Birileri yardım edebilir mi?

Cevap verdiğim iki kişinin avukatı mısınız ? Zira bana söylenenleri yeterince anladım zaten ancak siz benim ne yazdığımı hiç okumuyorsunuz herhalde , ya da acaba nerde ne eleştiririm acaba diye mi zihniniz işliyor bilmiyorum. Sizin için tekrar açıklayayım : "topik sahibi hanımın nerede ne durumda nasıl olduğunu bilemeyiz öyle değil mi ? Bu yüzden en insancıl iyilik sever halimle yardımcı olmaya çalıştım".

Avukat olmayı hep istemişimdir, lakin nerede birine haksız yüklenme görsem cevap veresim geliyor.
Avukat filan, bunlar ilkokul söylemleri değil mi ?
Birini savunamaz mıyım ? Hak verdiğim için. İlle, parayla tutulmuş bir avukat mı olmam gerekiyor bu dünya da?
Düz mantıklı biri olduğunuzu genellemenizde anlamıştım zaten. Neyse başka yoruma gerek yok :) İyi geceler ...

Avukat olmayı hep istemişimdir, lakin nerede birine haksız yüklenme görsem cevap veresim geliyor.
Avukat filan, bunlar ilkokul söylemleri değil mi ?
Birini savunamaz mıyım ? Hak verdiğim için. İlle, parayla tutulmuş bir avukat mı olmam gerekiyor bu dünya da?
Düz mantıklı biri olduğunuzu genellemenizde anlamıştım zaten. Neyse başka yoruma gerek yok :) İyi geceler ...

Anlama probleminizden olsa gerek avukat olamayışınz :) . Zira ne "birine" haksız yüklendim , ne de "Empati" yapmadan yorum yaptım . Olabildiğince iyi niyetimden olsa gerek herkesi kendim gibi görüyorum işte ne yaparsın iyilik parayla değil...
Kimseyi kınamadan bir hayat sürmeni tavsiye ediyorum ki yarın sen de kınanacak duruma gelmeyesin.. Bak yine iyi niyetim tuttu görüyor musun ;)
Hadi sana da iyi geceler ..

Anlama probleminizden olsa gerek avukat olamayışınz :) . Zira ne "birine" haksız yüklendim , ne de "Empati" yapmadan yorum yaptım . Olabildiğince iyi niyetimden olsa gerek herkesi kendim gibi görüyorum işte ne yaparsın iyilik parayla değil...
Kimseyi kınamadan bir hayat sürmeni tavsiye ediyorum ki yarın sen de kınanacak duruma gelmeyesin.. Bak yine iyi niyetim tuttu görüyor musun ;)
Hadi sana da iyi geceler ..

Öpüyoruummmmm canımmmmm :54:

Ha bu arada, şu yüzden olamadım ben sözel e geçtiğimde, avukatlığı bu bölümden kaldırdılar :)))

Son düzenleme:
Bazen insan uykusu geldimi uyumalı zira aklıselim cümleler kuramıyor .Sen onca insanı zan altın da bırak sonra neden üstüne alınıyorsunuz desin ilginç.
Burda ki insanlar beni yargılasa ne yargılamasa nedir.
Eğer bunca insan karşıma geçtiyse dönüp aynaya bakmam gerek derim.
Yazanların hepsi mi kötü düşünceli insanlar yahu.Gerçekleri duymak çoğu zaman acı verir.

