- 12 Temmuz 2006
- 599
- 673
Merhaba Canlar
Fikrinize aklınıza cok ihtiyacım var.
30 yaşındayım ve 1 yıl önce eşimden ayrıldım.8 yıllık bir evlilik eşimin ihaneti,ilgisizliği ve sorumsuzluğu yüzünden bitti. Evliliğiminbitmesi elbet bir dönem üzdü ama bu kadar sorumsuz bir adamla bunca yıl devam etmek ve beni zerre kadar önemsemeyen bir adamla aynı evde yaşamak kabus gibiydi.tam bitsin dediğim anda benle evliyken başka kadınla berqaber olduğunu öğrenincede acım tamamen bitti.öldü benim için
Gelelim akıl almaz konuya
Boşanmak kötü bir evliliğiniz olsada bir travma süreci
1 yıl su gibi aktı gitti.çok sükur maddi manevi eski eşime ihtiyacım yoktu hiç.toparlandım.
birgün evde ağlarken nedensizce saçma bir ark sitesinde buldum kendimi(nasıl yaptım biliyorum)
biri bana yazdı
34 yaşında mimar vs 1 aya yakın konuştuk ve buluşamaya karar verdik
buluştuk
çok mantıklı ve aradığım herşey onda sanki
aşık olmam derken gelin görünki kalp fena atıyor
bugüne kadar 10-12 kez görüştük
her sabah günaydın hergece iyi geceler yazar
gün içinde mesajlar atar.arar
ilgisi tam
bir lafın arasında arkadaşım dedim.kardeşim de oldu olucak dedi ama beraber olduğumuzda yan yaneyke elimi falan tutmuyor.defalarca sinemaya gittik .ya elimi tutsun istiyorum bayılıyorum ona ama ondan hareket yok
lütfen yorum yapın.
bu nasıl bir durum???
bu kadar alakalı bir erkek neden elimi tutmasın vs
bekliyorum yorumlarınızı ve sizi seviyorum
Fikrinize aklınıza cok ihtiyacım var.
30 yaşındayım ve 1 yıl önce eşimden ayrıldım.8 yıllık bir evlilik eşimin ihaneti,ilgisizliği ve sorumsuzluğu yüzünden bitti. Evliliğiminbitmesi elbet bir dönem üzdü ama bu kadar sorumsuz bir adamla bunca yıl devam etmek ve beni zerre kadar önemsemeyen bir adamla aynı evde yaşamak kabus gibiydi.tam bitsin dediğim anda benle evliyken başka kadınla berqaber olduğunu öğrenincede acım tamamen bitti.öldü benim için
Gelelim akıl almaz konuya
Boşanmak kötü bir evliliğiniz olsada bir travma süreci
1 yıl su gibi aktı gitti.çok sükur maddi manevi eski eşime ihtiyacım yoktu hiç.toparlandım.
birgün evde ağlarken nedensizce saçma bir ark sitesinde buldum kendimi(nasıl yaptım biliyorum)
biri bana yazdı
34 yaşında mimar vs 1 aya yakın konuştuk ve buluşamaya karar verdik
buluştuk
çok mantıklı ve aradığım herşey onda sanki
aşık olmam derken gelin görünki kalp fena atıyor
bugüne kadar 10-12 kez görüştük
her sabah günaydın hergece iyi geceler yazar
gün içinde mesajlar atar.arar
ilgisi tam
bir lafın arasında arkadaşım dedim.kardeşim de oldu olucak dedi ama beraber olduğumuzda yan yaneyke elimi falan tutmuyor.defalarca sinemaya gittik .ya elimi tutsun istiyorum bayılıyorum ona ama ondan hareket yok
lütfen yorum yapın.
bu nasıl bir durum???
bu kadar alakalı bir erkek neden elimi tutmasın vs
bekliyorum yorumlarınızı ve sizi seviyorum
Son düzenleme: