Çiçeğim, son yazında sanırım beni kastetmişsin,
Ben senin yazdığın bilgiler doğrultusunda aklımın erdiğince sana yardımcı olmaya çalıştım, Halanın oğlunla evliliğinde yıpranacağını, zaten yorgun olduğunu, nasıl kaldırabileceğini yazdım, Erken yaşta evlenmen, çocuğunun olması, boşanman asla kınanacak bir durum değil, asla koz olarak kullanılmamalı, başa kalkılmamalı, hepimiz kadınız ve kimin başına ne geleceğini kimse kestiremez, Ama, işte bunların bir gün senin yüzüne vurulması ihtimali var, maalesef, dilin kemiği yok. Seni üzmek istemem ama madem çok seviyorsun, bunlara hazırlıklı ol derim ben,
Kızın için tercih meselesine gelince, Ben kızının ilerde az çok hissedeceklerini yazdım, Alamadım diyorsun, biz sadece alamadım kısmını biliyoruz hala, mesela ne kadar mücadele ettiğini, ne zorluklarla karşılaştığını, tam olarak ne yaşadığını bilmiyoruz, Açmış olduğun konu, boşandığın ve kızını alamadığın üzerine bir konu değilki, Halanın oğlunla evlenmen üzerine açılmış bir konu, arada boşandığın ve kızının babasında olduğu, eski eşinin kızın onda kalmak şartıyla boşandığını yazıyor, Bu durumda, birçok yorumcu arkadaş gibi ben de yorumumdaki ibreyi kızına doğru yaptım,,,Ve; samimiydim yazdıklarımda, kendi oğlum geldi aklıma, Senin kızının minicik ellerini hayal ettim,
Kızının tercih yapacağı günü beklemişsin, o zamana kadar, o annesiz, sen yavrusuz, bilemiyorum,,,Araya yaşanamamış zamanların ezikliği ve yoksulluğu girmez inşallah, Eşinin huyu nasıl bilmiyorum, mahkemeye başvurup velayeti alacağını, ya da en azından haftada 3 gün (gece de dahil) senin yanında kalması fikrini sunabilirsin,
Bak, mahkemeye başvuracağını duyunca paçaları tutuşmuş, kızmış belki ama korkmuş ta.
Alınma sakın, elbet kendini çevreden soyutla, evlenme, mutlu olma demedim ben, sadece yanlış seçim yapıp ta daha çok üzülme istedim,
Senin gibi ben de anneyim, Çocuk, kimin olursa olsun benim gözümde çocuktur, YAnımızda tanımadığımız düşen bir çocuğu bile elinden tutar kaldırırız, Haddim olmayarak yazıyorum, bu konuya yorum yapma imkanım varken, ben o çocuk üzerine bir iki cümle kurmazsam vicdan azabı çekecektim,,,