Öpüyoruummmmm canımmmmm :54:

Ha bu arada, şu yüzden olamadım ben sözel e geçtiğimde, avukatlığı bu bölümden kaldırdılar :)))

VArdır bir hayır :) ..
İnsanlara kin güdmek hiç tarzım değildir , içten dua ediyorum Allah kalbindekini hakkına hayırlı eylesin arkadaşım..:34:

VArdır bir hayır :) ..
İnsanlara kin güdmek hiç tarzım değildir , içten dua ediyorum Allah kalbindekini hakkına hayırlı eylesin arkadaşım..:34:

Elbetteki. Her işte olduğu gibi.
Eğer avukat olsaydım, hasta olurdum.
Adaletsizliğe gelemiyorum. Ve avukatların olduğu yerler hep adaletsizlikle dolu.
Ben avukat olarak, haklıyı tüm gücümle savunduktan sonra, benim tarafıma haksız sonuç çıksaydı günlerce uyuyamaz,hırs yapardım.
O yüzden benim gibi hassas insanlara göre değil bu tarz sert meslekler.
Ben para bile almazdım haklıyı savunurken. Para kazanamazdım bu işten yani.
Nerede gariban bir anne, onun çocuğunu babasından almak için uğraş.
Nerede gariban bir kadın tacize uğramış onun hakkını ara para almadan filan.
Sonra, tehlikeli işlere bulaşıp büyük haksızlıkları çözmeye çalışırdım da mazallah vurdururlardı beni.
Ben de kin güden biri değilim. BUrada tartışıp, başka zaman yardıma ihtiyacın olan bir konu açtığında sana en çok yardımı ben bile yapabilirim.
Tartıştığım kişileri genellikle hatırlamam.
Ama seni hatırlayacağım.Çünkü saçma sapan bir konu için tartıştık. Amin senin hakkında da her şeyin hayırlısı olsun.
:24:

Son düzenleme:
Elbetteki. Her işte olduğu gibi.
Eğer avukat olsaydım, hasta olurdum.
Adaletsizliğe gelemiyorum. Ve avukatların olduğu yerler hep adaletsizlikle dolu.
Ben avukat olarak, haklıyı tüm gücümle savunduktan sonra, benim tarafıma haksız sonuç çıksaydı günlerce uyuyamaz,hırs yapardım.
O yüzden benim gibi hassas insanlara göre değil bu tarz sert meslekler.
Ben para bile almazdım haklıyı savunurken. Para kazanamazdım bu işten yani.
Nerede gariban bir anne, onun çocuğunu babasından almak için uğraş.
Nerede gariban bir kadın tacize uğramış onun hakkını ara para almadan filan.
Sonra, tehlikeli işlere bulaşıp büyük haksızlıkları çözmeye çalışırdım da mazallah vurdururlardı beni.
Ben de kin güden biri değilim. BUrada tartışıp, başka zaman yardıma ihtiyacın olan bir konu açtığında sana en çok yardımı ben bile yapabilirim.
Tartıştığım kişileri genellikle hatırlamam.
Ama seni hatırlayacağım.Çünkü saçma sapan bir konu için tartıştık. Amin senin hakkında da her şeyin hayırlısı olsun.
:24:
Haklısın,tartışmanın ya da şöyle diyelim tartışma adı altında didişmek kadar saçma birşey yok. İnşallah kalbini kırmamışımdır hakkını helal et. Bir hışımla geldi geçti diyelim...

Haklısın,tartışmanın ya da şöyle diyelim tartışma adı altında didişmek kadar saçma birşey yok. İnşallah kalbini kırmamışımdır hakkını helal et. Bir hışımla geldi geçti diyelim...

Yook kırılmadı. Yani benim kalbim kolay kırılmaz.
Benim kalbim aslında hiç tanımadığım birine bile kırılabilir. Hiç tanımadığım birine bile değer veriyorum insan olduğu için çünkü.
Eskiden çok kolay kırılırdım. Ama artık kırılamıyorum çünkü gerçekten çok ciddi kırıldığım dönemler oldu şu sıra. :)
Yani şöyle, senin söylediğin bir iki kelime o kadar hafif ki ... Kırılmadım yani :)
İyi birisin. Bu yüzden kırmayı bile beceremiyorsun :)
Hem zaten psikolog olmayı avukatlıktan daha çok istemiştim.
:9:

