi atlasaydi? :))

Flort ediyor iste, saygili davraniyor, ne zaman evgili olmak isterseniz olur gibime geldi, ilk hareketi sizden bekliyor.

tabiki ustüme atlamasın:)))))))))
sadece daha önce hicbir erkekten böyle davranışlar görmedigim için saskınım
bu arada az önce mesaj atmış.
bebeğim yazmış:)))bu ilk
sanırım arkadaş değiliz:))))))))))))))))))

tabiki ustüme atlamasın:)))))))))
sadece daha önce hicbir erkekten böyle davranışlar görmedigim için saskınım
bu arada az önce mesaj atmış.
bebeğim yazmış:)))bu ilk
sanırım arkadaş değiliz:))))))))))))))))))

Ben de kimseden boyle ozenli, kibar davranislar gormedm acikcasi, ne kibar bir insan. Ben olam ben de anlam veremezdim herhalde.

Ulan cok sanslisin vallahi, okurken ozendim. Boyle ozenli herif yok bu zamanda, herkes cakal. Keyfini cikar , abiye selamimi soyle :KK66:

X