Hı bu arada ben de seni kırdıysam özür dilerim :) Hakkımı kimlere helal ettim bir bilseeeeeeen ... Ah ah .
Senin bana , benim sana hakkım geçmedi. :)

Son düzenleme:
Yook kırılmadı. Yani benim kalbim kolay kırılmaz.
Benim kalbim aslında hiç tanımadığım birine bile kırılabilir. Hiç tanımadığım birine bile değer veriyorum insan olduğu için çünkü.
Eskiden çok kolay kırılırdım. Ama artık kırılamıyorum çünkü gerçekten çok ciddi kırıldığım dönemler oldu şu sıra. :)
Yani şöyle, senin söylediğin bir iki kelime o kadar hafif ki ... Kırılmadım yani :)
İyi birisin. Bu yüzden kırmayı bile beceremiyorsun :)
Hem zaten psikolog olmayı avukatlıktan daha çok istemiştim.
:9:

Hı bu arada ben de seni kırdıysam özür dilerim :) Hakkımı kimlere helal ettim bir bilseeeeeeen ... Ah ah .
Senin bana , benim sana hakkım geçmedi. :)

Canım benim..
Sen de iyi birisin.. Ben unuttum bile :).. :54:

Çiçeğim, son yazında sanırım beni kastetmişsin,
Ben senin yazdığın bilgiler doğrultusunda aklımın erdiğince sana yardımcı olmaya çalıştım, Halanın oğlunla evliliğinde yıpranacağını, zaten yorgun olduğunu, nasıl kaldırabileceğini yazdım, Erken yaşta evlenmen, çocuğunun olması, boşanman asla kınanacak bir durum değil, asla koz olarak kullanılmamalı, başa kalkılmamalı, hepimiz kadınız ve kimin başına ne geleceğini kimse kestiremez, Ama, işte bunların bir gün senin yüzüne vurulması ihtimali var, maalesef, dilin kemiği yok. Seni üzmek istemem ama madem çok seviyorsun, bunlara hazırlıklı ol derim ben,

Kızın için tercih meselesine gelince, Ben kızının ilerde az çok hissedeceklerini yazdım, Alamadım diyorsun, biz sadece alamadım kısmını biliyoruz hala, mesela ne kadar mücadele ettiğini, ne zorluklarla karşılaştığını, tam olarak ne yaşadığını bilmiyoruz, Açmış olduğun konu, boşandığın ve kızını alamadığın üzerine bir konu değilki, Halanın oğlunla evlenmen üzerine açılmış bir konu, arada boşandığın ve kızının babasında olduğu, eski eşinin kızın onda kalmak şartıyla boşandığını yazıyor, Bu durumda, birçok yorumcu arkadaş gibi ben de yorumumdaki ibreyi kızına doğru yaptım,,,Ve; samimiydim yazdıklarımda, kendi oğlum geldi aklıma, Senin kızının minicik ellerini hayal ettim,
Kızının tercih yapacağı günü beklemişsin, o zamana kadar, o annesiz, sen yavrusuz, bilemiyorum,,,Araya yaşanamamış zamanların ezikliği ve yoksulluğu girmez inşallah, Eşinin huyu nasıl bilmiyorum, mahkemeye başvurup velayeti alacağını, ya da en azından haftada 3 gün (gece de dahil) senin yanında kalması fikrini sunabilirsin,
Bak, mahkemeye başvuracağını duyunca paçaları tutuşmuş, kızmış belki ama korkmuş ta.
Alınma sakın, elbet kendini çevreden soyutla, evlenme, mutlu olma demedim ben, sadece yanlış seçim yapıp ta daha çok üzülme istedim,
Senin gibi ben de anneyim, Çocuk, kimin olursa olsun benim gözümde çocuktur, YAnımızda tanımadığımız düşen bir çocuğu bile elinden tutar kaldırırız, Haddim olmayarak yazıyorum, bu konuya yorum yapma imkanım varken, ben o çocuk üzerine bir iki cümle kurmazsam vicdan azabı çekecektim,,,

Çiçeğim, son yazında sanırım beni kastetmişsin,
Ben senin yazdığın bilgiler doğrultusunda aklımın erdiğince sana yardımcı olmaya çalıştım, Halanın oğlunla evliliğinde yıpranacağını, zaten yorgun olduğunu, nasıl kaldırabileceğini yazdım, Erken yaşta evlenmen, çocuğunun olması, boşanman asla kınanacak bir durum değil, asla koz olarak kullanılmamalı, başa kalkılmamalı, hepimiz kadınız ve kimin başına ne geleceğini kimse kestiremez, Ama, işte bunların bir gün senin yüzüne vurulması ihtimali var, maalesef, dilin kemiği yok. Seni üzmek istemem ama madem çok seviyorsun, bunlara hazırlıklı ol derim ben,

Kızın için tercih meselesine gelince, Ben kızının ilerde az çok hissedeceklerini yazdım, Alamadım diyorsun, biz sadece alamadım kısmını biliyoruz hala, mesela ne kadar mücadele ettiğini, ne zorluklarla karşılaştığını, tam olarak ne yaşadığını bilmiyoruz, Açmış olduğun konu, boşandığın ve kızını alamadığın üzerine bir konu değilki, Halanın oğlunla evlenmen üzerine açılmış bir konu, arada boşandığın ve kızının babasında olduğu, eski eşinin kızın onda kalmak şartıyla boşandığını yazıyor, Bu durumda, birçok yorumcu arkadaş gibi ben de yorumumdaki ibreyi kızına doğru yaptım,,,Ve; samimiydim yazdıklarımda, kendi oğlum geldi aklıma, Senin kızının minicik ellerini hayal ettim,
Kızının tercih yapacağı günü beklemişsin, o zamana kadar, o annesiz, sen yavrusuz, bilemiyorum,,,Araya yaşanamamış zamanların ezikliği ve yoksulluğu girmez inşallah, Eşinin huyu nasıl bilmiyorum, mahkemeye başvurup velayeti alacağını, ya da en azından haftada 3 gün (gece de dahil) senin yanında kalması fikrini sunabilirsin,
Bak, mahkemeye başvuracağını duyunca paçaları tutuşmuş, kızmış belki ama korkmuş ta.
Alınma sakın, elbet kendini çevreden soyutla, evlenme, mutlu olma demedim ben, sadece yanlış seçim yapıp ta daha çok üzülme istedim,
Senin gibi ben de anneyim, Çocuk, kimin olursa olsun benim gözümde çocuktur, YAnımızda tanımadığımız düşen bir çocuğu bile elinden tutar kaldırırız, Haddim olmayarak yazıyorum, bu konuya yorum yapma imkanım varken, ben o çocuk üzerine bir iki cümle kurmazsam vicdan azabı çekecektim,,,
:46::46::46::46:

Yorumları okudum ayrı ayrı hepsine katıldığımı daha önce de belirtmiştim..
Fakat burada anlaşılmayan bişey var ki kızımla hiç görüşmüyorum onu görmeye gitmiyorum ve kendi isteğimle babasına velayet vermişim gibi algılanmış.
Kızımla istediğim zaman görüşüyorum evet.Babası boşanırken velayeti ona vermezsem benden asla boşanmayacağını...dahası doğduğu günden beri babaanesinin elinden alamadığım kızımı hiç göstermeyeceğini söylediği ve tüm bunları yapabilecek güçte olduğunu bildiğim için velayeti ona bıraktım.Tabi ki bu durumu hemen kabullenmedim direndim uğrastım ama başarılı olamadım bilmem anlar mısınız başka çarem yoktu...Şimdi bu konuda ki sözünü tutuyor kızımla görüşmemi sağlıyor hiç bir problem olmadan ki çocuğumu atmış değilim...Allah muhafaza saçının bir teli için dünyayı yıkarım ama ALAMADIM!!!!!YAPAMADIM!!!Bu konuda anlayış bekliyorum anlatsam anlarsınız elbet ama koşullarını bilmediğiniz biri hakkında sanki evladından vazgecmiş gibi yorumlar yapmayın rica ediyorum.
Diğer konuya gelince..Bir arkadaş çevre baskısından cekindiğim için konuyu açtığımı söylemiş evet bu doğru.Konuyu açarken tekrar tekrar bu durumu sahsi olarak hoş karsılamadığımı hatta utanç duyduğumu belirtmiştim.Fakat duyguların engellenebilir seyler olmadığından da bahsetmiştim.Konuyu kafamda birseyleri oturtamadığımdan dolayı açmıştım.Şimdi çoğu şey net zaten.Halamın tahmin ettiğimiz o çok korkunç tepkiyi vermeyeceğini anlamış bulunduk mesela..
Bir kere hata yaptım evet.Yine hata yapabilirim farkındayım.Ama değer diyorum...

Annesi olmayanin babasi olmazmis derler. Rahmetli anneciginiz yasiyor olsaydi böyle hata üstüne hata yapmazdiniz. Babaniz size sahip cikmamis simdi de torununa sahip cikmiyor. Dag gibi arkanizda olsaydi o eski esiniz size bunlari yasatamazdi. Sizi yargilamak haddimiz degil. Hicbirimiz sizi tanimiyoruz ve 3-5 güne konunuz bile hatirlanmaz. Herkesin hayati kendine. Konu acip yardim istediniz birilerinden. Durumunuza üzüldügümüz icin sizi uyariyoruz, tavsiyeler veriyoruz sadece. Ister alin ister almayin hayat sizin hayatiniz. Size gayet mantikli gelen bize mantikli gelmiyor.

Anlayamadigim bir nokta var. Bu evlenmeyi cok istediginiz halanizin oglu niye cocugunuzu geri almaniz konusunda arkanizda degil? Yani sizin icin gerekirse kendi ailesini, annesini silmeye razi. Senin cocugun benim cocugum, kizini geri almak icin ne gerekiyorsa sonuna kadar yaparim falan demiyor mu? Demiyorsa bu sizi hic düsündürmüyor mu? Tamam benimle evlenmek istiyor ama cocugumla ilgili ne düsünüyor diye merak etmiyor musunuz? Yoksa eski esinizden mi korkuyor sizin gibi? Bu eski es asarim keserim öldürürüm diye sizi tehdit edip sindiriyorken, halanizin oglu nerelerde? Hayatinizi emanet edeceksiniz koca olarak.
Bu delikanliyi maceraya sürüklemeyin. Siz ondan tecrübelisiniz yapmayin. Bütün dünya birlesip gelse yine de kabul etmem. 21 yasindaki bir gencten koca-baba olmaz. Birakin gencligini yasasin.

O magandaya telefonda acik vermeyin mahkemeye vericem velayeti alicam diye. Sessizce gidin bu konuda uzman cok iyi bir avukat bulun. Para sorununuz yok madem en iyisini tutun. Gerekli bütün tedbirleri aldirin saklamasin yurtdisina kacirmasin diye. Bebeginizi aldiniz aldiniz, yok ben beklerim kendi gelsin derseniz bosa beklemis olursunuz. Hem de evleneceksiniz. Cocugunuzun babasi- babaannesi sizi güzel mi anlatacaklar saniyorsunuz? Tahminimce hic görüstürmeyecekler sizi artik.

Size bir anne bir abla gibi akil vermek istedim sadece. Ucmak istiyorsunuz ama bir kanadiniz kirik. Allah yolunuzu acik etsin ve en kisa zamanda yavrunuza kavustursun.

canım seviyorsanız evlenin bence. herşeyi göze alacak kadar seviyormusun onu? yada aileni silecek kadar.

Sorun şu ki ileride birbirinizi sevdiğiniz için ki gençsin bir bebek isteyeceksin ve bebeğinizin durumunu tahmin edersin.Aynı şey babanemde olmuş oda dayısının ogluyla evlenmiş yani dedem paşa gibi benim 2 halam 2 amcam ve babam var fakat amcamın biri engelli. ne konuşuyor ne yürüyor zihinsel engelide var. çok zor bir durum. çocugada size de yazık. ama engelli olacak diye de şart yok sağlıklıda dünyaya gelebilir. bunlraı göz önünde bulundurmalısın. ama seviyorsan evlen derim ben. herşeyden önce senin mutluluğun. ve sizin mutluluğunuz.

Annesi olmayanin babasi olmazmis derler. Rahmetli anneciginiz yasiyor olsaydi böyle hata üstüne hata yapmazdiniz. Babaniz size sahip cikmamis simdi de torununa sahip cikmiyor. Dag gibi arkanizda olsaydi o eski esiniz size bunlari yasatamazdi. Sizi yargilamak haddimiz degil. Hicbirimiz sizi tanimiyoruz ve 3-5 güne konunuz bile hatirlanmaz. Herkesin hayati kendine. Konu acip yardim istediniz birilerinden. Durumunuza üzüldügümüz icin sizi uyariyoruz, tavsiyeler veriyoruz sadece. Ister alin ister almayin hayat sizin hayatiniz. Size gayet mantikli gelen bize mantikli gelmiyor.

Anlayamadigim bir nokta var. Bu evlenmeyi cok istediginiz halanizin oglu niye cocugunuzu geri almaniz konusunda arkanizda degil? Yani sizin icin gerekirse kendi ailesini, annesini silmeye razi. Senin cocugun benim cocugum, kizini geri almak icin ne gerekiyorsa sonuna kadar yaparim falan demiyor mu? Demiyorsa bu sizi hic düsündürmüyor mu? Tamam benimle evlenmek istiyor ama cocugumla ilgili ne düsünüyor diye merak etmiyor musunuz? Yoksa eski esinizden mi korkuyor sizin gibi? Bu eski es asarim keserim öldürürüm diye sizi tehdit edip sindiriyorken, halanizin oglu nerelerde? Hayatinizi emanet edeceksiniz koca olarak.
Bu delikanliyi maceraya sürüklemeyin. Siz ondan tecrübelisiniz yapmayin. Bütün dünya birlesip gelse yine de kabul etmem. 21 yasindaki bir gencten koca-baba olmaz. Birakin gencligini yasasin.

O magandaya telefonda acik vermeyin mahkemeye vericem velayeti alicam diye. Sessizce gidin bu konuda uzman cok iyi bir avukat bulun. Para sorununuz yok madem en iyisini tutun. Gerekli bütün tedbirleri aldirin saklamasin yurtdisina kacirmasin diye. Bebeginizi aldiniz aldiniz, yok ben beklerim kendi gelsin derseniz bosa beklemis olursunuz. Hem de evleneceksiniz. Cocugunuzun babasi- babaannesi sizi güzel mi anlatacaklar saniyorsunuz? Tahminimce hic görüstürmeyecekler sizi artik.

Size bir anne bir abla gibi akil vermek istedim sadece. Ucmak istiyorsunuz ama bir kanadiniz kirik. Allah yolunuzu acik etsin ve en kisa zamanda yavrunuza kavustursun.

Konuyu takip etmeyeceğim dedim ama dayanamadım baktım yine..En azından incitecek tarzda birseyler yazılmamış ben zaten yaptığımı savunmuyorum ama fazla üzerime gelindiğini düşünüyorum.
Hala oğlunun kızım konusundaki fikirlerini sormuşsunuz..O kesinlikle almaktan bizimle kalmasından yana tabi ki benimde kızım diyor her şekilde bir gün sen olmasan bile ben yine onun abisi ailesi olurum diyor bunu yaparda bu konuda hiç bir şüphem yok ki daha bu gece konustuk nikahtan hemen sonra kızını alalım getirelim dedi ona kalsa bugün hemen velayet davası açmamı istiyor cocuğunun yeri yanın diyor ve bu konuda yüreklendiriyor beni. yine bir kaç saat önce ileride özürlü doğabilecek çocuğumuzdan bahsederken kızımı ortaya atarak onu sahiplenip benimseyeceğini söyledi hiç cocuğumuz olmasada olur anlamında.. eşimin ettiği küfürleri tehtidleri hiç söylemedim duyurmadım tez canlı biri mutlaka beni savunmak için bişeyler yapacaktır ama ben o adamla karsı karsıya gelmesini istemiyorum ..Bir arkadaşta haftada üç gece almam fikrini eski eşime sunabileceğimi yazmış.Kızım zaten hafta sonları benimle kalıyor işte şimdi dava açarsam kızımı kaçırırsa hiç göremem bundan endişe duyuyorum dava açıp ortalığı bulandırmak istemiyorum eski eşim nişanlı hele bir evlensin var benimde kendimce fikirlerim....
Ben anlamıyorum buraya onunla geleceğim hakkında konu açtığım halde insanların kızımla alakasız bu konuyu bağdaştırmasını...?Kimse bilemez tabi benim ne kadar direndiğimi ama tek başıma ne kadar dayanabilirdim ki..?Babam zamanında evliliğini BANA öz kızına tercih etmiş beni hayatından cıkarmayı göze almış biri yıllar sonra tekrar barıstık ama zamanında arkamda durmadı bugün kızım yanımda yoksa güçsüz olduğumdandır.Gerci ne dersem diyim yargıılamaya devam ediceksiniz olsun.
Tekrar söylüyorum.Kızımla ilgili bir konu açmadım buraya kızından vazgecmiş askı sevgiye evladına tercih etmiş bir anne değilim.
Lütfen bu kadar peşin yargılı ve acımasız olmayın ne yaşadığımı kimse bilemez.
Lütfen!

bence evlilik için acele etme.halanın oğlu askerden yeni gelmiş kafası dumanlıdır şimdi acele edip ileri de çok kötü şeyler yaşayabilirsin.sana mutluluklar dilerim:)

bence evlilik için acele etme.halanın oğlu askerden yeni gelmiş kafası dumanlıdır şimdi acele edip ileri de çok kötü şeyler yaşayabilirsin.sana mutluluklar dilerim:)

Bu konuda birsey söylemek istiyorum.
Burası küçük bir yer..Yani burada insanlar zaten askerden gelir gelmez işi mesleği varsa ev gecindirecek konumdaysa evlendiriliyor.Zaten biriyle olacak neden benimle olmasın ki??
21 yaş bir erkek için size göre cok genç bir yaş evet ama burada evlilik yaşı bu ki:S:S.S

Bu konuda birsey söylemek istiyorum.
Burası küçük bir yer..Yani burada insanlar zaten askerden gelir gelmez işi mesleği varsa ev gecindirecek konumdaysa evlendiriliyor.Zaten biriyle olacak neden benimle olmasın ki??
21 yaş bir erkek için size göre cok genç bir yaş evet ama burada evlilik yaşı bu ki:S:S.S

haklısın cnm bizim burdada erkekelr askerden gelince evlendirilir ama şöyle bi durum var abimden biliyorum askerden gelir gelmez evlencem dedi ısrar etti aradan biraz zaman geçti vazgeçti başkasına aşık oldu onun için diyorum tabi ben senn yaşaantını bilemem bunu en iyi sen bilebilirsin inşallah herşey hayırlı olur senn için

Back
X